SUFLANTE DE AER CALD
Producator
Valuta:
Suflanta de aer cald Skil 8003CC 4 capete, cutie plastic
161,83 LEI

Suflanta de aer cald Skil 8003CC dispune de element de incalzire puternic, de 1800 W, pentru temperaturi de lucru ridicate. Mecanismul de "control constant al caldurii' impiedica supraincalzirea uneltei si permite utilizarea continua a acesteia. Pentru o gama variata de aplicatii, suflanta dispune de 3 setari de temperatura. Forma ergonomica a manerului permite manevrarea usoara si fara efort pe perioade indelungate. Comutatorul cu 4 pozitii, usor de actionat, pozitionat in spatele manerului, ofera o priza comoda la lucrul pe perioade lungi. Suflanta este ideala pentru indepartarea vopselei si a autocolantelor, ceruirea schiurilor, dezinfectarea custilor animalelor, aprinderea gratarului.

Suflanta de aer cald Bosch PHG 500-2
214,89 LEI

Suflanta de aer cald Bosch PHG 500-2 ajuta la indepartarea vopselelor si a lacurilor, la lipire si fixare cu diferite materiale. Suflanta permite reglarea temperaturii si a debitului de aer in 2 trepte.

Suflanta de aer cald Bosch PHG 600-3
245,73 LEI

Suflanta de aer cald Bosch PHG 600-3, de 1800 W, ajuta la indepartarea de vopsele si lacuri, lipire si fixare cu diferite materiale. Suflanta permite reglarea temperaturii si a debitului de aer in 3 trepte.

Suflanta de aer cald Makita HG5012K
316,07 LEI

Suflanta de aer cald Makita HG5012 este foarte usoara si se utilizeaza pentru uscarea, dezghetarea si indepartarea lacurilor vechi. Permite aplicarea adezivilor pe canturi, incalzirea tuburlor autocontractante. Motorul are o constructie perpendiculara pe traseul curentului de aer, fiind astfel protejat impotriva incalzirii.

Suflanta de aer cald Makita HG551VK
587,96 LEI

Conceput pentru a completa gama suflantelor de aer cald, inlocuieste cu succes modelul anterior HG550VK.^ Corp ergonomic proiectat si conceput pentru a asigura o priza optima in cazul lucrului cu o mana.^ Se poate utiliza pentru brazare, lipire, sudura si dezinfectia adaposturilor pentru animale mici.^ Motorul este pozitionat perpendicular pe traseul curentului de aer, fiind astfel protejat impotriva incalzirii.^ Echipat cu termostat de protectie la supraincalzire si maner antialunecare.

Suflanta de aer cald Makita HG651CK
844,00 LEI

Suflanta de aer cald Makita HG651CK este echipata cu un termostat pentru protectie la supraincalzire. Suflanta de aer cald Makita inlocuieste modelul HG650K. Manerul suflantei de aer cald este rezistent la alunecare.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept