SAGETI CU VARF DE OTEL
Producator
Valuta:
Sageti Harrows Mardle Silver Surfers
43,18 LEI

Waine "Hawaii 501" Mardle este unul dintre cel mai colorat, carismatic si placut jucator din lume. In cadrul circuitului Pro PDC, s-a ridicat la nivelul superior al acestui sport, castigand turnee in intreaga lume si bucurandu-si numerosii fani pe care ii are.

Sageti Harrows Diva
132,44 LEI

Sagetile Harrows Diva sunt foarte stilate si atractive. Corpurile de sageata, 85% tungsten, sunt gravate cu laser, demonstrand astfel tehnologia de precizie a echipei "Harrows".^ Corpurile de sageata cu inele colorate, tijele si aripioarele completeaza design-ul chic al acestor sageti. Faptul ca jucatoarele de sex feminin prefera sagetile grele este reflectat in alegerea gramajelor pentru aceste sageti (24, 26 si 28 grame).

Sageti Harrows Savege
138,00 LEI

Analiza computerizata a modului de prindere preferat al sagetilor a aratat la mai multi jucatori ca acestia prefera sa tina sageata cu predilectie in zonele extreme anterioare si posterioare acesteia. Sagetile Savage beneficiaza de doua portiuni zimtate negre in asa fel incat sa poata fi prinse in oricare mod preferat de catre jucatori.^ Extra: Cutie portsageti

Sageti Harrows Supergrip
142,99 LEI

Sagetile Harrows Supergrip sunt realizate din tungsten 90% si sunt destinate jucatorilor avansati.

Sageti Harrows Ice
146,84 LEI

Sagetile I.C.E. sunt realizate in laboratoarele Harrows din Anglia. Pudra din tungsten, 90% pura, este combinata cu nichel, fier si zinc cu ajutorul unui proces Izostatic (Isostatic) Rece (Cold) de Extrudare (Extrusion), obtinandu-se astfel un corp concentric fara rival si o densitate uniforma. Fiecare corp este prelucrat separat, pentru a crea o forma unica, cu canale intoarse, pentru o aderenta mai mare si un control mai bun. Ca o dovada a celor mai grozave sageti de pe planeta, verificati imprimarea cu laser de pe fiecare corp.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept