Valuta:
Taietor pentru beton si asfalt STONE CS 1-350
9.999,72 LEI

Mecanismul de avans a discului al acestui model se face cu surub cu autofranare, eliminand astfel vibratiile in timpul lucrului. Transmisie se face prin doua curele trapezoidale super rezistente din Kevlar. Axul portdisc are rulmenti etansi, supradimensionati. Discul diamantat se poate monta pe partea stanga sau pe partea dreapta a masinii.

Slefuitor dublu de beton Masalta MRT 73
37.875,26 LEI

Slefuitorul dublu de beton Masalta MRT73 are o durata mare de viata, datorita reductorului Heavy Duty.^ Sistemul de control cu doua manete multifunctionale asigura o manevrare precisa.^ Scaunul rabatabil faciliteaza accesul la motor.^ Pentru a rezista conditiilor grele de lucru de pe santier, slefuitorul Masalta MR73 este dotat cu cadru de otel cu duritate mare.^

Unitate antrenare rigla vibranta Masalta MMD
2.782,77 LEI

Rigla vibranta Masalta MMD este echipata cu un mecanism de oscilare ce permite lucrul in ambele directii. Este foarte precisa, poate nivela fara sine de ghidare.^ Masalta MMD este proiectata sa reduca timpul necesar nivelarii pentru suprafete mari de beton.^ Vibratiile riglei imbunatatesc structura betonului.

Ax flexibil 5 metri - TDX 5
882,83 LEI

Axul flexibil TDX 5 (lungimea de 5 m) prezinta manta exterioara din otel cauciucat si manta interioara dubla, din banda de otel aliat.

Rigla Masalta MCB-10 3.0m (10FT)
724,22 LEI

Rigla vibranta Masalta MCB-10, de 3.0 m lungime, asigura o foarte buna finisare.^ Amortizoarele "Heavy-Duty" reduc nivelul vibratiilor transmise catre operator. Confortul utilizatorului este sporit de manerele ajustabile, atat pe verticala, cat si pe orizontala.^ Rigla vibranta Masalta MCB-10 3.0 m este echipata cu buton de oprire in caz de urgenta.

Grinda vibranta Enar QGH 35 / 60
10.311,02 LEI

Disponibil cu motor termic sau cu motor electric monofazat. Tampoane cauciucate de amortizare a vibratiilor transmise catre motor si maner. Manere pentru fixarea rapida a unitatii vibratoare de rigla extensibila.

Vibrator de adancime pentru beton Enar AVMU TAXE 3 AX 25
2.549,97 LEI

Motorul electric Avmu prezinta alimentare monofazata (220V), carcasa robusta antisoc, dubla izolatie electrica a motorului, ventilator puternic, cu filtru de praf,^ Capetele vibratoare AX in baie de ulei au 4 rulmenti Heavy-Duty de inalta precizie. Etansarea este completa, cu garnituri duble, iar conexiunea se face cu axul flexibil din otel tratat termic, rezistent la oboseala.^ Axul flexibil TAX 3 (3m) are manta exterioara de protectie anti-abraziune din otel cauciucat si manta interioara dubla, din banda de otel aliat.

Taietor pentru beton si asfalt STONE CS 2-500-13
13.707,92 LEI

Taietorul CS 2-500-13 dispune de un mecanism de avans a discului cu surub cu autofranare ce elimina vibratiile in timpul lucrului. Axul portdisc are rulmenti etansi, supradimensionati. Discul diamantat se poate monta pe partea stanga sau pe partea dreapta a masinii. Transmisia se face prin doua curele trapezoidale super rezistente din Kevlar. Volumul mare de apa asigura racirea pe ambele parti ale discului diamant.

Rigla 3 m Enar pentru QXE Enar
1.296,57 LEI

Asigura o nivelare uniforma pe intreaga lungime a riglei. Lungime totala 3m, din aluminiu. Se potriveste cu unitatea de antrenare QXE Enar.

Vibrator de adancime pentru beton Enar AVMU TAX 5 AX 58
2.723,55 LEI

Motorul electric Avmu prezinta alimentare monofazata (220V), carcasa robusta antisoc, dubla izolatie electrica a motorului, ventilator puternic, cu filtru de praf,^ Capetele vibratoare AX in baie de ulei au 4 rulmenti Heavy-Duty de inalta precizie. Etansarea este completa, cu garnituri duble, iar conexiunea se face cu axul flexibil din otel tratat termic, rezistent la oboseala.^ Axul flexibil TAX 5 (5m) are manta exterioara de protectie anti-abraziune din otel cauciucat si manta interioara dubla, din banda de otel aliat.

Ax flexibil 3 metri TAXE 3
748,35 LEI

Axul flexibil TAXE 3 (3m) are manta exterioara de protectie anti-abraziune din otel cauciucat si manta interioara dubla, din banda de otel aliat.

Ax flexibil 3 metri TAX 3
748,35 LEI

Axul flexibil TAX (3m) are manta exterioara de protectie anti-abraziune din otel cauciucat si manta interioara dubla, din banda de otel aliat.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept