Valuta:
Masa de ping-pong Sponeta S1-12i
810,00 LEI

Masa de ping pong Sponeta S1-12i este de tip interior. Masa de ping pong face parte din gama Hobbyline. Masa de tenis are un blat cu o grosime de 19mm.

Masa de ping-pong Adidas Classic
897,00 LEI

Masa de ping pong Adidas Ti classic este de tip interior. Masa are stratul superior albastru din melamina de calitate superioara de 4mm cu protectie UV.

Masa de ping-pong Sponeta S1-13e
1.580,00 LEI

Masa de ping pong S1-13e (albastra) poate fi folosita afara. Masa de ping pong este fabricata in Germania si este de o calitate superioara.

Set palete de ping-pong Kettler Match fara mingi
69,00 LEI

Paletele de ping-pong Kettler Match ofera control maxim datorita celor 5 straturi din care sunt compuse.

Lemn TSP Balsa 5.5 AR +/ OFF
223,12 LEI

Lemnul TSP Balsa 5.5 AR +/ OFF se adreseaza jucatorilor care prefera jocul de precizie si presiune.

Lipici Sunflex Zero, 37 ml
42,16 LEI

Solutie speciala pentru fete paleta. Este pe baza de apa si nu contine substante daunatoare. Fetele pot fi dezlipite usor dupa folosire.

Lemn TSP Fusion ALL +
266,69 LEI

Lemn TSP Fusion ALL + prezinta un echilibru perfect datorita tehnologiei i-pure "3 in 1" Energy. Combinaţia dintre furnirul de mahon de înaltă calitate şi nucleul Kiri asigură un control unic şi o viteză suficientă. Ionii negativi, parte din produsul "3 in 1 Energy" asigură circulaţia sângelui în organismul tău. Datorită unei circulaţii sangvine mai bune, te vei concentra mai uşor. Te vei simţi mult mai confortabil. Ionii negativi pot fi întâlniţi în principal în natură. O concentraţie mai mare de ioni negativi în aer poate fi identificată în apropierea cascadelor, mărilor, pădurilor sau în regiunile montane. Funcţia ionilor negativi este aceea de a ajuta la relaxare şi de a spori concentrarea. Razele infraroşii îndepărtate, ce sunt de asemenea parte din tehnologia "3 in 1 Energy" oferă o senzaţie de căldură care vine din interior – vei fi întotdeauna relaxat, chiar şi în situaţiile critice. Caracteristica specială a atomului Ge (Nr. 32 în tabelul elementelor) este aceea ca poate creste viteza circulaţiei sangvine. Rezultatul este mai multă energie şi o mai bună funcţionare a organismului.

Masa de ping-pong inSPORTline Top
1.549,00 LEI

Masa de tenis pliabila pentru interior din MDF

Husa masa tenis 50035
120,77 LEI

Se poate folosi conform nevoilor dumneavostra pentru 3 tipuri diferite de mese

Fata de paleta TSP Spectol Speed Sponge
133,88 LEI

Fata TSP Spectol Speed Sponge a fost adaptata cerintelor pentru perioada de după lipirea cu lipici rapid (speed glue). Obiectivul nostru a fost dezvoltarea unui cauciuc capabil să compenseze lipsa vitezei dată anterior de lipiciul rapid, fara a pierde excelentul controlul. Toate loviturile pot fi date cu putere şi viteză mai mare. Ricoşeul mingii este, de asemenea, foarte plat. Deşi cauciucul este rapid, controlul este foarte bun şi este uşor să aplicaţi lovituri exacte şi precise.

Paleta Sunflex Light Premium ALL -
117,94 LEI

Cea mai usoara paleta cu lemn balsa din gama, doar 61 de grame, cu un control foarte ridicat pentru un joc echilibrat de mijloc cu elemente defensive. Beneficiaza de tehnlogogia Cross Koto/Balsa care intareste stratul central de balsa cu lamele de lemn koto. Cantul este protejat de un strat special de lemn. Jucatorii cu un stil usor defensiv vor reusi sa returneze toate mingile pe masa cu acuratete.

Set palete de ping-pong Kettler Match cu mingi
97,00 LEI

Setul Kettler Match (model 2011) contine 2 palete de ping-pong si 3 mingi. Pentru control maxim al mingii de ping-pong, paleta este confectionata din placaj 5-ply furnir. Setul de tenis de masa Kettler Match este destinat incepatorilor si jucatorilor de toate varstele.

Set palete de ping-pong Kettler Champ fara mingi
159,00 LEI

Paletele Kettler Champ sunt ideale pentru meciurile rapide care cer un control la nivel inalt al mingii de tenis.

Lemn TSP Reflex-50 Award OFF
178,50 LEI

Lemnul TSP Reflex-50 Award OFF s-a impus ca bestseller in categoria TSP in Europa si Japonia, datorita lemnului ofensiv sensibil cu semi-atenuare areflexelor.

Masa de ping-pong Sponeta S5-73e
2.520,00 LEI

Masa de tenis Sponeta S5-73e este ideala pentru utilizarea ei in spatiu deschis, aceasta avand o protectie impotriva razelor UV.

Sunflex Martinez Light Premium ALL-
117,94 LEI

Cea mai usoara paleta cu lemn balsa din gama, doar 61 de grame, cu un control foarte ridicat pentru un joc echilibrat de mijloc cu elemente defensive. Beneficiaza de tehnlogogia Cross Koto/Balsa care intareste stratul central de balsa cu lamele de lemn koto. Cantul este protejat de un strat special de lemn. Jucatorii cu un stil usor defensiv vor reusi sa returneze toate mingile pe masa cu acuratete.

Mingi TT-Ball Sunflex 3 STAR
17,21 LEI

Mingile Mingi TT-Ball Sunflex 3 STAR sunt apobate de ITTF, au culoarea alba si au 40 mm in diametru.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept