STEPPERE

Stepperul reprezinta o modalitate comoda de a face sport chiar si la tine acasa. Clickbox.ro ofera o gama variata de steppere: steppere pentru acasa, steppere semiprofesionale, steppere profesionale pentru sali de fitness. Pentru alegerea corecta a steppereului te sfatuim sa tii cont de greutatea maxima admisa, gradul de dificultate, etc. Iti vom oferi cel mai bun sfat pentru a alege stepperul potrivit.
< Recomandam utilizarea filtrelor pentru a gasi mai usor modelul care ti se potriveste. >

Producator
Valuta:
Stepper Dayu Fitness reglabil
150,96 LEI

Stepper reglabil pe 3 niveluri de inaltime Dayu Fitness.^ Stepperul pentru aerobic este o banca pentru aerobic, ideala pentru antrenarea intregului corp.^

Stepper inSPORTline Hip Shaper
218,99 LEI

Antrenamentul cu stepper-ul inSPORTline Hip Shaper ajuta la conturarea soldurilor si la tonifierea musculaturii picioarelor. Stepper-ul se foloseste foarte simplu, iar datorita formei compacte acesta incape cu usurinta sub pat.

Mini Stepper Body-Sculpture BS-1120
228,99 LEI

Mini stepper pentru uz casnic cu sistem de franare prin 2 amortizoare hidraulice

Mini Stepper inSPORTline IN188
249,55 LEI

-computer care afiseaza timpul de exercitiu, numarul de pasi si caloriile arse;^ -dumpere hidraulice^ -ajustarea inaltimii pasului^ -greutate: 6 kg^ -greutate maxima: 105 kg^ -dimensiuni dupa asamblare: 38,5 x 31 x 17 cm ^

Mini Stepper W4101
255,91 LEI

Ministepper pentru uz casnic cu sistem de franare prin 2 amortizoare hidraulice^

Stepper Body Sculpture Twist BS-1370AR
369,99 LEI

Stepper pentru uz casnic cu sistem de franare prin 2 amortizoare hidraulice

Twist Stepper inSPORTline Big
412,85 LEI

-stepperul Twist inSPORTline Big cu un model nou nout, este ideal pentru tonifierea si subtierea eficienta a picioarelor, coapselor, mainilor si partii superioare a corpului.^ -in timpul utilizarii corzilor elastice, va veti tonifia partea superioara a corpului.^ -posibilitatea ajustarii pedalelor duce la o eficienta mai mare a exercitiilor si la o varietate mai mare a antrenamentului^ -stepperul are inclus corzile de cauciuc cu manere^ -tonifierea eficienta a soldurilor, abdomentlui, pieptului, spatelui si picioarelor^ -gama larga de exercitii cu ajutorul manerelor de cauciuc^ -posibilitatea ajustarii vitezei si modului de rulare -este compact, usor de depozitat (aveti posibilitatea plierii aparatului)^ -computerul afiseaza: SCAN, TIMP, NUMAR DE PASI, CALORIES, PASI^ -apartine categoriei HC (EM957 )^ -greutate: 9 kg^ -sarcina maxima admisa: 100 kg^ -dimensiuni: L 48 cm x l 42 cm x H 21 cm^ -nu exista limita de inaltime pentru utilizator^

Stepper Body Sculpture Twist BS-1650
433,99 LEI

Mini stepper pentru uz casnic cu sistem de franare prin 2 amortizoare hidraulice

Stepper inSPORTline EasyStep
486,31 LEI

Stepper multifunctional cu suport pentru haltere si disc Rotana incorporat. Ofera posibilitatea de antrenare a coapselor, feselor, soldurilor si a bratelor. Stepperul este construit din materiale rezistente, bine finisate, care fac aparatul mai robust. Designul compact si multitudinea de exercitii care se pot practica cu acest aparat il fac ideal pentru utilizare casnica, pentru incaperi mici.

Stepper inSPORTline Skeleton
1.329,00 LEI

Stepperul inSPORTline Skeleton are un cadru stabil, cu manere rigide si cu senzori de puls incorporati in manere. Stepperul are doua telescoape care ofera rezistenta si se poate seta rezistenta rotind inelul in sus.^ Stepperul este echipat cu un computer cu ecran mare, care afiseaza timpul, distanta, caloriile arse, pulsul sau BodyFat. Acest stepper ofera utilizatorului un exercitiu de calitate.

Stepper PST300 Impulse
9.309,54 LEI

Stepperul PST300 va ofera posibilitatea de a va tonifia picioarele si fesele, vizand de asemenea abdomenul si zona inferioara a spatelui.^ Alimentare proprie. Stepperul PST300 va ofera posibilitatea de a va tonifia picioarele si fesele, vizand de asemenea abdomenul si zona inferioara a spatelui. Alimentare proprie. Nivel de antrenament: 20 Dimensiune pedala: 36.5 x 16.5 cm – deschisa in spate. Distanta dintre pedale: 7.8 cm Deschidere pas: 33 cm Display LED unde sunt afisate informatii utile pe parcursul antrenamentului Dimensiune produs: 126.5 x 85.5 x 165 cm Greutate produs: 87 kg. Greutate maxima utilizator: 160 kg.. Producator: Impulse Fitness.

Stepper inSPORTline Climber SEG SG-7620
10.809,00 LEI

Stepper-ul inSPORTline Climber SEG SG-7620 este un simulator al miscarii liniare naturale, cu o tehnologie patentata "urcare naturala liniara". Acest stepper modern, cu design ce ii asigura o foarte buna stabilitate si eficienta maxima a exercitiilor este potrivit utilizarii sale in salile de fitness, hoteluri etc. Eficienta exercitiilor este asigurata de modul natural al miscarii de urcare, care influenteaza si miscarea partii superioare a corpului prin miscarea manerelor cu ajutorul tehnologiei Dual Action. Datorita posibilitatii miscarii reversibile, eficienta exercitiilor este mult crescuta si exista posibilitatea antrenarii mai multor grupe de muschi. Cele 16 trepte de dificultate asigura utilizatorului un antrenament la nivelul de intensitate dorit.

Stepper Precor CLM 835
19.481,46 LEI

Stepper-ul Precor CLM 835 este destinat utilizarii in salile de fitness. Stepper-ul dispune de multiple nivele de rezistenta si de 14 programe presetate.

Stepper Panatta Ghibli 2012
21.352,82 LEI

Stepper-ul Panatta Ghibli 2012 este destinat uzului profesional, in sali de fitness sau centre de recuperare. Stepper-ul dispune de 10 trepte de dificultate pentru ca utilizatorul sa aleaga nivelul de rezistenta potrivit antrenamentului sau. Datorita celor 10 programe, utilizatorul dispune de un antrenament diversificat.

Stepper Panatta GhibliTV 2012
25.911,29 LEI

Stepper-ul Panatta Ghibli 2012 este destinat uzului profesional, in sali de fitness sau centre de recuperare. Stepper-ul dispune de 10 trepte de dificultate pentru ca utilizatorul sa aleaga nivelul de rezistenta potrivit antrenamentului sau. Datorita celor 10 programe, utilizatorul dispune de un antrenament diversificat.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept