Valuta:
Masa de ping-pong Sponeta S1-12i
810,00 LEI

Masa de ping pong Sponeta S1-12i este de tip interior. Masa de ping pong face parte din gama Hobbyline. Masa de tenis are un blat cu o grosime de 19mm.

Masa de ping-pong Sponeta S1-13e
1.580,00 LEI

Masa de ping pong S1-13e (albastra) poate fi folosita afara. Masa de ping pong este fabricata in Germania si este de o calitate superioara.

Masa de ping-pong Adidas Classic
897,00 LEI

Masa de ping pong Adidas Ti classic este de tip interior. Masa are stratul superior albastru din melamina de calitate superioara de 4mm cu protectie UV.

Lemn TSP Hinoki-Pure
357,00 LEI

Lemnul TSP Hinoki-Pure prezinta 3 straturi pure de Hinoki, cel central avand grosimea de 4 mm. Desi are viteza ridicata, permite un control bun, ideal pentru jocul in forta, dar nu se pierde senzatia unica a jocului scurt-scurt.

Fata de paleta TSP Spectol Speed Sponge
133,88 LEI

Fata TSP Spectol Speed Sponge a fost adaptata cerintelor pentru perioada de după lipirea cu lipici rapid (speed glue). Obiectivul nostru a fost dezvoltarea unui cauciuc capabil să compenseze lipsa vitezei dată anterior de lipiciul rapid, fara a pierde excelentul controlul. Toate loviturile pot fi date cu putere şi viteză mai mare. Ricoşeul mingii este, de asemenea, foarte plat. Deşi cauciucul este rapid, controlul este foarte bun şi este uşor să aplicaţi lovituri exacte şi precise.

Fata de paleta Sunflex BZ 60 OFF+
99,88 LEI

Acest tip special de fata a fost dezvoltat special pentru jucatorii ofensivi care cauta atat viteza, control cat si un spin ridicat, lucru imposibil pana acum. De obicei fetele cu mult spin trebuiau sa fie moi, deci cu viteza scazuta, insa tehnologia de ultima ora High Tension impinge limitele mai departe. Pentru prima data o fata ofensiva are viteza mare si spin foarte bun, completat de un control incredibil pentru clasa ei de viteza. Toti jucatorii ofensivi vor gasi o arma de temut care combina viteza si efectul intr-un mod natural pentru a produce mingi agresive si decisive.

Masa de ping-pong inSPORTline Top
1.549,00 LEI

Masa de tenis pliabila pentru interior din MDF

Masa de ping-pong Sponeta S5-73e
2.520,00 LEI

Masa de tenis Sponeta S5-73e este ideala pentru utilizarea ei in spatiu deschis, aceasta avand o protectie impotriva razelor UV.

Lemn TSP Balsa-Fitter 5.5 AR +/ OFF
223,12 LEI

Lemnul TSP Balsa-Fitter 5.5 AR +/ OFF se impune prin vitezele relativ ridicate si control optim asupra mingiei.

Set palete de ping-pong Kettler Champ fara mingi
159,00 LEI

Paletele Kettler Champ sunt ideale pentru meciurile rapide care cer un control la nivel inalt al mingii de tenis.

Husa palete Sunflex Emily
61,62 LEI

Bat wallet rectangular pentru o paleta, cu un buzunar aditional.

Lemn TSP Blazze OFF -
223,12 LEI

Paleta TSP Blazze OFF - dispune de un control mare datorita straturilor de carbon si kevlar. Punctul de lovire este marit, iar mingile care nu sunt lovite perfect pot fi juate cu succes.

Mingi TSP 40 mm 3 STAR
28,69 LEI

Realizate in Japonia, mingile TSP 3 STAR prezinta comportament constant de rotire, duritate uniforma si caracteristici excelente de joc. Sunt autorizate ITTF, au forma perfect rotunda si sunt disponibile in culorile alb sau portocaliu.

Lemn TSP Balsa 6.5 OFF
223,12 LEI

Lemn TSP Balsa 6.5 OFF se aseamana cu TSP Balsa 5.5, dar prezinta viteza superioara pentru mai multa forta de impunere la toate loviturile ofensive. Controlul este mai bun datorita straturilor de fibra de sticla utilizate.

TSP Triple Spin
146,62 LEI

Cu o suprafata foarte subtire, aderenta si un burete ofensiv moale, fata TSP Triple Spin reprezinta baza pentru o suprafata ofensiva spin-elastica. Este recomandata pentru jocul modern, agresiv si de aparare.

Set palete de ping-pong Kettler Play cu mingi
149,00 LEI

Setul Kettler Play contine 2 palete si 3 mingi pentru tenis de masa. Acestea pot fi folosite in aer liber si sunt recomandate incepatorilor.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept