Valuta:
Placa vibratoare reversibila STONE RP 1130 D
75.275,58 LEI

Placa vibratoare RP 1130 D dispune de un sistem performant de amortizare a vibratiilor transmise catre motor si maner. Asigura fiabilitate mare a motorului si un lucru comod. Carcasa excentricelor din otel turnat de inalta calitate, cu etansari multiple, determina o fiabilitate exceptionala a mecanismelor.

Ax flexibil 3 metri TAXE 3
723,00 LEI

Axul flexibil TAXE 3 (3m) are manta exterioara de protectie anti-abraziune din otel cauciucat si manta interioara dubla, din banda de otel aliat.

Grinda vibranta Enar QGH 25 / 45
9.344,43 LEI

Disponibil cu motor termic sau cu motor electric monofazat. Tampoane cauciucate de amortizare a vibratiilor transmise catre motor si maner. Manere pentru fixarea rapida a unitatii vibratoare de rigla extensibila.

Taietor pentru beton si asfalt STONE CS 2-450
13.243,64 LEI

Mecanismul de avans a discului al acestui model se face cu surub cu autofranare, eliminand astfel vibratiile in timpul lucrului. Transmisie se face prin doua curele trapezoidale super rezistente din Kevlar. Acest model dispune de manere ergonomice reglabile si de indicator de taiere anterior cu rola.

Vibrator de adancime pentru beton cu convertizoare rotative Enar AFE 2000 MT
4.921,74 LEI

Are o fiabilitate exceptionala si asigura productivitate ridicata. Se poate utiliza in regim continuu de lucru, pentru turnari de volume mari de beton.

Placa vibratoare reversibila STONE RP 1350 D
84.253,85 LEI

Placa vibratoare RP 1130 D dispune excentric dublu cu reglare hidrostatica de faza, care permite schimbarea rapida a directiei de mers si reglarea precisa a vitezei de inaintare. Constructia deschisa, cu margini ridicate nu permite acumularea nisipului sau pietrisului.

Ax flexibil 5 metri TAX 5
841,63 LEI

Axul flexibil TAX 5 (5m) are manta exterioara de protectie anti-abraziune din otel cauciucat si manta interioara dubla, din banda de otel aliat.

Cilindru vibrocompactor dublu Masalta MDR65
65.104,07 LEI

Cilindrul vibrocompactor dublu Masalta MDR65 dispune de constructie robusta si este potrivit pentru o gama larga de aplicatii in constructii. Utilajul asigura o compactare excelenta pentru suprafete granulate, pietris si asfalt, atat pentru spatii inguste cat si pentru suprafete mari.

Rigla vibranta Masalta MCB-16 4.9m (16FT)
1.066,76 LEI

Rigla vibranta Masalta MCB-16, de 4.9 m lungime, asigura o foarte buna finisare.^ Amortizoarele "Heavy-Duty" reduc nivelul vibratiilor transmise catre operator. Confortul utilizatorului este sporit de manerele ajustabile, atat pe verticala, cat si pe orizontala.^ Rigla vibranta Masalta MCB-16 4.9 m este echipata cu buton de oprire in caz de urgenta.

Taietor pentru beton si asfalt STONE CS 2-500-13
13.243,64 LEI

Taietorul CS 2-500-13 dispune de un mecanism de avans a discului cu surub cu autofranare ce elimina vibratiile in timpul lucrului. Axul portdisc are rulmenti etansi, supradimensionati. Discul diamantat se poate monta pe partea stanga sau pe partea dreapta a masinii. Transmisia se face prin doua curele trapezoidale super rezistente din Kevlar. Volumul mare de apa asigura racirea pe ambele parti ale discului diamant.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept