Valuta:
Rigla 3 m Enar pentru QXE Enar
1.296,57 LEI

Asigura o nivelare uniforma pe intreaga lungime a riglei. Lungime totala 3m, din aluminiu. Se potriveste cu unitatea de antrenare QXE Enar.

Placa vibratoare reversibila STONE RP 1130 D
77.914,53 LEI

Placa vibratoare RP 1130 D dispune de un sistem performant de amortizare a vibratiilor transmise catre motor si maner. Asigura fiabilitate mare a motorului si un lucru comod. Carcasa excentricelor din otel turnat de inalta calitate, cu etansari multiple, determina o fiabilitate exceptionala a mecanismelor.

Vibrator de adancime pentru beton Enar DINGO TDX 5 AX 40
2.924,36 LEI

Motorul electric Dingo dispune de alimentare monofazata (220V). Carcasa este dubla, robusta, antisoc, din plastic armat cu fibra de sticla. Are greutatea de 4,8 kg si prezinta 4 manere de prindere pentru lucru in orice pozitie.^ Capatul vibrator AX are patru rulmenti Heavy-Duty de inalta precizie, excentricele long-life, supradimensionate, sunt echilibrate electronic din uzina, etansarea este completa, cu garnituri duble, iar conexiunea se face cu axul flexibil din otel tratat termic, rezistent la oboseala.^ Axul flexibil TDX 5 (lungimea de 5 m) prezinta manta exterioara din otel cauciucat si manta interioara dubla, din banda de otel aliat.

Rigla 4 m Enar pentru QXE Enar
1.368,61 LEI

Asigura o nivelare uniforma pe intreaga lungime a riglei. Lungime totala 4m, din aluminiu. Se potriveste cu unitatea de antrenare QXE Enar.

Vibrator de adancime pentru beton Enar AVMU TAX 5 AX 40
2.669,31 LEI

Motorul electric Avmu prezinta alimentare monofazata (220V), carcasa robusta antisoc, dubla izolatie electrica a motorului, ventilator puternic, cu filtru de praf,^ Capetele vibratoare AX in baie de ulei au 4 rulmenti Heavy-Duty de inalta precizie. Etansarea este completa, cu garnituri duble, iar conexiunea se face cu axul flexibil din otel tratat termic, rezistent la oboseala.^ Axul flexibil TAX 5 (5m) are manta exterioara de protectie anti-abraziune din otel cauciucat si manta interioara dubla, din banda de otel aliat.

Ac Vibrator AV 67
2.249,91 LEI

Setul contine convertizor static Spyder, ax flexibil de 7 m cu inalta rezistenta la abraziunea betonului, cu mufa de cuplare rapida la convertizor si cap vibrator cu motor de inalta frecventa incorporat.^ Convertizorul prezinta carcasa din aluminiu anti soc, bloc electronic protejat la vibratii, protectie la scurtcircuit, protectie la curent diferential, protectie la lucrul in doua faze.^ Capatul vibrator are motor supra dimensionat pentru a evita incalzirea excesiva.

Ax flexibil 5 metri TAXE 5
871,14 LEI

Axul flexibil TAXE 5 (5m) are manta exterioara de protectie anti-abraziune din otel cauciucat si manta interioara dubla, din banda de otel aliat.

Debitator materiale Masalta MB14E
4.437,16 LEI

Debitator pentru constructii ideal pentru taierea tiglelor, caramizilor si pavelelor.^ Echipat cu motor electric, este potrivit pentru folosire medie si intensiva.^ Capul taietor fixat pe rulmenti poate fi manevrat cu usurinta.^ Conector furtun pentru taiere umeda disponibil in dotarea standard.^ Dispozitive de comanda bine pozitionate.^ Transmisia cu doua curele tip V asigura un bun transfer al miscarii de la motor la disc.

Vibrator de adancime pentru beton Enar AVMU TAX 3 AX 58
2.609,61 LEI

Motorul electric Avmu prezinta alimentare monofazata (220V), carcasa robusta antisoc, dubla izolatie electrica a motorului, ventilator puternic, cu filtru de praf,^ Capetele vibratoare AX in baie de ulei au 4 rulmenti Heavy-Duty de inalta precizie. Etansarea este completa, cu garnituri duble, iar conexiunea se face cu axul flexibil din otel tratat termic, rezistent la oboseala.^ Axul flexibil TAX 3 (3m) are manta exterioara de protectie anti-abraziune din otel cauciucat si manta interioara dubla, din banda de otel aliat.

Slefuitor rotativ pentru beton STONE CF 364
12.870,03 LEI

Toate comenzile acestui slefuitor sunt la indemana (inclinarea paletelor, acceleratia, comanda cuplajului centrifugal). Cuplajul Dyna-Cluch face din elicopterul Stone un instrument sigur si ideal pentru lucrarile profesionale. Astfel, cuplajul asigura: oprirea miscarii de rotatie a peltelor fara oprirea motorului termic, oprirea miscarii de rotatie in mai putin de un sfert de tura in cazul scaparii accidentale (elimina complet riscul accidentelor), inceperea si terminarea lucrului exact in punctul dorit, fara a fi necesara pornirea si oprirea repetata a motorului termic.

Finisor de beton pentru margini Masalta MT24-3
5.847,12 LEI

Finisorul de beton pentru margini Masalta MT24-3 este potrivit pentru slefuirea suprafetelor mici, a colturilor si a marginilor. Volanta cu rotatie independenta permite lucrul in spatii greu accesibile.

Taietor pentru beton si asfalt STONE CS 2-500-13
13.707,92 LEI

Taietorul CS 2-500-13 dispune de un mecanism de avans a discului cu surub cu autofranare ce elimina vibratiile in timpul lucrului. Axul portdisc are rulmenti etansi, supradimensionati. Discul diamantat se poate monta pe partea stanga sau pe partea dreapta a masinii. Transmisia se face prin doua curele trapezoidale super rezistente din Kevlar. Volumul mare de apa asigura racirea pe ambele parti ale discului diamant.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept