SCULE ELECTRICE CU ACUMULATOR
Producator
Valuta:
Surubelnita cu acumulator Skil 2436AA
113,43 LEI

Sistem automat de blocare a axului pentru strangerea sau slabirea manuala a suruburilor si bolturilor.^ Insurubare in locuri inguste facilitata de designul compact cu maner moale.^ Comutator inainte/inapoi usor de actionat.^ Acumulatorii din NiMH au redus efectul "memoriei" si sunt mai putin daunatori pentru mediul inconjurator.

Surubelnita Skil 2236
145,53 LEI

Sistem automat de blocare a axului pentru insurubare si desurubare manuala.^ Insurubare in locuri inguste si o manipulare stabila prin posibilitatea de pivotare a manerului (3 trepte de pivotare).^ Mai multa comoditate si o prindere mai buna prin designul "soft-touch".^ Buton de pornire inainte/inapoi usor de actionat, care permite o prindere imbunatatita a uneltei.^ Design robust, cu aspect metalic al capatului frontal.^ Motorul puternic ofera o turatie mare pentru aplicatiile dificile.

Masina de gaurit si insurubat cu acumulator Skil 2006
156,51 LEI

Control VariTorque cu 20 de pozitii pentru insurubare pricisa si pozitie de blocare completa pentru gaurire.^ Mandrina fara cheie cu doua mansoane de 10 mm pentru o schimbare rapida si usoara de accesorii.^ Maner moale si o dimensiune ergonomica a manerului pentru confort si ergonomie optime.^ Actiune convenabila de inversare pentru introducerea sau indepartarea suruburilor si bolturilor.^ Designul ergonomic ofera un echilibru optim pentru o utilizare confortabila.

Masina de gaurit si insurubat cu acumulator Skil 2311AA
173,00 LEI

Designul asigura un echilibru optim pentru o utilizare confortabila.

Masina de gaurit si insurubat cu acumulator Skil 2007AA
174,53 LEI

Control VariTorque cu 20 de pozitii pentru insurubare precisa si pozitie de blocare completa pentru gaurire.^ Mandrina de 10 mm, cu bucsa dubla, fara cheie pentru schimbarea rapida si usoara a accesoriilor.^ Suprafata de prindere moale si marime ergonomica a manerului, pentru un confort si o ergonomie optima.^ Actionare comoda a functiei de inversare a sensului pentru insurubarea sau desurubarea suruburilor si bolturilor.^ Designul ergonomic asigura un echilibru optim pentru o utilizare confortabila.

Surubelnita cu acumulator Bosch IXO 3.6V
214,89 LEI

Surubelnita Bosch IXO nu se autodescarca, este intotdeauna gata de utilizare datorita tehnologiei acumulatorilor litiu-ion. Datorita tehnologiei PowerLight - dioda luminiscenta integrata - aveti intotdeauna o buna vizibilitate asupra piesei de lucru. Surubelnita este dotata cu LED indicator al directiei de rotatie si al nivelului de incarcare a acumulatorului.

Surubelnita Bosch IXO BBQ
229,56 LEI

Surubelnita Bosch IXO BBQ ajuta la pregatirea preparatelor la gratar in zilele petrecute cu prietenii sau familia.

Surubelnita cu acumulator Skil 2006AB, 2 acumulatori
230,83 LEI

Pentru schimbarea rapida si usoara a accesoriilor, surubelnita Skil 2006AB este dotata cu mandrina fara cheie cu doua mansoane, de 10 mm.^ Surubelnita Skil 2006AB are maner moale care ofera maximum de confort in timpul utilizarii.^

Surubelnita cu acumulator Bosch PSR 960, 1 acumulator
245,73 LEI

Surubelnita Bosch PSR 960 este compacta si puternica, potrivita pentru toate lucrarile de insurubare. Mandrina rapida cu doua bucse ajuta la schimbarea simpla, fara cheie, a accesoriilor.

Masina de insurubat cu acumulator Bosch PSR Select
266,29 LEI

Masina de insurubat Bosch PSR Select dispune de sistemul EasySelect Bosch, functie ce ajuta ls schimbarea cu usurinta a diferitilor biti de surubelnita. Prin fereastra de vizualizare bitii pot fi selectati rapid si simplu. Masina este intotdeauna gata de utilizare datorita tehnologiei acumulatorilor litiu-ion. Forma constructiva compacta asigura manevrabilitate optima in timpul utilizarii.

Masina de gaurit si insurubat cu acumulator Skil 2007AB, 2 acumulatori
275,45 LEI

Control VariTorque cu 20 de pozitii pentru insurubare precisa si pozitie de blocare completa pentru gaurire.^ Mandrina de 10 mm, cu bucsa dubla, fara cheie pentru schimbarea rapida si usoara a accesoriilor.^ Suprafata de prindere moale si marime ergonomica a manerului, pentru un confort si o ergonomie optima.^ Actionare comoda a functiei de inversare a sensului pentru insurubarea sau desurubarea suruburilor si bolturilor.^ Designul ergonomic asigura un echilibru optim pentru o utilizare confortabila.

Capsator cu acumulator Bosch PTK 3.6 Li
288,88 LEI

Capsatorul cu acumulator Bosch PTK 3.6 Li dispune de tehnologie litiu-ion, este mic si se manevreaza cu usurinta. Capsatorul nu se autodescarca, fiind gata de utilizare in orice moment.

Surubelnita cu acumulator Bosch PSR 960 IK, 2 acumulatori
309,76 LEI

Surubelnita Bosch PSR 960 este compacta si puternica, fiind destinata folosirii in lucrarile de insurubare. Surubelnita este echipata cu motor de mare randament, de 9.6 V, cu angrenaj planetar. Mandrina rapida cu doua bucse permite schimbarea rapida, fara cheie, a accesoriilor.

Surubelnita cu acumulator Skil 2321AA
315,27 LEI

Tehnologie Litiu-ion: fara efect de memorie, fara autodescarcare si intotdeauna gata de utilizare.^ Incarcatorul rapid de o ora combinat cu protectia electronica a acumulatorului protejeaza impotriva supraincarcarii, supraincalzirii si descarcarii complete, asigurand o durata de viata extinsa a acumulatorului.^ Spot luminos pentru o vizualizare mai buna a piesei prelucrate si executarea mai comoda a lucrarilor in spatii slab iluminate.^ Control VariTorque cu 19 pozitii pentru insurubare precisa si pozitie de blocare completa pentru gaurire.^ Designul ergonomic asigura un echilibru optim pentru o utilizare confortabila.^ Frana electronica impiedica strangerea in exces a suruburilor si asigura lucrari mai rapide si mai eficiente.^ Design modern si greutate redusa pentru confort optim si manevrare facila.

Surubelnita cu acumulator Bosch PSR 7.2 Li
327,98 LEI

Surubelnita cu acumulator Bosch PSR 7.2 LI este mica, usoara si puternica, fiind potrivita pentru toate lucrarile de insurubare. Datorita tehnologiei acumulatorilor litiu-ion, surubelnita este intotdeauna gata de utilizare. Surubelnita ofera posibilitatea preselectiei momentului de torsiune in 10 trepte si dispune de indicator al directiei de rotatie si al nivelului de incarcare.

Surubelnita cu acumulator Bosch PSR 18 V
328,87 LEI

Surubelnita cu acumulator Bosch PSR 18 este compacta si performanta. Sistemul electronic Bosch de reglare a turatiei permite accelerarea de la 0 la maximum, prin intermediul comutatorului cu buton.

Masina de gaurit si insurubat Bosch PSR 10.8 Li
378,85 LEI

Masina de gaurit si insurubat Bosch PSR 10.8 Li se manevreaza cu usurinta si este intotdeauna gata de utilizare datorita tehnologiei acumulatorilor litiu-ion.

Surubelnita cu acumulator Bosch PSR 12V, 2 acumulatori
389,67 LEI

Surubelnita Bosch PSR 12 este compacta si puternica, destinata pentru toata lucrarile de insurubare - cu treapta de gaurire. Preselectia momentului de torsiune cu 10 trepte ale momentului de torsiune plus pozitia de gaurire ii confera putere pentru orice utilizare. Pentru schimbarea simpla, fara cheie, a accesoriilor, surubelnita PSR 12 este dotata cu mandrina rapida "clic" cu doua bucse.

Masina de gaurit si insurubat cu acumulator Skil 2322MA
404,55 LEI

Surubelnita cu acumulator Skil 2322MA are 2 viteze mecanice: viteza mare pentru gaurire si putere mare pentru lucrari dificile de insurubare.^ Datorita protectiei incorporate, incarcatorul si acumulatorul nu se supraincalzesc.^ Pentru utilizare confortabila, masina de gaurit si insurubat Skil 2322MA are un design compact si usor.

Surubelnita cu acumulator Bosch PSR 18 V, 2 acumulatori
428,83 LEI

Surubelnita cu acumulator Bosch PSR 18 este compacta si performanta. Sistemul electronic Bosch de reglare a turatiei permite accelerarea de la 0 la maximum, prin intermediul comutatorului cu buton.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept