Valuta:
Masa de ping-pong Sponeta S1-12i
810,00 LEI

Masa de ping pong Sponeta S1-12i este de tip interior. Masa de ping pong face parte din gama Hobbyline. Masa de tenis are un blat cu o grosime de 19mm.

Masa de ping-pong Sponeta S1-13e
1.580,00 LEI

Masa de ping pong S1-13e (albastra) poate fi folosita afara. Masa de ping pong este fabricata in Germania si este de o calitate superioara.

TSP Triple Spin Chop
146,62 LEI

Buretele TSP Triple Spin Chop este recomandat jucatorilor cu profil defensiv datorita controlului optim de care dispune la loviturile de aparare. Aderenta sa ofera variatii excelente pentru loviturile taiate.

Masa de ping-pong de interior inSPORTline Forte
989,00 LEI

Masa de tenis inSPORTline Forte este foarte stabila, fabricata din materiale de inalta calitate. Cu caracteristici de inalta calitate, masa de ping pong inSPORTline Forte poate satisface toate tipurile de jucatori, inclusiv pe cei experimentati. Masa ofera posibilitatea antrenarii individuale. Masa dispune de 8 roti solide, echipate cu mecanism de franare ce asigura manipularea usoara si o buna stabilitatea in timpului jocului. Masa respecta dimensiunile meselor oficiale stabilite de Federatia Internationala de Tenis de Masa (ITTF).

Lemn TSP Balsa 5.5 AR +/ OFF
223,12 LEI

Lemnul TSP Balsa 5.5 AR +/ OFF se adreseaza jucatorilor care prefera jocul de precizie si presiune.

Sunflex X-Crazy
34,51 LEI

Paleta pentru incepatori, fara burete, fata neteda.

Masa de ping-pong inSPORTline Outdoor 200
2.349,00 LEI

Masa de tenis inSPORTline Outdoor 200 este foarte rezistenta la intemperii, datorita stratului impermeabil. Masa de ping-pong ofera posibilitatea antrenamentului individual, plin plierea unei singure parti.

Set palete de ping-pong Kettler Champ fara mingi
159,00 LEI

Paletele Kettler Champ sunt ideale pentru meciurile rapide care cer un control la nivel inalt al mingii de tenis.

Sunflex X-Speedy
49,09 LEI

Cauciuc inversat cu burete, maner anatomic cu cea mai recenta forma ErgoGrip, recomandata incepatorilor, spin si viteza medii, control foarte mare.

TSP Super Spinpips
166,85 LEI

Fata TSP Super Spinpips prezinta un burete elastic si striuri exterioare, oferind coeficienti deosebiti de viteza si un efect remarcabil.

Lemn TSP Balsa 2.5 DEF
223,12 LEI

Lemnul TSP Balsa 2.5 DEF prezinta suprafata extinsa a paletei, control remarcabil si greutate redusa.

Mingi TT-Ball Sunflex 1 STAR
12,62 LEI

Mingile Mingi TT-Ball Sunflex 1 STAR au culoarea alba si diametrul de 40 mm.

Fata de paleta Sunflex BZ 60
99,88 LEI

Acest tip special de fata a fost dezvoltat special pentru jucatorii ofensivi care cauta atat viteza, control cat si un spin ridicat, lucru imposibil pana acum. De obicei fetele cu mult spin trebuiau sa fie moi, deci cu viteza scazuta, insa tehnologia de ultima ora High Tension impinge limitele mai departe. Pentru prima data o fata ofensiva are viteza mare si spin foarte bun, completat de un control incredibil pentru clasa ei de viteza. Toti jucatorii ofensivi vor gasi o arma de temut care combina viteza si efectul intr-un mod natural pentru a produce mingi agresive si decisive. Duritate burete 35 Viteza 95 Spin 95 Control 90^

Masa de ping-pong Sponeta S3-47e
1.765,00 LEI

Pentru exterior (este rezistent la razele UV ┼či fenomenele atmosferice)

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept