TURNURI DE LUMINA
Producator
Flux luminos (lm)
Putere totala lampi turn de lumina (W)
Plaja ridicare proiectoare (mm)
Valuta:
Turn de lumina Kipor KLB 400-2
7.762,10 LEI

Turnul de lumina Kipor KLB 400-2 dispune de brat telescopic cu 3 segmenti ce permit ridicarea proiectoarelor la diferite inaltimi. Rotile gonflabile din cauciuc asigura transportarea cu usurinta a turnului, iar cadrul cu care este dotat permite montarea unui generator de curent pentru alimentarea proiectoarelor. Cu ajutorul ghidonului se schimba directia rotilor frontale. Bratele laterale maresc stabilitatea turnului atunci cand proiectoarele sunt ridicate sau bate vantul.

Turn de lumina Kipor KLB 400-4
9.763,44 LEI

Turnul de lumina Kipor KLB 400-4 dispune de brat telescopic cu 4 segmenti ce permit ridicarea proiectoarelor la diferite inaltimi. Rotile gonflabile din cauciuc asigura transportarea cu usurinta a turnului, iar cadrul cu care este dotat permite montarea unui generator de curent pentru alimentarea proiectoarelor. Cu ajutorul ghidonului se schimba directia rotilor frontale. Bratele laterale maresc stabilitatea turnului atunci cand proiectoarele sunt ridicate sau bate vantul.

Turn de lumina Kipor KLB 1000-2
9.943,43 LEI

Turnul de lumina Kipor KLB 1000-2 dispune de brat telescopic cu 4 segmenti ce permit ridicarea proiectoarelor la diferite inaltimi. Rotile gonflabile din cauciuc asigura transportarea cu usurinta a turnului, iar cadrul cu care este dotat permite montarea unui generator de curent pentru alimentarea proiectoarelor. Cu ajutorul ghidonului se schimba directia rotilor frontale. Bratele laterale maresc stabilitatea turnului atunci cand proiectoarele sunt ridicate sau bate vantul.

Turn de lumina Kipor KLA 1000-1
10.153,02 LEI

Turnul de lumina Kipor KLA 1000-1 dispune de brat telescopic cu 4 segmenti ce permit ridicarea proiectoarelor la diferite inaltimi. Rotile gonflabile din cauciuc asigura transportarea cu usurinta a turnului, iar cadrul cu care este dotat permite montarea unui generator de curent pentru alimentarea proiectoarelor. Cu ajutorul ghidonului se schimba directia rotilor frontale. Bratele laterale maresc stabilitatea turnului atunci cand proiectoarele sunt ridicate sau bate vantul.

Turn de lumina Kipor KLB 1000-4
14.539,82 LEI

Turnul de lumina Kipor KLB 1000-4 dispune de brat telescopic cu 5 segmenti ce permit ridicarea proiectoarelor la diferite inaltimi. Rotile gonflabile din cauciuc asigura transportarea cu usurinta a turnului, iar cadrul cu care este dotat permite montarea unui generator de curent pentru alimentarea proiectoarelor. Cu ajutorul ghidonului se schimba directia rotilor frontale. Bratele laterale maresc stabilitatea turnului atunci cand proiectoarele sunt ridicate sau bate vantul.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept