Valuta:
Aparatori role Worker Extreme Set 6 piese
66,00 LEI

Setul format din 6 bucati contine: protectii pentru coate, genunchi si palme.

Worker Profi-Set 6 piese
66,00 LEI

Setul din 6 bucati contine protectii profesionale pentru genunchi, coate si palme. Sunt concepute pentru role, skateboard sau trotinete.

Skateboard Sportmann Dog
81,57 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN DOG este ideal pentru skateri incepatori, dar si cei intermediari. Placa este compusa de 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibiliatea skateboard-ului.

Skateboard Sportmann Terror
81,57 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN Terror este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibiliatea skateboard-ului.

Worker Standard Set 6 piese
44,01 LEI

Protectiile WORKER STANDART pentru role si skateboard contin protectii pentru coate, genunchi si palme.

Skateboard Fila Icon
341,66 LEI

Skateboard-ul Fila Icon este ideal pentru skaterii incepatori sau intemerdiari. Placa esre realizata din artar canadian cu 7 straturi, fiind foarte rezistenta. Skateboard-ul suporta o greutate maxima a utilizatorului de 60 kg.

Role Worker Lumine 2 in 1
209,00 LEI

Rolele Worker Lumine 2 in 1 permit ajustarea usoara a marimii, iar datorita tehnologiei Safety Ankle gheata se fixeaza corect pe glezna si reduce riscul accidentarilor. Gheata dreapta este prevazuta cu frana detasabila. Sistemul Memory Fit asigura confort maxim si modelare dupa forma piciorului.

Aparatori role Worker Cross
24,00 LEI

Materialul din interior Coolmax, conduce transpiratia departe de corp; dispune de un sistem de aerisire WORKER AIR. Setul este format din 2 bucati (aparatori incheieturi).

Skateboard Sportmann Wings
162,19 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN Wings este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibilitatea skateboard-ului.

Aparatori role EXTRA
40,00 LEI

Setul contine: cotiere, genunchere, palmare

Skateboard Sportmann Net
110,36 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN Net este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibilitatea skateboard-ului.

Role Worker Fitness
369,00 LEI

Roti de silicon cu diametrul de 84mm, rulmenti ABEC 5 pentru viteza cat mai mare si viata cat lunga. Cadru de aluminiu si gheata interioara facut dintr-un maretial revolutionar MemoryFit (se curata foarte usor). Acest model este destinat pentru persoane active, si pentru persoane experimentate. Destinat patinajului pe suprafete drepte

Skateboard Sportmann Original
162,19 LEI

Skateboard-ul SPORTMANN Original este ideal pentru skateri incepatori, dar si pentru cei intermediari. Placa este compusa din 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibilitatea skateboard-ului.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept