Valuta:
Minipanou Spalding Dallas Mavericks
93,56 LEI

Minipanoul de baschet Spalding Dallas Mavericks este ideal pentru birou sau pentru camera copiilor. Panoul este insotit de o minge de baschet in miniatura - marimea 1 - si se monteaza cu usurinta datorita pad-urilor adezive.

Minipanou Spalding New York Knicks
93,56 LEI

Minipanoul de baschet Spalding New York Knicks reprezinta alegerea perfecta pentru birou sau camera copilului. Panoul include o minge de baschet in miniatura - marimea 1, iar montarea se face cu usurinta datorita pad-urilor adezive de pe spatele panoului.

Minipanou Spalding Boston Celtics
93,56 LEI

Minipanoul de baschet Spalding Boston Celtics este ideal pentru birou sau pentru camera copiilor. Panoul include o minge de baschet in miniatura - marimea 1 - si poate fi montat cu usurinta datorita pad-urilor adezive amplasate pe spatele panoului.

Panou de baschet Spalding NBA Junior Series
866,62 LEI

Panoul de baschet Spalding NBA Junior Series este ideal pentru copiii cu varsta de peste 8 ani. Panoul este compatibil doar cu mingiile de marime 3 sau 5. Panoul este construit din material eco-compozit, impermeabil si inoxidabil.

Panou de baschet Spalding NBA Silver Ground Active Ratchet
2.312,83 LEI

Panoul de baschet Spalding NBA Silver Ground Active Ratchet este construit din material acrilic transparent, cu rama solida in forma literei "H", cu inel alb confectionat din material rezistent in orice conditii meteo.

Panou de baschet Spalding NBA Highlight Composite Rect. Blue/Gold
1.349,68 LEI

Panoul de baschet Spalding NBA Highlight Portable dispune de baza solida ce se poate umple cu apa sau nisip (volum de 106 litri), oferind astfel stabilitate panoului. Panoul este echipat cu inel solid din otel, cu dimensiuni standard, si de plasa alba rezistenta in orice conditii meteo.

Panou baschet Worker SPSB-2104
1.009,00 LEI

Panou de streetball Worker

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept