Valuta:
Placa vibratoare reversibila STONE RP 1130 D
76.663,57 LEI

Placa vibratoare RP 1130 D dispune de un sistem performant de amortizare a vibratiilor transmise catre motor si maner. Asigura fiabilitate mare a motorului si un lucru comod. Carcasa excentricelor din otel turnat de inalta calitate, cu etansari multiple, determina o fiabilitate exceptionala a mecanismelor.

Taietor pentru beton si asfalt STONE CS 2-500
13.487,83 LEI

Mecanismul de avans a discului al acestui model se face cu surub cu autofranare, eliminand astfel vibratiile in timpul lucrului. Transmisie se face prin doua curele trapezoidale super rezistente din Kevlar. Acest model dispune de manere ergonomice reglabile si de indicator de taiere anterior cu rola.

Placa vibratoare reversibila STONE RP 1350 D
85.807,39 LEI

Placa vibratoare RP 1130 D dispune excentric dublu cu reglare hidrostatica de faza, care permite schimbarea rapida a directiei de mers si reglarea precisa a vitezei de inaintare. Constructia deschisa, cu margini ridicate nu permite acumularea nisipului sau pietrisului.

Vibrator de adancime pentru beton Enar AVMU TAX 5 AX 48
2.642,50 LEI

Motorul electric Avmu prezinta alimentare monofazata (220V), carcasa robusta antisoc, dubla izolatie electrica a motorului, ventilator puternic, cu filtru de praf,^ Capetele vibratoare AX in baie de ulei au 4 rulmenti Heavy-Duty de inalta precizie. Etansarea este completa, cu garnituri duble, iar conexiunea se face cu axul flexibil din otel tratat termic, rezistent la oboseala.^ Axul flexibil TAX 5 (5m) are manta exterioara de protectie anti-abraziune din otel cauciucat si manta interioara dubla, din banda de otel aliat.

Slefuitor rotativ pentru beton STONE CF 364
12.663,39 LEI

Toate comenzile acestui slefuitor sunt la indemana (inclinarea paletelor, acceleratia, comanda cuplajului centrifugal). Cuplajul Dyna-Cluch face din elicopterul Stone un instrument sigur si ideal pentru lucrarile profesionale. Astfel, cuplajul asigura: oprirea miscarii de rotatie a peltelor fara oprirea motorului termic, oprirea miscarii de rotatie in mai putin de un sfert de tura in cazul scaparii accidentale (elimina complet riscul accidentelor), inceperea si terminarea lucrului exact in punctul dorit, fara a fi necesara pornirea si oprirea repetata a motorului termic.

Rigla vibranta electrica Enar QXE cu profil 3m
3.163,67 LEI

Rigla vibranta electrica Enar QXE se pretreza pentru lucrari interioare si exterioare datorita motorului electric puternic. Vibrarea si nivelarea betonului se face cu profilul de aluminiu de 3m. Motorul electric ENAR al acestei grinzi vibrante folosita pentru vibrarea si nivelarea betonului se alimenteaza la 220V. Greutate grinda vibranta 17 kg. Lungimea profilului pentru grinda vibranta cu manere QXE - ENAR poate sa fie: 2, 2,5 sau 3m. Modelul QXE Enar cu maner poate sa fie folosita de un singur operator cu usurinta, intretinerea are costuri foarte reduse.

Cilindru vibrocompactor dublu Masalta MDR65
65.104,07 LEI

Cilindrul vibrocompactor dublu Masalta MDR65 dispune de constructie robusta si este potrivit pentru o gama larga de aplicatii in constructii. Utilajul asigura o compactare excelenta pentru suprafete granulate, pietris si asfalt, atat pentru spatii inguste cat si pentru suprafete mari.

Taietor de beton-asfalt Masalta MF 16-4U
6.372,19 LEI

Taietorul de beton-asfalt Masalta MF 16-4 este echipat cu motor Honda GX 390 si cu carcasa rigida rezistenta la manevrari si vibratii, asigurand o taiere dreapta.

Ax flexibil 3 metri TAXE 3
736,33 LEI

Axul flexibil TAXE 3 (3m) are manta exterioara de protectie anti-abraziune din otel cauciucat si manta interioara dubla, din banda de otel aliat.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept