SKATEBOARD
Producator
Valuta:
Skateboard Dukes Old Skool Series
45,00 LEI

-Deck: lemn de artar in 9 straturi acoperit in totalitate cu material aderent.^ -Dimensiuni: 79cmx20cm^ -Axe roti: heavy duty, finisaj negru^ -Roti: 50x36mm, PVC alb^ -Rulmenti: 608Z, protejati anticoroziune^

Skateboard Sportmann Dog
81,57 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN DOG este ideal pentru skateri incepatori, dar si cei intermediari. Placa este compusa de 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibiliatea skateboard-ului.

Skateboard Sportmann Colorfull
81,57 LEI

Skateboard-ul Sportmann Colorfull este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibilitatea skateboard-ului.

Skateboard Sportmann Poker
81,57 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN Poker este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa de 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibiliatea skateboard-ului.

Skateboard Sportmann Terror
81,57 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN Terror este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibiliatea skateboard-ului.

Skateboard Worker Junior
90,24 LEI

Un skateboard creat pentru copii. Nu este recomandat pentru scheme si sarituri^

Skateboard Worker Freetime
103,31 LEI

Recomandat copiilor incepatori, nu este potrivit pentru scheme si sarituri.

Skateboard Sportmann Artist
110,36 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN Artist este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibilitatea skateboard-ului.

Skateboard Sportmann Full
110,36 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN Full este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibilitatea skateboard-ului.

Skateboard Sportmann Net
110,36 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN Net este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibilitatea skateboard-ului.

Skateboard Sportmann Hellfull
110,36 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN hellfull este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibilitatea skateboard-ului.

Skateboard Worker Radical Rider
129,46 LEI

Un skateboard creat pentru incepatori. Datorita constructiei sale rezista cu usurinta la scheme si sarituri usoare.

Skateboard Sportmann Pirate
129,56 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN Pirate este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibilitatea skateboard-ului.

Skateboard Sportmann Mask
129,56 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN Mask este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibilitatea skateboard-ului.

Skateboard Sportmann Wings
162,19 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN Wings este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibilitatea skateboard-ului.

Skateboard Sportmann Original
162,19 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN Original este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibilitatea skateboard-ului.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept