Valuta:
Masa de ping-pong Sponeta S1-12i
810,00 LEI

Masa de ping pong Sponeta S1-12i este de tip interior. Masa de ping pong face parte din gama Hobbyline. Masa de tenis are un blat cu o grosime de 19mm.

Masa de ping-pong Adidas Classic
897,00 LEI

Masa de ping pong Adidas Ti classic este de tip interior. Masa are stratul superior albastru din melamina de calitate superioara de 4mm cu protectie UV.

Masa de ping-pong Sponeta S1-13e
1.580,00 LEI

Masa de ping pong S1-13e (albastra) poate fi folosita afara. Masa de ping pong este fabricata in Germania si este de o calitate superioara.

Masa de ping-pong inSPORTline Primisimo
1.479,00 LEI

Masa de tenis inSPORTline Primisimo este destinata utilizarii in spatii inchise. Avand o constructie masiva, masa este potrivita pentru scoli si cluburi de recreere. Masa de ping-pong dispune de blat din MDF (16 mm) foarte rezistent. Masa ofera posibilitatea plierii unei singure parti pentru ca utilizatorul sa se poata antrena individual.

Husa masa tenis Kettler
199,00 LEI

Husa pentru masa de tenis Kettler este confectionata din material sintetic durabil. Husa se foloseste pentru a proteja masa de tenis de umiditate, praf si murdarie.

Lemn TSP Break 9
557,81 LEI

Paleta TSP Break 9 ofera o abordare usoara a topspin-urilor agresive si a block-urilor pasive. Paleta japoneza este fabricata cu precizie, deci este foarte confortabila cand este tinuta in mana.

Fata de paleta Sunflex BZ 60 OFF+
99,88 LEI

Acest tip special de fata a fost dezvoltat special pentru jucatorii ofensivi care cauta atat viteza, control cat si un spin ridicat, lucru imposibil pana acum. De obicei fetele cu mult spin trebuiau sa fie moi, deci cu viteza scazuta, insa tehnologia de ultima ora High Tension impinge limitele mai departe. Pentru prima data o fata ofensiva are viteza mare si spin foarte bun, completat de un control incredibil pentru clasa ei de viteza. Toti jucatorii ofensivi vor gasi o arma de temut care combina viteza si efectul intr-un mod natural pentru a produce mingi agresive si decisive.

Lemn TSP Balsa 5.5 AR +/ OFF
223,12 LEI

Lemnul TSP Balsa 5.5 AR +/ OFF se adreseaza jucatorilor care prefera jocul de precizie si presiune.

Mingi din PVC Sunflex X
163,14 LEI

144 TT-mingi de antrenament, 40 mm diametru.

Lemn TSP Kanjo Feeling OFF
266,69 LEI

Placa de lemn TSP Kanjo Feeling OFF cu efect de ofensiv de 7-ply, raspunde perfect datorita impactului moale si rapid al mingii si este ideala pentru jucatorii ofensivi care adora jocul de la jumatatea distantei.

Masa de ping-pong Sponeta S1-12e
1.580,00 LEI

Masa de ping pong Sponeta S1-12e este dedicata utilizarii ei outdoor. Masa de ping pong Sponeta are un blat de 4mm cu un profil de aluminiu de 36mm.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept