Valuta:
Convector electric de perete Tesy CN02250MAS - 2500W
297,99 LEI

Convectorul electric Tesy CN02250MAS este puternic, incalzind rapid incaperea in care este montat. Cu ajutorul termostatului reglabil, convectorul se opreste automat in momentul in care temperatura dorita este atinsa in incapere, obtinand astfel reducerea consumului de energie.

Convector electric de perete Tesy CN02150MAS - 1500W
248,65 LEI

Convectorul electric Tesy CN02150MAS, cu o putere electrica de 1500 W, se monteaza cu usurinta pe perete si incalzeste rapid camera in care se afla. Termostatul reglabil ajuta la economia de energie, convectorul oprindu-se automat in momentul in care temperatura dorita este atinsa.

Convector electric de perete Tesy CN02100MAS - 1000W
235,20 LEI

Convectorul electric Tesy CN02100MAS se monteaza cu usurinta pe perete. Cu ajutorul termostatului, convectorul se opreste automat in momentul in care temperatura dorita este atinsa in incapere, consumul de energie fiind astfel redus. Cu o putere electrica de 1000 W, convectorul incalzeste rapid incaperea.

Aeroterma electrica Zobo ZB-EY3
265,37 LEI

Aeroterma electrica Zobo ZB-EY3, de 3 KW dispune de structura metalica solida. Izolatia asigura aerotermei securitate maxima. Aeroterma este potrivita pentru incalzirea locuintelor, salilor de asteptare, birourilor, garajelor, spatiilor comerciale, magazinelor, caselor de vacanta. Aeroterma Zobo ZB-EY3 este ideala pentru spatii mici si mijlocii. Aerotermele pot fi folosite in grup pentru incalzirea spatiilor mari, ca de exemplu sere, sali de sport, hale industriale.

Convector electric de perete Tesy CN02050MAS - 500W
212,77 LEI

Convectorul electric de perete Tesy CN02050MAS, cu o putere electrica de 500 W, dispune de termostat reglabil, oprindu-se automat in momentul in care temperatura dorita este atinsa in incapere, consumul de energie fiind astfel redus.

Aeroterma electrica Zobo ZB-EY5
396,27 LEI

Aeroterma electrica Zobo ZB-EY5, de 3 KW dispune de structura metalica solida. Izolatia asigura aerotermei securitate maxima. Aeroterma este potrivita pentru incalzirea locuintelor, salilor de asteptare, birourilor, garajelor, spatiilor comerciale, magazinelor, caselor de vacanta. Aeroterma Zobo ZB-EY5 este ideala pentru spatii mici si mijlocii. Aerotermele pot fi folosite in grup pentru incalzirea spatiilor mari, ca de exemplu sere, sali de sport, hale industriale.

Aeroterma electrica Zobo ZB-EF3
209,21 LEI

Aeroterma electrica Zobo ZB-EF3, de 3 KW dispune de structura metalica solida. Izolatia asigura aerotermei securitate maxima. Aeroterma este potrivita pentru incalzirea locuintelor, salilor de asteptare, birourilor, garajelor, spatiilor comerciale, magazinelor, caselor de vacanta. Aeroterma Zobo ZB-EF este ideala pentru spatii mici si mijlocii. Aerotermele pot fi folosite in grup pentru incalzirea spatiilor mari, ca de exemplu sere, sali de sport, hale industriale.

Aeroterma electrica Zobo ZB-EF2
152,32 LEI

Aeroterma electrica Zobo ZB-EF2 dispune de structura metalica solida, vopsita cu pulberi epoxidice. Izolatia asigura aerotermei securitate maxima. Aeroterma este potrivita pentru incalzirea locuintelor, salilor de asteptare, birourilor, garajelor, spatiilor comerciale, magazinelor, caselor de vacanta. Aeroterma Zobo ZB-EF2 este ideala pentru spatii mici si mijlocii. Aerotermele pot fi folosite in grup pentru incalzirea spatiilor mari, ca de exemplu sere, sali de sport, hale industriale.

Generator de aer cald mobil diesel Zobo ZB-K215
1.662,90 LEI

Generator de aer cald mobil diesel Zobo ZB-K215, pe motorina, se transporta cu usurinta si este silentios.

Convector electric de perete Tesy CN02201MAS - 2000 W
287,24 LEI

Convectorul electric de perete Tesy CN02201MAS dispune de o putere de 2000 W. Cu ajutorul termostatului reglabil, convectorul se opreste automat in momentul in care temperatura setata este atinsa, obtinandu-se astfel un consum redus de energie. Convectorul dispune de design ingust si este extrem de silentios. Cu ajutorul convectorului se obtine incalzirea rapida a incaperii si sporirea circulatiei aerului cald.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept