Valuta:
Ciocan rotopercutor Bosch GBH 7-46 DE
3.327,74 LEI

Bosch GBH 7-46 DE este cel mai puternic ciocan din clasa sa datorita motorului de 1350 W.^ Indeparteaza o cantitate foarte mare de material la daltuire cu ajutorul functiei Turbo Power si o energie de percutie de pana la 15 J.^ Ciocanul rotopercutor Bosch GBH 7-46 DE are o durata de viata indelungata, datorita componentelor metalice robuste.^ Manevrare extrem de confortabila prin turatia reglabila individual, intrerupator cu posibilitate de blocare in modul de daltuire si maner suplimentar nou, ergonomic.

Ciocan rotopercutor Bosch GBH 2-26 DFR
858,23 LEI

Ciocanul rotopercutor Bosch GBH 2-26 DFR dispune de cele mai ridicate performante la gaurire din clasa ciocanelor de 2 kg.^ Schimbarea se face extrem de rapid, fara cheie, de la mandrina SDS-plus la mandrina rapida.^

Slefuitor cu excentric Bosch GEX 125 AC
773,96 LEI

Slefuitorul cu excentric Bosch GEX 125 AC ofera performante ridicate la indepartarea materialului. Miscarea excentrica plus rotatia asigura cea mai fina slefuire cu un randament ridicat. Flansa lagarului din aluminiu asigura o durabilitate ridicata si functionare silentioasa.

Telemetru cu laser Bosch GLM 30
338,02 LEI

Telemetrul cu laser Bosch GLM 30 este dedicat utilizarii profesionale, este compact si usor de utilizat. Acesta masoara pana la o distanta de 30 de metri, avand o precizie de +/- 2mm.

Ciocan rotopercutor Bosch GBH 36 V-LI COMPACT cu 2 acumulatori (1,3 Ah)
2.243,92 LEI

Ciocanul rotopercutor Bosch GBH 36 V-Li este la fel de puternic ca o scula electrica alimentata de la retea: pana la 195 gauri (6 x 40 mm in beton) cu acumulatorul incarcat, optim in mediul exterior.^ Dispune de mecanism de percutie pneumatic cu functie de daltuire, optimizat pentru gauri de 8-16 mm in beton (max. 26 mm).^ La fel de rapid ca cel mai bun ciocan de 2 kg alimentat de la retea datorita energiei de percutie ridicate (2.8 J).

Surubelnita Skil 6222AA
184,16 LEI

Surubelnita Skil 6222AA are un design compact, greutate redusa, un cablu de 6 m pentru un confort optim in timpul lucrului.^ Dispune de 2 viteze mecanice: viteza mare pentru gaurire si putere mare pentru lucrari de insurubare.^ Pentru o pornire usoara si un control complet in orice moment, surubelnita are viteza variabila.^

Polizor unghiular Skil 9780AA
354,68 LEI

Polizorul unghiular Skil 9780AA este un polizor de mare capacitate, pentru lucrari grele, de ex. polizarea metalelor solide si a pieselor turnate, indepartarea rapida a excrescentelor, nivelarea liniilor de sudare mari, taierea metalelor in profunzime, perierea si indepartarea ruginii de pe suprafetele din tabla si taierea betonului sau pietrelor de pavaj.^ Fiabilitatea si durata de functionare indelungata a uneltei sunt asigurate de componentele de inalta calitate.^ Manerul lateral poate fi montat in trei pozitii, asigurand o manevrare confortabila in orice situatie.^ Oboseala cauzata de vibratii este redusa datorita manerului moale.^

Ciocan demolator Bosch GSH 11 VC + GWS 850C
3.499,06 LEI

Ciocanul demolator Bosch GSH 11 VC ofera cel mai bun raport putere-greutate din clasa sa, datorita motorului puternic de 1700 W si energiei de impact de 23 J, raportate la doar 11.4 kg greutate.

Polizor unghiular Bosch GWS 22-230 H
567,63 LEI

Polizor unghiular echipat cu filet de racordare suplimentar pentru fixare pe suport de taiat. Rulmenti cu bile dublu etansati si angrenaj deosebit de rubust ce garanteaza o durata de exploatare indelungata.

Masina de gaurit Bosch GBM 6 RE
392,31 LEI

Masina de gaurit Bosch GBM 6 RE este rapida si precisa. Poate fi manevrata usor la gauririle in serie datorita design-ului compact si greutatii reduse.

Aspirator Bosch GAS 35 M AFC
3.061,34 LEI

Aspiratorul Bosch GAS 35 M AFC dispune de putere mare de aspirare si este compatibil cu o multitudine de scule electrice. Aspiratorul este dotat cu functie de curatare a filtrului automata (AFC) sau semi-automata (SFC). Aspiratorul este destinat colectarii, aspirarii, extragerii si eliminarii pulberilor uscate neinflamabile, lichidelor neinflamabile si amestecului de apa-aer.

Fierastrau vertical Bosch GST 150 BCE
890,20 LEI

Fierastraul vertical Bosch GST 150 BCE dispune de rezerve mari de putere chiar la taierea grinzilor dure si groase si motor de mare randament si rezistent la suprasolicitare, puternic, de 780 W. Talpa extrem de robusta si rezistenta la indoire permite utilizarea fierastraului in conditii foarte dificile. Fierastraul GST 150 BCE ofera inalta precizie de taiere datorita noului sistem de prindere a panzei.

Rindea Bosch GHO 26-82
762,27 LEI

Cel mai rapid si cel mai avantajos sistem de schimbare a cutitelor de pe piata, datorita cutitelor Woodrazor cu o durata de viata indelungata si ajustarii foarte simple a acestora^ Eliminarea aschiilor, la alegere, spre stanga sau spre dreapta

Polizor unghiular Bosch GWS 22-230 JH
655,27 LEI

Polizorul unghiular Bosch GWS 22-230 JH este echipat cu motor Champion de 2200 W pentru un avans de lucru rapid. Greutatea redusa ajuta la manevrarea optima a polizorului. Protectia la repornire impiedica repornirea automata a sculei electrice dupa o intrerupere de curent. Bobinajele blindate protejeaza motorul de pulberea de polizare ascutita si asigura o durabilitate ridicata. Rulmentii cu bile dublu etansati si angrenajul deosebit de robust garanteaza o durata de exploatare indelungata.

Suport universal Bosch WM 4
369,96 LEI

Suportul universal Bosch WM 4 dispune de inaltime reglabila si dispozitiv de blocare pentru alinierea sigura si precisa. Suportul este potrivit pentru GRL 400, GL 300 HVG, GRL 300 HV Professional.

Masina de amestecat Bosch GRW 12 E Professional
1.391,78 LEI

Agitatorul Bosch GRW 12 E Professional dispune de o treapta de putere pentru agitarea materialelor fluide si vascoase. Agitatorul este potrivit in conditii grele de utilizare continua.

Nivela laser cu puncte Bosch GPL 5
840,49 LEI

Nivela Bosch GPL 5 autonivelanta, cu 5 puncte laser, orizontal si vertical, permite lucrul in sectorul de amenajari interioare. Nivela se foloseste pentru transferarea precisa a unghiurilor drepte si a punctelor de referinta de pe podea pe plafon. Datorita dimensiunilor sale compacte, nivela se manevreaza cu usurinta.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept