Valuta:
Minipanou Spalding Boston Celtics
96,29 LEI

Minipanoul de baschet Spalding Boston Celtics este ideal pentru birou sau pentru camera copiilor. Panoul include o minge de baschet in miniatura - marimea 1 - si poate fi montat cu usurinta datorita pad-urilor adezive amplasate pe spatele panoului.

Panou de baschet Spalding Board Combo Fan
494,02 LEI

Panoul de baschet Spalding Board Combo Fan este confectionat din material eco-compozit si are o lungime de 112 cm. Inelul panoului este solid, din otel, iar plasa alba este rezistenta in orice conditii meteo.

Inel baschet + plasa
81,77 LEI

Pentru outdoor, din metal, diametru 45 cm, dimensiune oficiala.

Minipanou Spalding San Antonio Spurs
96,29 LEI

Minipanoul de baschet Spalding San Antonio Spurs este ideal pentru amplasarea in birou sau in camera copilului. Panoul include o minge de baschet in miniatura - marimea 1. Se monteaza cu usurinta datorita pad-urilor adezive dispuse pe partea din spate a panoului.

Minipanou Spalding Miami Heat
96,29 LEI

Minipanoul de baschet Spalding Miami Heat vine insotit de o minge de baschet in miniatura - marimea 1. Panoul se poate monta cu usurinta datorita pad-urilor adezive de pe spate si este ideal pentru birou sau pentru camera copiilor.

Minipanou Spalding L.A. Lakers
96,29 LEI

Minipanoul de baschet Spalding L.A. Lakers reprezinta alegerea perfecta pentru birou sau pentru camera copiilor. Panoul include o minge de bachet in miniatura - marimea 1 - si se monteaza cu usurinta datorita pad-urilor adezive dispuse pe partea din spate.

Panou de baschet Spalding NBA Highlight Composite Rect. Blue/Gold
1.389,10 LEI

Panoul de baschet Spalding NBA Highlight Portable dispune de baza solida ce se poate umple cu apa sau nisip (volum de 106 litri), oferind astfel stabilitate panoului. Panoul este echipat cu inel solid din otel, cu dimensiuni standard, si de plasa alba rezistenta in orice conditii meteo.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept