Valuta:
Taietor pentru beton si asfalt STONE CS 2-500-13
13.218,11 LEI

Taietorul CS 2-500-13 dispune de un mecanism de avans a discului cu surub cu autofranare ce elimina vibratiile in timpul lucrului. Axul portdisc are rulmenti etansi, supradimensionati. Discul diamantat se poate monta pe partea stanga sau pe partea dreapta a masinii. Transmisia se face prin doua curele trapezoidale super rezistente din Kevlar. Volumul mare de apa asigura racirea pe ambele parti ale discului diamant.

Taietor pentru beton si asfalt STONE CS 2-450
13.218,11 LEI

Mecanismul de avans a discului al acestui model se face cu surub cu autofranare, eliminand astfel vibratiile in timpul lucrului. Transmisie se face prin doua curele trapezoidale super rezistente din Kevlar. Acest model dispune de manere ergonomice reglabile si de indicator de taiere anterior cu rola.

Ax flexibil 3 metri TAX 3
721,61 LEI

Axul flexibil TAX (3m) are manta exterioara de protectie anti-abraziune din otel cauciucat si manta interioara dubla, din banda de otel aliat.

Debitator materiale Masalta MB14E
4.437,16 LEI

Debitator pentru constructii ideal pentru taierea tiglelor, caramizilor si pavelelor.^ Echipat cu motor electric, este potrivit pentru folosire medie si intensiva.^ Capul taietor fixat pe rulmenti poate fi manevrat cu usurinta.^ Conector furtun pentru taiere umeda disponibil in dotarea standard.^ Dispozitive de comanda bine pozitionate.^ Transmisia cu doua curele tip V asigura un bun transfer al miscarii de la motor la disc.

Placa vibratoare reversibila STONE RP 652
28.203,54 LEI

Placa vibratoare RP 652 dispune de talpa solida din tabla sudata de inalta rezistenta, excentric dublu cu reglare hidrostatica de faza, carcasa excentricelor din otel turnat de inalta calitate, cu etansari multiple, toate acestea asigurand fiabilitate mare a mecanismelor si a motorului. Sistem performant de amortizare a vibratiilor transmise catre motor si maner asigura un lucru comod.

Ax flexibil 3 metri TAXE 3
721,61 LEI

Axul flexibil TAXE 3 (3m) are manta exterioara de protectie anti-abraziune din otel cauciucat si manta interioara dubla, din banda de otel aliat.

Slefuitor rotativ pentru beton STONE CF 464
14.063,37 LEI

Toate comenzile acestui slefuitor sunt la indemana (inclinarea paletelor, acceleratia, comanda cuplajului centrifugal). Cuplajul Dyna-Cluch face din elicopterul Stone un instrument sigur si ideal pentru lucrarile profesionale. Astfel, cuplajul asigura: oprirea miscarii de rotatie a peltelor fara oprirea motorului termic, oprirea miscarii de rotatie in mai putin de un sfert de tura in cazul scaparii accidentale (elimina complet riscul accidentelor), inceperea si terminarea lucrului exact in punctul dorit, fara a fi necesara pornirea si oprirea repetata a motorului termic.

Rigla vibranta Masalta MCB-16 4.9m (16FT)
1.066,76 LEI

Rigla vibranta Masalta MCB-16, de 4.9 m lungime, asigura o foarte buna finisare.^ Amortizoarele "Heavy-Duty" reduc nivelul vibratiilor transmise catre operator. Confortul utilizatorului este sporit de manerele ajustabile, atat pe verticala, cat si pe orizontala.^ Rigla vibranta Masalta MCB-16 4.9 m este echipata cu buton de oprire in caz de urgenta.

Cilindru compactor cu post de lucru STONE Wolf Pack 3100 D
95.392,71 LEI

Cilindrul compactor Wolf Pack 3100D dispune de protectie cu capac a bordului, scaun reglabil cu centura de siguranta si cadru de protectie ROPS, facandu-l un utilaj eficient, usor de utilizat.

Rigla vibranta electrica Enar QXE cu profil 4m
3.333,99 LEI

Rigla vibranta electrica Enar QXE se pretreza pentru lucrari interioare si exterioare datorita motorului electric puternic. Vibrarea si nivelarea betonului se face cu profilul de aluminiu de 4m. Motorul electric ENAR al acestei grinzi vibrante folosita pentru vibrarea si nivelarea betonului se alimenteaza la 220V. Greutate grinda vibranta 17 kg. Lungimea profilului pentru grinda vibranta cu manere QXE - ENAR poate sa fie: 2, 2,5 sau 3m. Modelul QXE Enar cu maner poate sa fie folosita de un singur operator cu usurinta, intretinerea are costuri foarte reduse.

Vibrator de adancime pentru beton Enar TA 6 A 70 cu motor termic VGH 3
5.882,34 LEI

Motorul industrial si robust este adaptat lucrului pe santier. Axul flexibil TA de lungime mare (6 metri) cu manta exterioara de protectie antiabraziune din otel cauciucat, manta interioara dubla, din banda de otel aliat, inima din otel de arc de inalta rezistenta asigura flexibilitate si durabilitate excelente. Capatul vibrator A 70 este interschimbabil cu AN 48 pe axele flexibile TA 6.

Taietor pentru beton si asfalt STONE CS 2-500
13.218,11 LEI

Mecanismul de avans a discului al acestui model se face cu surub cu autofranare, eliminand astfel vibratiile in timpul lucrului. Transmisie se face prin doua curele trapezoidale super rezistente din Kevlar. Acest model dispune de manere ergonomice reglabile si de indicator de taiere anterior cu rola.

Set vibrator Enar M 6 AFP
3.026,30 LEI

Setul vibrator este alcatuit din:^ Cablu electric de lungime 10 m cu mufa etansa de conectare la convertizor;^ Cutie de comanda etansa din aluminiu, cu buton de pornire-oprire;^ Ax flexibil cauciucat (5 m) cu rezistenta mare la abraziune;^ Cap vibrator (diam. 58 mm) cu motor de inalta frecventa.^ ^ Amperaj maxim: 16 A^ Productivitate: 35 m3/h^ Greutate completa (cap+ax): 15 kg

Placa vibratoare reversibila STONE RP 1350 D
84.091,46 LEI

Placa vibratoare RP 1130 D dispune excentric dublu cu reglare hidrostatica de faza, care permite schimbarea rapida a directiei de mers si reglarea precisa a vitezei de inaintare. Constructia deschisa, cu margini ridicate nu permite acumularea nisipului sau pietrisului.

Set vibrator Enar M 35 AFP
2.469,77 LEI

Setul vibrator este alcatuit din:^ Cablu electric de lungime 10 m cu mufa etansa de conectare la convertizor;^ Cutie de comanda etansa din aluminiu, cu buton de pornire-oprire;^ Ax flexibil cauciucat (5 m) cu rezistenta mare la abraziune;^ Cap vibrator (diam. 36 mm) cu motor de inalta frecventa.^ ^ Amperaj maxim: 8A^ Productivitate: 20 m3/h^ Greutate completa (cap+ax): 12 kg

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept