Valuta:
Minipanou Spalding Dallas Mavericks
93,75 LEI

Minipanoul de baschet Spalding Dallas Mavericks este ideal pentru birou sau pentru camera copiilor. Panoul este insotit de o minge de baschet in miniatura - marimea 1 - si se monteaza cu usurinta datorita pad-urilor adezive.

Inel baschet fix
105,60 LEI

Inel fix fabricat din otel, vopsit in camp electrostatic

Minge Wilson NFL Extreme
91,80 LEI

Piele sintetica, recreational play

Extensie suport Spalding pentru panouri baschet
234,97 LEI

Extensie ce se poate adapta la panouri care au diametrul polului de maxim 8.89 cm, pe acoperisul casei sau pe suprafete plane. Dimensiune maxim acceptata panou 122 cm.

Minipanou Spalding Boston Celtics
93,75 LEI

Minipanoul de baschet Spalding Boston Celtics este ideal pentru birou sau pentru camera copiilor. Panoul include o minge de baschet in miniatura - marimea 1 - si poate fi montat cu usurinta datorita pad-urilor adezive amplasate pe spatele panoului.

Panou de baschet Spalding NBA Logo Composite
1.315,58 LEI

Panoul de baschet Spalding NBA Logo Composite este construit din material eco-compozit si are o lungime de 112 cm. Plasa inelului este din material alb, impermeabil, rezistent in orice conditii meteo.

Minge medicinala 2 kg
90,78 LEI

Minge medicinala; fabricata din material de inalta calitate; cauciuc; suprafata anti-alunecare; se poate folosi in scopuri de reabilitare, uz comercial si casnic; greutati disponibile: 1kg, 2kg, 3kg, 4kg, 5kg, 6kg, 7kg, 8kg, 9kg, 10kg. Producator DAYU FITNESS

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept