Valuta:
Role Worker Fitness
369,00 LEI

Roti de silicon cu diametrul de 84mm, rulmenti ABEC 5 pentru viteza cat mai mare si viata cat lunga. Cadru de aluminiu si gheata interioara facut dintr-un maretial revolutionar MemoryFit (se curata foarte usor). Acest model este destinat pentru persoane active, si pentru persoane experimentate. Destinat patinajului pe suprafete drepte

Skateboard Sportmann Net
110,36 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN Net este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibilitatea skateboard-ului.

Skateboard Sportmann Colorfull
81,57 LEI

Skateboard-ul Sportmann Colorfull este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibilitatea skateboard-ului.

Skateboard Fila Butcher
344,76 LEI

Skateboard-ul Fila Butcher este potrivit pentru incepatori sau intermediari. Placa skateboard-ului este fabricata din artar chinezesc cu 9 straturi, de rezistenta foarte mare.

Role/Patine Worker Blue Line
259,00 LEI

Role 2 in 1 cu gheata confortabila, care se pot folosi pe tot parcursul anului. Marimi: 37 - 45

Worker Profi-Set 6 piese
66,00 LEI

Setul din 6 bucati contine protectii profesionale pentru genunchi, coate si palme. Sunt concepute pentru role, skateboard sau trotinete.

Role Worker G-Force
269,00 LEI

Rolele Worker G-Force îndeplinesc cele mai înalte standarde de performanţă si siguranţă, certificate personalizate supuse celor mai stricte standarde europene EN-71 german TÜV-GS. Roti de silicon, cu un diametru de 80 mm, rulmenţi ABEC 7 Chrome pentru o viteza mai mare, asigura durabilitatea. Sina de aluminiu şi papuc interior ( ce permite aerisirea piciorului ) .^ -role fitness^ -sina de aluminiu^ -gheata confortabila cu plasa UltraFit^ -rulmenti ABEC 7 carbon^ -sistem de siguranta pentru glezna^ -sireturi si clema AutoLock^ -clema suplimentara de siguranta Velcro^ -frana detasabila la gheata dreapta^ -marimi: 36-46^ -sarcina maxima admisa : 120kg^ -Roti: PU 76x24 mm ( marimi 36-38) şi 80x24 mm (marimi 39-46) 82A^

Skateboard Sportmann Artist
110,36 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN Artist este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibilitatea skateboard-ului.

Skateboard Sportmann Original
162,19 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN Original este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibilitatea skateboard-ului.

Role Worker Street
125,00 LEI

Marimi S (30-33), M (34-37), L (38-41)

Role Worker Ozone
379,00 LEI

Rolele WORKER OZONE sunt destinate pentru patinaj agresiv, ideale pentru avansati ai stilului de strada dar si pentru rampa in forma de U. Cu siguranta veti aprecia noul model de foarte buna calitate, cu sistem de absorbtie a socurilor, si va ajuta in cele ma complicate sarituri sau trucuri. ^ Marimi disponibile:37,38,39,40,41,42,43,44,45,46

Skateboard Worker Radical Rider
129,46 LEI

Un skateboard creat pentru incepatori. Datorita constructiei sale rezista cu usurinta la scheme si sarituri usoare.

Role Worker Tri Skate
149,01 LEI

Primele role recomandate pentru copilul tau. O pereche de roti in spate asigura stabilitatea si siguranta. Culori disponibile: rosu si albastru.

Aparatori role Worker Cross
24,00 LEI

Materialul din interior Coolmax, conduce transpiratia departe de corp; dispune de un sistem de aerisire WORKER AIR. Setul este format din 2 bucati (aparatori incheieturi).

Skateboard Sportmann Pirate
129,56 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN Pirate este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibilitatea skateboard-ului.

Role Worker Jules
188,99 LEI

Rolele Worker Jules sunt destinate copiilor, au un design nou, placut si confortabil. Gheata cu forma anatomica ofera o utilizare confortabila si placuta.^ Trei sisteme de fixare: sireturi, curelusa Velcro si o clema de siguranta. Ghetele usoare cu cadru de plastic asigura o manevrabilitate maxima.^ Gheata este conceputa din materiale moderne, care ofera confort si siguranta sporita pentru utilizator.^ Marimea se poate regla cu ajutorul butonului de ajustare.

Skateboard Worker Junior
90,24 LEI

Un skateboard creat pentru copii. Nu este recomandat pentru scheme si sarituri^

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept