RINDELE ELECTRICE
Producator
Valuta:
Rindea electrica Skil 1560
286,51 LEI

Rindeaua electrica Skil 1560 are o turatie nominala de 16000 rotatii pe minut. Aceasta este dotata cu un maner frontal reglabil. Rindeaua electrica Skil este echipata cu un sac pentru colectarea prafului.

Rindea electrica Maktec MT191
391,72 LEI

Rindea electrica Maktec MT191 prezinta un suport de sustinere in partea din spate a bazei de lucru care protejeaza suprafata de lucru de zgarieturi, chiar daca masina este pusa pe suprafata de prelucrat si nu s-a oprit complet. Baza masinii are canal in forma de V pentru sanfrenare usoara.

Rindea electrica Bosch PHO 20-82
418,83 LEI

Rindeaua Bosch PHO 20-82 este puternica si compacta. Este destinata utilizarilor exigente, cu o adancime de taiere de pana la 2 m. Aschiile se elimina bidirectional pentru racordare la un sac colector de praf sau la un aspirator; in functie de situatia de lucru, aschiile se elimina la dreapta sau la stanga.^ Sistemul patentat de cutite Woodrazor confera o rindeluire usoara, fara efort, schimbare foarte simpla a cutitelor si calitate superioara a suprafetelor prelucrate.

Rindea electrica Bosch PHO 3100
665,01 LEI

Rindeaua electrica Bosch PHO 3100 este puternica si permite lucrul usor, fara efort, datorita design-ului compact si greutatii reduse. Rindeaua asigura calitate superioara a suprafetelor prelucrate datorita celei mai mari turatii de mers in gol din clasa sa si sistemului de cutite Woodrazor, de calitate superioara, patentat de Bosch. Rindeaua electrica permite lucrul rapid, eficient, gratie celei mai mari adancimi de rindeluire din clasa sa, de 3.1 mm.

Rindea electrica Makita KP0800
708,05 LEI

Model compact, cu o greutate redusa, ce permite o manuire facila.^ Design ergonomic cu maner cauciucat pentru un control si confort sporit.

Rindea electrica Makita KP0810
1.217,85 LEI

Rindeaua electrica Makita KP0810 ofera posibilitatea eliminarii aschiilor stanga/dreapta in functie de necesitate. Design-ul ergonomic cu manere cauciucate confera control sporit in timpul utilizarii. Partea frontala a placii de baza este prevazuta cu trei canale pentru fatetari usoare.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept