Valuta:
Minipanou Spalding Boston Celtics
95,87 LEI

Minipanoul de baschet Spalding Boston Celtics este ideal pentru birou sau pentru camera copiilor. Panoul include o minge de baschet in miniatura - marimea 1 - si poate fi montat cu usurinta datorita pad-urilor adezive amplasate pe spatele panoului.

Panou de baschet Spalding Board Combo Fan
491,86 LEI

Panoul de baschet Spalding Board Combo Fan este confectionat din material eco-compozit si are o lungime de 112 cm. Inelul panoului este solid, din otel, iar plasa alba este rezistenta in orice conditii meteo.

Panou exterior baschet 120x90 cm
477,93 LEI

- Panou pentru terenuri in aer liber^ - Fabricat din placaj rezistent la intemperii^ - Acoperire poliuretanica, rama metalica^ - Dimensiuni: 120 x 90 cm^

Minipanou Spalding San Antonio Spurs
95,87 LEI

Minipanoul de baschet Spalding San Antonio Spurs este ideal pentru amplasarea in birou sau in camera copilului. Panoul include o minge de baschet in miniatura - marimea 1. Se monteaza cu usurinta datorita pad-urilor adezive dispuse pe partea din spate a panoului.

Minge Spalding Official WNBA 6 Panels Game Ball
768,67 LEI

Mingea Spalding Official WNBA 6 Panels Game Ball este mingea oficiala a fetelor in campionatul american.

Minipanou Spalding L.A. Lakers
95,87 LEI

Minipanoul de baschet Spalding L.A. Lakers reprezinta alegerea perfecta pentru birou sau pentru camera copiilor. Panoul include o minge de bachet in miniatura - marimea 1 - si se monteaza cu usurinta datorita pad-urilor adezive dispuse pe partea din spate.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept