Valuta:
Minipanou Spalding New York Knicks
94,02 LEI

Minipanoul de baschet Spalding New York Knicks reprezinta alegerea perfecta pentru birou sau camera copilului. Panoul include o minge de baschet in miniatura - marimea 1, iar montarea se face cu usurinta datorita pad-urilor adezive de pe spatele panoului.

Panou de baschet Spalding NBA Gold Exacta High Lift in Ground
4.846,57 LEI

Panoul fix de baschet Spalding NBA Gold este construit din material acrilic transparent si dispune de o pozitie solida datorita montarii dispozitivului in ciment.

Minipanou Spalding Chicago Bulls
94,02 LEI

Minipanoul de baschet Spalding Chicago Bulls poate fi folosit in birou sau in camera copilului. Panoul este insotit de o minge de baschet in miniatura - marimea 1 si se poate monta cu usurinta datorita pad-urilor adezive amplasate pe spatele panoului.

Panou de baschet Spalding NBA Acrylic Board (transparent)
1.116,26 LEI

Panoul de baschet Spalding NBA Acrylic Board este confectionat din material acrilic transparent, avand lungimea de 112 cm. Plasa inelului este rezistenta in orice conditii meteo.

Panou de baschet Spalding NBA Silver Ground Active Ratchet
2.324,24 LEI

Panoul de baschet Spalding NBA Silver Ground Active Ratchet este construit din material acrilic transparent, cu rama solida in forma literei "H", cu inel alb confectionat din material rezistent in orice conditii meteo.

Minge Spalding Official WNBA 6 Panels Game Ball
753,84 LEI

Mingea Spalding Official WNBA 6 Panels Game Ball este mingea oficiala a fetelor in campionatul american.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept