APARATE MULTIFUNCTIONALE
Producator
Valuta:
Aparat multifunctional Crossover Marbo-Sport
1.449,00 LEI

CROSSOVER MH-W103 Marbo Sport este o companie poloneză care se mândrește cu peste 30 de ani de tradiție in domeniul proiectarii si realizarii aparaturii sportive. Activitatea companiei este bazata pe producția de aparate sportive profesionale pentru sali de sport și cluburi de fitness dar si de uz casnic si semi- profesional, pentru cei ce doresc sa se antreneze in confortul propriei case dar doresc un echipament robust, modern si sigur. Produsele Marbo Sport se caracterizează prin înaltă calitate, fiabilitate și siguranță. APARAT MULTIFUNCTIONAL CROSSOVER MH-W103 Vă prezentăm un nou produs din seria Marbo Home – aparatul multifunctional crossover MH-W103. Acest aparat vă va permite să faceți pregătire profesională în propria dvs. casă fără a fi nevoie să investiți în echipamente profesionale pentru cluburi. Ultimul model MH-W103 se caracterizează prin design și finisaj atractiv, cu atenție la cele mai mici detalii. Fata de modelul anterior au fost adăugate elemente de intarire, scripeti suprapusi, toate îmbinările realizandu-se cu șuruburi solide cu capace de protectie. Acestea sunt detalii care dau un aspect placut întreagii structuri. În kit veți obține tot ce aveți nevoie pentru a începe să va antrenati imediat: aparat, carabine pentru prindere, bare de protecție din cauciuc și două mânere MH-C204.

Aparat multifunctional Weider PRO 5500
3.490,00 LEI

Aparatul multifunctional Weider PRO 5500 este un echipament proiectat pentru uz casnic si comercial, creat pentru a garanta antrenamente sigure și confortabile. Echipat cu presa si scripeti pentru exercitiile picioarelor, o stație fluture, o presă de brațe și scripeti pentru tractiune, pentru a va oferi o gama foarte larga de exercitii. Acesta dispune de un cadru solid tubular din oțel pentru durabilitate suplimentară, postul de lucru captusit integral, role de spuma pentru protectia picioarelor, toate pentru a va asigura un confort maxim in timpul antrenamentului. În plus, este echipat cu scripeti cu rulment ce asigura o mișcare lină a greutăților. Capacitatea de incarcare a aparatului este de 85 kg (187.4lbs)

Aparat multifunctional semiprofesional Crossover Marbo-Sport
4.390,00 LEI

CROSSOVER MS-W106 Marbo Sport este o companie poloneză care se mndrește cu peste 30 de ani de tradiție in domeniul proiectarii si realizarii aparaturii sportive. Activitatea companiei este bazata pe producția de aparate sportive profesionale pentru sali de sport și cluburi de fitness dar si de uz casnic si semi- profesional, pentru cei ce doresc sa se antreneze in confortul propriei case dar doresc un echipament robust, modern si sigur. Produsele Marbo Sport se caracterizează prin naltă calitate, fiabilitate și siguranță. APARAT MULTIFUNCTIONAL CROSSOVER MS-W106 Aparatul MS-W106 al seriei Semi-Pro este o unitate multifuncțională, are un sistem ce permite pozitionarea foarte usor . Cu această soluție, vă stabiliți imediat poziția ideală de pornire pentru antrenare și veti putea lucra fiecare lot muscular.

Aparat presa piept declinat profesional Marbo Sport MF-U 016
8.661,00 LEI

Aparatul Marbo Sport din gama profesionala se adreseaza exercitiilor pentru gambe.

Aparat ramat profesional Marbo MPU207
8.761,88 LEI

Aparat pentru ramat din gama profesionala Marbo MPU 207 este destinat exercitiilor pentru spate. Greutate aparat 136kg , coloana greutati 120kg.

Aparat Smith profesional Marbo MF-U003
11.932,34 LEI

Aparatul multifunctional Smith Marbo MF-U003 face pate din gama profesionala si prezinta mai multe pozitii de fixare.

Aparat presa picioare Marbo Sport MP-U 217
12.402,25 LEI

Presa care permite exercitii pentru gambe si picoare cu o incarcare maxima de 160 kg. Greutate aparat Marbo 470 kg.

Aparat dual pentru muschii aductori si abductori profesional Marbo MPU 218
12.458,17 LEI

Aparatul multifunctional 2 in1 din gama profesionala Marbo MPU 218 este destinat exerciciilor pentru muschii aductori si abductori.

Aparat multifunctional Cable Crossover Marbo-Sport MP-U204
13.133,90 LEI

Aparat multifunctional cable crossover, greutati incluse 160kg, profile structura 80x40x3mm / 120x60x3mm, manere incluse

Aparat multifunctional Marbo Sport Mini Tower MP-T3
61.565,15 LEI

Multifunctional Marbo Sport produs in Europa cu o calitate superioara, echipat cu 8 posturi de lucru cu posibilitate de a lucra in aceasi timp. Acest lucru este permis datorita faptului ca aparatul este echipat individual pentru fiecare post cu greutate proprie.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept