Valuta:
Masa de ping-pong Sponeta S1-12i
810,00 LEI

Masa de ping pong Sponeta S1-12i este de tip interior. Masa de ping pong face parte din gama Hobbyline. Masa de tenis are un blat cu o grosime de 19mm.

Masa de ping-pong Sponeta S1-13e
1.580,00 LEI

Masa de ping pong S1-13e (albastra) poate fi folosita afara. Masa de ping pong este fabricata in Germania si este de o calitate superioara.

Masa de ping-pong Adidas Classic
897,00 LEI

Masa de ping pong Adidas Ti classic este de tip interior. Masa are stratul superior albastru din melamina de calitate superioara de 4mm cu protectie UV.

Masa de ping-pong inSPORTline Classic
949,00 LEI

Masa de tenis de interior recomandata pentru folosirea in scoli sau cluburi datorita constructiei sale masive

Sunflex Explorer II OFF-
146,52 LEI

Paleta a fost construita pentru un echilibru ideal intre viteza si control, sub indrumarea multiplului campion de juniori Michel Martinez FRA. Tehnologia folosita este de ultima generatie: Cross Carbon unde stratul central din lemn balsa este intarit cu lamele din carbon si Cavity Ball unde prin micotevi se afla bile minuscule care lucreaza pe principiul inertiei masei, care are efectul de a mari forta de lovire. Manerul Comfort si EVA in maner fac jocul mai placut cu un simt sporit al mingii. Recomandata jucatorilor tehnici care au un joc langa masa cu topspinuri si contre dar si capace.

Sunflex Castel Fire OFF
146,52 LEI

Emily Castel FRA, campioana de juniori, a ajutat la dezvoltarea acestei palete ofensive excelente din 7 straturi. Straturile exterioare si stratul central sunt din lemn dens Ayous pentru a catapulta mingea cu viteza. Paleta incorporeaza noua tehnologie Carbon Shock Absorber: in manerul gol este un tub de carbon foarte rigid cu un inel de cauciuc special care absoarbe vibratiile, rezultand un control mai bun si o paleta mai usoara. Manerul este comfortabil avand un cauciuc la capat pentru micsorarea frecarii cu mana jucatorului. Ideal pentru topspinuri si contre puternice.

Sunflex Martinez Tiger OFF
127,71 LEI

O paleta offesiva care convinge prin agresivitate si un control impresionant. Stratul central este din lemn dens Ayous, la fel si staturile exterioare pentru a imprima mingii o acceleratie superioara si un simt special pentru efect. Manerul Comfort, EVA in maner si Foam Core asigura un control deosebit pentru clasa de viteza din care face parte paleta. Ideala pentru jucatorul avansat care doreste mai multa viteza in jocul sau dar fara a pierde mult control.

Lipici Sunflex Zero, 90 ml
67,58 LEI

Solutie speciala pentru fete paleta. Este pe baza de apa si nu contine substante daunatoare. Fetele pot fi dezlipite usor dupa folosire.

Masa de ping-pong inSPORTline Outdoor 200
2.349,00 LEI

Masa de tenis inSPORTline Outdoor 200 este foarte rezistenta la intemperii, datorita stratului impermeabil. Masa de ping-pong ofera posibilitatea antrenamentului individual, plin plierea unei singure parti.

TSP banda protectie 9 mm
17,00 LEI

Banda de protectie TSP de 9 mm este speciala pentru protejarea muchiei lemnului si a fetei de lovituri si lichide daunatoare.

Sunflex Fernandes Electra OFF
183,15 LEI

Cea mai rapida paleta din gama de competitie Sunflex a fost dezvoltata cu ajutorul campioanei nationale la dublu si mixt Sabrina Fernandes FRA. Inglobeaza cele mai performante tehnologii in domeniu: Cross Carbon - stratul central din balsa ete intarit cu lemele de carbon: Cavity Ball - prin microtevi se afla bile minuscule care lucreaza pe principiul inertiei masei, care sporesc forta loviturii; doua straturi de fibra de sticla care reduc vibratiile, Carbon Shock Absorber - in manerul gol este un tub de carbon foarte rigid cu un inel de cauciuc special care absoarbe vibratiile, Comfort Handle - reduce frecarea cu mana. Recomandata jucatorilor avansati care au nevoie de viteza mare pentru topspinuri puternice si tras fulgerator, insa mentinand un control bun al mingii.

Lemn TSP Reflex-50 Award OFF
178,50 LEI

Lemnul TSP Reflex-50 Award OFF s-a impus ca bestseller in categoria TSP in Europa si Japonia, datorita lemnului ofensiv sensibil cu semi-atenuare areflexelor.

Fata de paleta Sunflex BZ 60
99,88 LEI

Acest tip special de fata a fost dezvoltat special pentru jucatorii ofensivi care cauta atat viteza, control cat si un spin ridicat, lucru imposibil pana acum. De obicei fetele cu mult spin trebuiau sa fie moi, deci cu viteza scazuta, insa tehnologia de ultima ora High Tension impinge limitele mai departe. Pentru prima data o fata ofensiva are viteza mare si spin foarte bun, completat de un control incredibil pentru clasa ei de viteza. Toti jucatorii ofensivi vor gasi o arma de temut care combina viteza si efectul intr-un mod natural pentru a produce mingi agresive si decisive. Duritate burete 35 Viteza 95 Spin 95 Control 90^

Masa de ping-pong inSPORTline Primisimo
1.479,00 LEI

Masa de tenis inSPORTline Primisimo este destinata utilizarii in spatii inchise. Avand o constructie masiva, masa este potrivita pentru scoli si cluburi de recreere. Masa de ping-pong dispune de blat din MDF (16 mm) foarte rezistent. Masa ofera posibilitatea plierii unei singure parti pentru ca utilizatorul sa se poata antrena individual.

Set palete de ping-pong Kettler Champ cu mingi
169,00 LEI

Setul Kettler Champ (model 2011) contine 2 palete de ping-pong si 3 mingi. Paletele sunt ideale pentru meciurile rapide care cer un control la nivel inalt al mingii de tenis.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept