STEPPERE

Stepperul reprezinta o modalitate comoda de a face sport chiar si la tine acasa. Clickbox.ro ofera o gama variata de steppere: steppere pentru acasa, steppere semiprofesionale, steppere profesionale pentru sali de fitness. Pentru alegerea corecta a steppereului te sfatuim sa tii cont de greutatea maxima admisa, gradul de dificultate, etc. Iti vom oferi cel mai bun sfat pentru a alege stepperul potrivit.
< Recomandam utilizarea filtrelor pentru a gasi mai usor modelul care ti se potriveste. >

Producator
Valuta:
Stepper inSPORTline Hip Shaper
218,99 LEI

Antrenamentul cu stepper-ul inSPORTline Hip Shaper ajuta la conturarea soldurilor si la tonifierea musculaturii picioarelor. Stepper-ul se foloseste foarte simplu, iar datorita formei compacte acesta incape cu usurinta sub pat.

Mini Stepper Body-Sculpture BS-1120
228,99 LEI

Mini stepper pentru uz casnic cu sistem de franare prin 2 amortizoare hidraulice

Mini Stepper inSPORTline IN188
249,55 LEI

-computer care afiseaza timpul de exercitiu, numarul de pasi si caloriile arse;^ -dumpere hidraulice^ -ajustarea inaltimii pasului^ -greutate: 6 kg^ -greutate maxima: 105 kg^ -dimensiuni dupa asamblare: 38,5 x 31 x 17 cm ^

Mini Stepper W4101
255,91 LEI

Ministepper pentru uz casnic cu sistem de franare prin 2 amortizoare hidraulice^

Leg Power
268,99 LEI

Aparat pentru antrenarea coapselor

Stepper Body Sculpture Twist BS-1370AR
369,99 LEI

Stepper pentru uz casnic cu sistem de franare prin 2 amortizoare hidraulice

Twist Stepper inSPORTline Big
412,85 LEI

-stepperul Twist inSPORTline Big cu un model nou nout, este ideal pentru tonifierea si subtierea eficienta a picioarelor, coapselor, mainilor si partii superioare a corpului.^ -in timpul utilizarii corzilor elastice, va veti tonifia partea superioara a corpului.^ -posibilitatea ajustarii pedalelor duce la o eficienta mai mare a exercitiilor si la o varietate mai mare a antrenamentului^ -stepperul are inclus corzile de cauciuc cu manere^ -tonifierea eficienta a soldurilor, abdomentlui, pieptului, spatelui si picioarelor^ -gama larga de exercitii cu ajutorul manerelor de cauciuc^ -posibilitatea ajustarii vitezei si modului de rulare -este compact, usor de depozitat (aveti posibilitatea plierii aparatului)^ -computerul afiseaza: SCAN, TIMP, NUMAR DE PASI, CALORIES, PASI^ -apartine categoriei HC (EM957 )^ -greutate: 9 kg^ -sarcina maxima admisa: 100 kg^ -dimensiuni: L 48 cm x l 42 cm x H 21 cm^ -nu exista limita de inaltime pentru utilizator^

Stepper Body Sculpture Twist BS-1650
433,99 LEI

Mini stepper pentru uz casnic cu sistem de franare prin 2 amortizoare hidraulice

Kettler Side Stepper
469,00 LEI

Stepperul Side de la Kettler simuleaza urcarea pe scari, ajutand la imbunatatirea ritmului cardiac, slabire si antrenarea muschilor picioarelor.

Stepper inSPORTline EasyStep
486,31 LEI

Stepper multifunctional cu suport pentru haltere si disc Rotana incorporat. Ofera posibilitatea de antrenare a coapselor, feselor, soldurilor si a bratelor. Stepperul este construit din materiale rezistente, bine finisate, care fac aparatul mai robust. Designul compact si multitudinea de exercitii care se pot practica cu acest aparat il fac ideal pentru utilizare casnica, pentru incaperi mici.

Stepper cu manere Diadora Cardio Step
642,60 LEI

Stepper-ul cu manere Diadora Cardio Step suporta o greutate maxima a utilizatorului de 110 kg. Utilizatorul isi poate verifica cele mai importante valori ale antrenamentului cu ajutorul display-ului cu cristale lichide.

Stepper inSPORTline Skeleton
1.329,00 LEI

Stepperul inSPORTline Skeleton are un cadru stabil, cu manere rigide si cu senzori de puls incorporati in manere. Stepperul are doua telescoape care ofera rezistenta si se poate seta rezistenta rotind inelul in sus.^ Stepperul este echipat cu un computer cu ecran mare, care afiseaza timpul, distanta, caloriile arse, pulsul sau BodyFat. Acest stepper ofera utilizatorului un exercitiu de calitate.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept