Valuta:
Masa de ping-pong Sponeta S1-12i
810,00 LEI

Masa de ping pong Sponeta S1-12i este de tip interior. Masa de ping pong face parte din gama Hobbyline. Masa de tenis are un blat cu o grosime de 19mm.

Masa de ping-pong Sponeta S1-13e
1.580,00 LEI

Masa de ping pong S1-13e (albastra) poate fi folosita afara. Masa de ping pong este fabricata in Germania si este de o calitate superioara.

Set palete de ping-pong Kettler Play cu mingi
149,00 LEI

Setul Kettler Play contine 2 palete si 3 mingi pentru tenis de masa. Acestea pot fi folosite in aer liber si sunt recomandate incepatorilor.

Sunflex Legay Reflex ALL+
127,71 LEI

Solene Legay FRA, vicecampioana europeana cu echipa, a ajutat la dezvoltarea acestei palete si joaca cu cea mai noua aparitie din gama paletelor cu balsa Sunflex. O paleta foarte usoara, doar 64 de grame, pentru un control extraordinar al contrelor si al topspinului. Lemnul beneficiaza de tehnologiile maner Comfort, EVA in maner si Foam Core pentru o placere deosebita de joc si reducerea vibratiilor nedorite.

Sunflex Xplosion
68,03 LEI

Paleta pentru jucatori hobby, cu burete, fata neteda de ultima generatie

Masa de ping-pong Kettler Riga Pro Aluminium
2.700,30 LEI

Masa de tenis cu tabla din aluminiu compus (22 mm) rezistenta la apa^

Sunflex Martinez Light Premium ALL-
117,94 LEI

Cea mai usoara paleta cu lemn balsa din gama, doar 61 de grame, cu un control foarte ridicat pentru un joc echilibrat de mijloc cu elemente defensive. Beneficiaza de tehnlogogia Cross Koto/Balsa care intareste stratul central de balsa cu lamele de lemn koto. Cantul este protejat de un strat special de lemn. Jucatorii cu un stil usor defensiv vor reusi sa returneze toate mingile pe masa cu acuratete.

Husa TT-Bat Wallet Sunflex Emily
68,00 LEI

Husa TT-Bat Wallet Sunflex Emily are un buzunar aditional, de forma rectangulara, pentru o paleta.

Mingi TT-Ball Sunflex 1 STAR
12,62 LEI

Mingile Mingi TT-Ball Sunflex 1 STAR au culoarea alba si diametrul de 40 mm.

Masa de ping-pong de exterior inSPORTline Sunny 300
1.619,00 LEI

Masa de tenis inSPORTline Sunny 300 este rezistenta, foarte stabila, avand cadru de aluminiu. Suprafata mesei este creata dintr-un material special ACP (aluminium composit panel), fiind rezistenta la umezeala si ultraviolete. Masa de ping-pong se poate utiliza atat in interior, cat si in exterior.

Masa de ping-pong Sponeta S5-73e
2.520,00 LEI

Masa de tenis Sponeta S5-73e este ideala pentru utilizarea ei in spatiu deschis, aceasta avand o protectie impotriva razelor UV.

TSP Super Spinpips
166,85 LEI

Fata TSP Super Spinpips prezinta un burete elastic si striuri exterioare, oferind coeficienti deosebiti de viteza si un efect remarcabil.

Husa TT-Bat Cover Sunflex PRO
44,62 LEI

Husa TT-Bat Cover Sunflex PRO pentru o paleta si 3 mingi.

Sunflex Fernandes Electra OFF
183,15 LEI

Cea mai rapida paleta din gama de competitie Sunflex a fost dezvoltata cu ajutorul campioanei nationale la dublu si mixt Sabrina Fernandes FRA. Inglobeaza cele mai performante tehnologii in domeniu: Cross Carbon - stratul central din balsa ete intarit cu lemele de carbon: Cavity Ball - prin microtevi se afla bile minuscule care lucreaza pe principiul inertiei masei, care sporesc forta loviturii; doua straturi de fibra de sticla care reduc vibratiile, Carbon Shock Absorber - in manerul gol este un tub de carbon foarte rigid cu un inel de cauciuc special care absoarbe vibratiile, Comfort Handle - reduce frecarea cu mana. Recomandata jucatorilor avansati care au nevoie de viteza mare pentru topspinuri puternice si tras fulgerator, insa mentinand un control bun al mingii.

Fileu Sunflex Match
163,08 LEI

Plasa din bumbac

Set palete de ping-pong Kettler Match cu mingi
97,00 LEI

Setul Kettler Match (model 2011) contine 2 palete de ping-pong si 3 mingi. Pentru control maxim al mingii de ping-pong, paleta este confectionata din placaj 5-ply furnir. Setul de tenis de masa Kettler Match este destinat incepatorilor si jucatorilor de toate varstele.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept