RIGLA VIBRANTA
Producator
Valuta:
Rigla vibranta Masalta 2.0 m
577,42 LEI

Rigla vibranta Masalta din aluminiu extrudat, cu profil convex, permite nivelarea betonului in ambele directii.

Rigla vibranta Masalta 2.5 m
685,07 LEI

Rigla vibranta Masalta din aluminiu extrudat, cu profil convex, permite nivelarea betonului in ambele directii. Se foloseste impreuna cu unitate antrenare rigla vibranta Masalta MMD^ Lama din aluminiu extrudat, cu profil convex, permite nivelarea betonului in ambele directii^ Lame usor de schimbat^ Lungime: 2.5 m

Rigla Masalta MCB-10 3.0m (10FT)
724,22 LEI

Rigla vibranta Masalta MCB-10, de 3.0 m lungime, asigura o foarte buna finisare.^ Amortizoarele "Heavy-Duty" reduc nivelul vibratiilor transmise catre operator. Confortul utilizatorului este sporit de manerele ajustabile, atat pe verticala, cat si pe orizontala.^ Rigla vibranta Masalta MCB-10 3.0 m este echipata cu buton de oprire in caz de urgenta.

Rigla vibranta Masalta 3.0 m
772,42 LEI

Rigla vibranta Masalta din aluminiu extrudat, cu profil convex, permite nivelarea betonului in ambele directii.

Rigla vibranta Masalta MCB-8 2.4m (8FT)
952,00 LEI

Rigla vibranta Masalta MCB-8, de 2.4 m lungime, asigura o finisare mai buna decat lamele conventionale.

Rigla vibranta Masalta MCB-16 4.9m (16FT)
1.066,76 LEI

Rigla vibranta Masalta MCB-16, de 4.9 m lungime, asigura o foarte buna finisare.^ Amortizoarele "Heavy-Duty" reduc nivelul vibratiilor transmise catre operator. Confortul utilizatorului este sporit de manerele ajustabile, atat pe verticala, cat si pe orizontala.^ Rigla vibranta Masalta MCB-16 4.9 m este echipata cu buton de oprire in caz de urgenta.

Rigla 3 m Enar pentru QXE Enar
1.296,57 LEI

Asigura o nivelare uniforma pe intreaga lungime a riglei. Lungime totala 3m, din aluminiu. Se potriveste cu unitatea de antrenare QXE Enar.

Rigla 4 m Enar pentru QXE Enar
1.368,61 LEI

Asigura o nivelare uniforma pe intreaga lungime a riglei. Lungime totala 4m, din aluminiu. Se potriveste cu unitatea de antrenare QXE Enar.

Unitate antrenare rigla vibranta Masalta MMD
2.782,77 LEI

Rigla vibranta Masalta MMD este echipata cu un mecanism de oscilare ce permite lucrul in ambele directii. Este foarte precisa, poate nivela fara sine de ghidare.^ Masalta MMD este proiectata sa reduca timpul necesar nivelarii pentru suprafete mari de beton.^ Vibratiile riglei imbunatatesc structura betonului.

Rigla vibranta electrica Enar QXE cu profil 3m
3.215,29 LEI

Rigla vibranta electrica Enar QXE se pretreza pentru lucrari interioare si exterioare datorita motorului electric puternic. Vibrarea si nivelarea betonului se face cu profilul de aluminiu de 3m. Motorul electric ENAR al acestei grinzi vibrante folosita pentru vibrarea si nivelarea betonului se alimenteaza la 220V. Greutate grinda vibranta 17 kg. Lungimea profilului pentru grinda vibranta cu manere QXE - ENAR poate sa fie: 2, 2,5 sau 3m. Modelul QXE Enar cu maner poate sa fie folosita de un singur operator cu usurinta, intretinerea are costuri foarte reduse.

Unitate antrenare rigla vibranta Masalta MCD3
3.997,91 LEI

Asigura o nivelare uniforma pe intreaga lungime a riglei.

Grinda vibranta Enar QGH 25 / 45
9.672,02 LEI

Disponibil cu motor termic sau cu motor electric monofazat. Tampoane cauciucate de amortizare a vibratiilor transmise catre motor si maner. Manere pentru fixarea rapida a unitatii vibratoare de rigla extensibila.

Grinda vibranta Enar QGH 35 / 60
10.311,02 LEI

Disponibil cu motor termic sau cu motor electric monofazat. Tampoane cauciucate de amortizare a vibratiilor transmise catre motor si maner. Manere pentru fixarea rapida a unitatii vibratoare de rigla extensibila.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept