Valuta:
Inel baschet fix
105,60 LEI

Inel fix fabricat din otel, vopsit in camp electrostatic

Minipanou Spalding Chicago Bulls
95,82 LEI

Minipanoul de baschet Spalding Chicago Bulls poate fi folosit in birou sau in camera copilului. Panoul este insotit de o minge de baschet in miniatura - marimea 1 si se poate monta cu usurinta datorita pad-urilor adezive amplasate pe spatele panoului.

Minge Wilson NFL Extreme
91,80 LEI

Piele sintetica, recreational play

Minipanou Spalding Miami Heat
95,82 LEI

Minipanoul de baschet Spalding Miami Heat vine insotit de o minge de baschet in miniatura - marimea 1. Panoul se poate monta cu usurinta datorita pad-urilor adezive de pe spate si este ideal pentru birou sau pentru camera copiilor.

Panou de baschet Spalding NBA Portable Highlight Acrylic
1.932,80 LEI

Panoul de baschet Spalding NBA Portable Highlight Acrylic este confectionat din material acrilic transparent si dispune de inel cu plasa alba, rezistenta in orice conditii meteo.

Minge medicinala 2 kg
90,78 LEI

Minge medicinala; fabricata din material de inalta calitate; cauciuc; suprafata anti-alunecare; se poate folosi in scopuri de reabilitare, uz comercial si casnic; greutati disponibile: 1kg, 2kg, 3kg, 4kg, 5kg, 6kg, 7kg, 8kg, 9kg, 10kg. Producator DAYU FITNESS

Inel baschet + plasa
81,77 LEI

Pentru outdoor, din metal, diametru 45 cm, dimensiune oficiala.

Minipanou Spalding Boston Celtics
95,82 LEI

Minipanoul de baschet Spalding Boston Celtics este ideal pentru birou sau pentru camera copiilor. Panoul include o minge de baschet in miniatura - marimea 1 - si poate fi montat cu usurinta datorita pad-urilor adezive amplasate pe spatele panoului.

Panou de baschet Spalding NBA Gold Exacta High Lift
3.852,61 LEI

Panoul de baschet Spalding NBA Gold este portabil, dispune de baza mobila, sistem rotund cu 3 poli (8.89 cm), iar panoul este construit din material acrilic transparent.

Panou de baschet Spalding NBA Platinum Helix Lift Portable
4.950,85 LEI

Panoul de baschet Spalding NBA Platinum Helix Lift Portable dispune de baza pentru stabilitate cu posibilitatea verificarii nivelului apei. Panoul este confectionat din material acrilic transparent, rama este din aluminiu, iar inelul tip "Arena Slam Jam Rim" este foarte solid, cu suspensie flexibila, impermeabil si inoxidabil.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept