SISTEME DE PULVERIZAT
Producator
Valuta:
Sistem de pulverizare fina Bosch PFS 65
446,68 LEI

Sistemul de pulverizare fina Bosch PFS 65 este confortabil, usor de transportat, cu reglarea debitului de vopsea pentru pulverizare pe obiecte de dimensiuni medii pana la mari. Sistemul permite pulverizarea fina a vopselelor si dispersarea redusa a acestora datorita SprayControl Technology. Pulverizatorul dispune de sistem de reglare in 4 trepte a debitului de vopsea.

Atomizor Kasei 3WF-3
459,00 LEI

Aparatul 3 WF-3 este proiectat special pentru dezinfectarea și tratarea recoltelor, plantațiilor mici și pepinierelor. Acest dispozitiv dispune de un angrenaj pentru reducerea vitezei ceea ce îl face durabil. Piesa principală o reprezinta pompa cu piston plonjor bidirectională. Structura este simplă si compactă si de aceea este usor de întretinut. Aparatul se caracterizează prin presiune înaltă, debit mare si randament ridicat, prin urmare efectul de protejare este evident. Atomizorul 3 WF 3 Kasei este recomandat pentru în prevenirea si tratarea bolilor si parazitilor unor plante precum bumbacul, orezul, grâul, pomii fructiferi, arborii de ceai, bananierii, etc. Poate fi utilizat, de asemenea, în plivirea chimică, prevenirea epidemiilor, protectia sanitară în orase, protejarea legumelor, etc

Trafalet cu pompa pentru vopsea Bosch PPR 250
595,86 LEI

Trafaletul cu pompă pentru vopsea Bosch PPR 250 este ideal pentru aplicarea tuturor vopselelor uzuale de dispersie sau pe bază de latex, în cea mai mare parte fără diluant. Cuplajul cu înălţime reglabilă pentru racordarea la găleata cu vopsea garantează alimentarea sigură cu vopsea şi transportul fără probleme. Pentru proiecte de zugrăvire de mai mică anvergură sau pentru zugrăvirea în locurile înguste, poate fi utilizat aplicatorul de vopsea fără tijă prelungitoare. Scula electrică este prevăzută cu protecţie împotriva stropilor de apă (clasa de protecţie IPx4).

Atomizor Apollo 3WF-2.6
660,00 LEI

Atomizorul Apollo 3WF-2.6 este folosit pentru dezinfectarea si tratamentul recoltelor. Acesta se recomanda in viticultura, pomicultura, legumicultura. Ventilatorul de aluminiu echilibrat dinamic reduce semnificativ vibratiile in timpul functionarii.

Sistem de pulverizare fina Bosch PFS 105 E
668,73 LEI

Sistemul de pulverizare fina Bosch PFS 105E este destinat pentru pulverizarea fina a vopselelor si dispersarea redusa a acestora, datorita SprayControl Technology. Dispune de sistem de reglare in 4 trepte a debitului de vopsea.

Atomizor cu pompa booster Pro Series 3WF-14
787,50 LEI

Atomizorul Pro Series 3WF-14 cu pompa booster este folosit pentru dezinfectarea si tratamentul recoltelor. Acesta se recomanda in viticultura, pomicultura, legumicultura. Noua gama de atomizoare Pros Series vine echipat cu sistem antivibratie care il face foarte usor si confortabil de folosit. Raza de actiune marita fata de alte modele de atomizoare, orizontal este de 12m si vertical este de 10m ce te ajuta sa acoperi o suprafata considerabil de mare intr-un timp mai scurt. Jetul de stropire poate fi reglat în funcție de tipul de material pe care îl folosești: picătură, ceață sau jet. Pentru a-ți asigura eficiența, acest atomizor are 4 trepte de pulverizare, o pompă booster și un robinet de oprire a soluției.

Atomizor Kasei 5.5 CP cu rezervor 20L
990,00 LEI

Pentru performanțe maxime în pulverizare, alege atomizorul Kasei 3WF-20A! Dotat cu un motor de 5,5 CP și o capacitate cilindrică de 82,4 cc, este unul din cele mai puternice atomizoare pe care ți le putem oferi! Dacă vrei să stropești sau să pulverizezi într-un timp scurt o suprafață mare de teren, cu un consum redus de combustibil, atunci alegerea corectă pentru tine se află la un click distanță! Viteza la accelerație maximă este de 7000 rpm, ceea ce te asigură că mereu vei termina la timp pulverizarea! Fie că vrei să împrăștii substanțe sub formă de picătură, ceață sau jet lichid, razele de acționare ale acestui atomizor sunt de 21 m pe orizontală și de 14 m pe verticală. În plus, viteza de refulare este de 100 km / h. În acest fel, lucrezi eficient, în timp util și ai parte de simplitate în folosirea acestui utilaj. Așadar, credem că ai toate motivele pentru care să folosești acest atomizor în gospodăria ta!

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept