UTILAJE AGRICOLE

Utilajele agricole sunt destinate pentru a usura munca in domeniul agricol. Utilajele agricole pot fi utilizate pentru acoperire si sapare de santuri, musuroire, prasire, maruntire, brazdare, etc. Utilajele agricole dispun de o gama larga de accesorii destinate acestor operatiuni. Utilajele agricole pot fi folosite cu usurinta, fara a necesita pregatire speciala.

Valuta:
Motosapa Texas TX 602 TG
1.935,92 LEI

Greutate scazuta^ Design compact^ Economie de timp si energie^ Nivel de zgomot scazut^

Freze de adancime Kipor KTAc32
323,73 LEI

Frezele de adancime Kipor KTAc32 se folosesc impreuna cu opritorul pentru a sapa atat in solul deja cultivat, cat si in solul dur.

Motocultor Kipor KDT610E
5.748,27 LEI

Motocultoarele Kipor sunt special concepute pentru a usura lucrul, a creste eficienta, a imbunatati performantele si pentru a economisi timp si energie.^ Motocultoarele Kipor sunt usor adaptabile datorita capacitatii de a fi echipate cu o gama diversificata de accesorii agricole astfel incat sa acopere o arie cat mai mare de operatiuni: cosit, arat, semanat, grapat si musuroire.^

Motocultor Gardelina WM 900 + accesorii
2.320,00 LEI

Motocultorul Gardelina WM 900 este echipat cu motor de 6.5 CP si sistem de pornire la sfoara. Latimea de lucru a motocultorului este de 80-100 cm.

Motocultor Gardelina WM 1100 C (400x8) + accesorii
2.967,50 LEI

Motocultor de 7 cp putere de la Gardelina cu o fiabilitate foarte buna, vine in intampinarea utilizatorului cu o gama larga de accesorii. Va oferim o gama larga de echipare care pot include freza, cositoare, roti metalice, plug reversibil, remorca,etc. Motocultorul Gardelina WM 1100C alimentat de un motor puternic de 7 cp pe benzina, cu pornire manuala (demaror), cu o cutie de viteza de 3 trepte. Doua trepte inainte , si o treapta inapoi(marsarier). Descriere transmisie grup: Curelele au rol de transmisie si ambreiaj intre motor si cutia de viteze protejate cu o carcasa. Lantul are rol de transmisie intre cutia de viteze si axul rotilor cu carcasa din fonta. Ghidonul este reglabil sus-jos (180 grade). Latime de lucru la frezele standard este de 110 cm si o adancime de 14-30 cm.

Roata de otel mare ProGarden
453,59 LEI

Accesoriu destinat motocultoarelor ProGarden^

Motosapa Stager GT 75
1.832,70 LEI

Motosapa Stager GT 75 este puternica si usoara, simplu de exploatat, pentru utilizarea atat in gradina cat si de catre micii fermieri^ Motosapta Stager are o latime de lucru de 85 cm si o adancime de maxim 15 cm.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept