SLEFUITOARE
Producator
Putere nominala slefuitor (W)
Tip slefuitor
Valuta:
Slefuitor cu excentric Skil 7440
186,95 LEI

Miscarea concomitenta de tip excentric si de rotatie produce o finisare de calitate si o abraziune masiva la presiune joasa.

Masina de slefuit Makita BO3710
368,19 LEI

Design compact pentru o buna manevrabilitate. Inaltimea totala de la baza la partea de sus este de 154mm, cu 4 mm mai mica decat la modelul precedent, ceea ce duce la un centru de greutate mai coborat pentru cresterea manevrabilitatii.^ Motor heavy duty cu performante ridicate obtinute prin reproiectarea sistemului de racire. Corpul ergonomic asigura o priza deosebita si o manuire confortabila atat in cazul lucrului cu o mana, cat si in cazul lucrului cu ambele maini. Suprafetele de prindere au inserate cauciuc, pentru confort si control sporit, minimizand oboseala. Cleme de prindere a hartiei usor de manuit usurinta mare la schimbarea hartiei abrasive datorita clemelor mari de prindere.

Slefuitor cu vibratii Bosch GSS 23 A
392,31 LEI

Slefuitorul cu vibratii Bosch GSS 23 A dispune de sistem integrat de microfiltrare Bosch ce asigura un grad ridicat de colectare a prafului. Forma constructiva ergonomica si suprafetele mari cu softgrip fac posibil lucrul fara efort. Constructia robusta si sistemul optimizat de fixare cu cleme asigura slefuitorului o durata de viata indelungata. Slefuitorul este dotat cu motor de 190 W pentru un randament ridicat la indepartare.

Slefuitor cu vibratii Bosch GSS 140 A
444,17 LEI

Slefuitorul cu vibratii Bosch GSS 140 A permite fixarea perfecta a hartiei, fara fluturare sau rupere, prin sistemul Easy-Fit Bosch - pentru hartia abraziva cu arici sau la rola. Sistemul de microfiltrare Bosch asigura aspirarea eficienta a prafului. Forma constructiva ergonomica cu doua suprafete Softgrip permite doua pozitii de prindere. Slefuitorul permite lucrul fara vibratii si fara efort, iar durata de viata a acestuia este lunga datorita rulmentilor etansati si placii de slefuire albe, de calitate superioara.

Slefuitor alternativ Makita BO4556
452,02 LEI

Slefuitor alternativ Makita BO4556 este cu vibratii si zgomote reduse. Slefuitorul are o usoara montare/demontare a hartiei abrazive cu ajutorul clemelor.

Masina de slefuit cu vibratii Makita BO3711
452,02 LEI

Masina de slefuit Makita BO3711 are inaltimea totala de la baza la partea de sus de 154mm, cu 4mm mai mica decat BO3700, ceea ce duce la un centru de greutate mai coborat pentru cresterea manevrabilitatii.Corpul ergonomic, asigura o priza deosebita si o manuire confortabila atat in cazul lucrului cu o mana cat si in cazul lucrului cu ambele maini. Motorul heavy duty prezinta performante ridicate obtinute prin reproiectarea sistemului de racire. Suprafetele de prindere au inserate cauciuc, pentru confort si control sporit, minimizand oboseala.

Slefuitor alternativ Makita BO5030
504,13 LEI

Design ergonomic cu suprafata acoperita cu elastomer.^ Motor puternic pentru aplicatii grele.^

Slefuitor cu vibratii Bosch GSS 23 AE
535,76 LEI

Slefuitorul cu vibratii Bosch GSS 23 AE dispune de sistemul Easy-Fit cu intindere automata a hartiei pentru fixarea perfecta a acesteia la role sau a celei cu prindere tip arici. Prin fixarea foarte buna a hartiei se obtine o calitate deosebita a suprafetei prelucrate si o interactiune optima cu microfiltrul pentru lucrul fara praf. Reglarea electronica permite prelucrarea adaptata la specificul materialului (singurul din aceasta clasa de pret).

Slefuitor cu excentric Bosch GEX 125-1 AE
547,29 LEI

Slefuitorul cu excentric Bosch GEX 125-1 AE dispune de forma constructiva compacta, ergonomica, cu suprafete softgrip mari, pentru pozitii de prindere variabile si utilizare deosebit de confortabila. Sistemul de microfiltrare Bosch permite aspirarea eficienta a prafului, adusa la perfectiune.

Slefuitor cu excentric Bosch GEX 125 AC
773,96 LEI

Slefuitorul cu excentric Bosch GEX 125 AC ofera performante ridicate la indepartarea materialului. Miscarea excentrica plus rotatia asigura cea mai fina slefuire cu un randament ridicat. Flansa lagarului din aluminiu asigura o durabilitate ridicata si functionare silentioasa.

Slefuitor cu excentric Bosch GEX 150 AC
839,16 LEI

Slefuitorul cu excentric cu un design nou, cu manere comode. Deosebit de puternic, silentios si curat. Miscarea excentrica plus rotatia asigura cea mai fina slefuire cu un randamant ridicat pentru slefuirea si lustruirea lemnului, metalelor si materialelor plastice, indepartarea si lacurilor si pentru suprafetele curbate. Cu reglare electronica si preselectia turatiei, turatia adecvata pentru fiecare tip de utilizare.

Slefuitor cu vibratii Bosch GSS 230 AE
926,47 LEI

Slefuitoare cu vibratii usor de manevrat, cu instalatie integrata de aspirarea prafului, pentru o slefuire fara praf si o durata indelungata de exploatare, cat si pentru rezultate mai bune la slefuire. Sistem EASY-FIT pentru orice tip de hartie abraziva. Intinderea automata a hartiei la rola impiedidica formarea de cute si ruperea acesteia. Forma constructiva ergonomica cu doua suprafete Softgrip pentru doua pozitii de apucare. Silentios.

Slefuitor cu perie si disc Makita SA7000C
995,80 LEI

Slefuitorul Makita SA7000C este o masina compacta, usoara, cu rezerve mari de putere. Masina de slefuit ajuta la polisare sau lustruire eficienta, far oboseala.

Slefuitor cu excentric Bosch GEX 125-150 AVE
1.064,56 LEI

Slefuitorul cu excentric Bosch GEX 125-150 AVE este potrivit pentru orice domeniu de utilizare prin folosirea optionala a discurilor de slefuire cu diametrul de 150 mm sau de 125 mm. Slefuitorul permite racordarea directa la aspirator de praf sau cutie de microfiltrare pentru lucrul fara praf in orice situatie de utilizare. Suprafetele ergonomice softgrip asigura manevrarea perfecta cu si fara maner suplimentar. Frana pe saboti permite oprirea rapida a sculei electrice pentru o productivitate optimizata a muncii. Preselectia turatiei si motorul de 400 W ofera rezerve de putere si adaptare optima a turatiei la aplicatia de slefuire.

Slefuitor cu vibratii Bosch GSS 280 AE
1.080,72 LEI

Slefuitorul cu vibratii Bosch GSS 280 AE dispune de placi de slefuire de inalta calitate pentru suprafete prelucrate perfect si o durata de exploatare de cinci ori mai indelungata decat in cazul placilor de slefuire din cauciuc. Slefuitorul este silentios si asigura lucrul placut, fara vibratii. Etansarea optima a lagarelor si flansa de lagar din aluminiu de inalta calitate ajuta la functionarea fara socuri si la o durata de viata indelungata a motorului.

Slefuitor cu banda Bosch GBS 75 AE
1.093,62 LEI

Slefuitorul cu banda Bosch GBS 75 AE este extrem de usor de manevrat, pentru indepartarea asperitatilor, rectificare plana, netezire si curatirea de finisare a lemnului, materialelor plastice si metalelor. Slefuitorul ofera rezultate optime la slefuire datorita placii de slefuire grafitate.

Masina de lustruit Bosch GPO 14 CE
1.128,49 LEI

Masina de lustruit Bosch GPO 14 CE poate fi manevrata cu usurinta datorita manerului ergonomic Softgrip. Aceasta este compacta si usoara, cantarind doar 2.5 kg. Motorul puternic de 1400 W cu pornire lina asigura prelucrarea fara efort a suprafetelor mari. Pentru prelucrarea diferitelor materiale, masina dispune de preselectia turatiei in 6 trepte. Carcasa angrenajului acoperita cu material plastic si izolatia imbunatatita fac posibila o pozitie suplimentara de prindere, de capul angrenajului.

Slefuitor alternativ Makita BO6030
1.267,69 LEI

Slefuitorul alternativ Makita BO6030 dispune de constructie robusta si design ergonomic. Carcasa este proiectata astfel incat sa permita utilizarea cu o singura mana. Manerul cauciucat asigura controlul optim al operatiei.

Slefuitor de beton Bosch GBR 14 CA
2.379,33 LEI

Slefuitorul de beton Bosch GBR 14 CA dispune de sistem de etansare impotriva prafului, patentat de Bosch, pentru o durata de exploatare maxima. Display-ul de service indica cu 8 ore in avans necesitatea inlocuirii carbunilor. Slefuitorul asigura aspectul curat al slefuirii datorita posibilitatii de ghidare exceptionale.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept