PURIFICATOARE DE AER
Producator
Valuta:
Purificator de aer Equilibrium KC-M 250H
346,97 LEI

Un produs destinat pentru uz general. Datorita volumului mare de filtrare a aerului, echipamentul EQUILIBRIUM EQ 250H este ideal pentru folosirea in spatii inchise destinate activitatilor zilnice ale oamenilor : living, birouri.

Purificator de aer Equilibrium Kind Home HM-988A ULPA
649,60 LEI

Un produs destinat pentru uz general spre specializat, certificat cu cel mai avansat filtru de purificare aer dupa normele Europene EN 1822. Sistemul foto-catalitic si ozonizare ofera cele mai noi tehnologii in purificarea aerului. Prefiltrul de densitate inalta cu carbon activ absoarbe mirosurile si gazele toxice. Lampa UV-C este eficienta in eliminarea a 99% din bacterii si virusi mai mici de 0.03 microni. Oxidarea Foto-Catalitica impreuna cu lampa germicida UV ofera un grad de filtrare foarte avansat, mai mare de 10.000 in intensitate decat razele solare, care dezintegreaza compusi chimici, substante organice volatile transformandu-i in vapori de apa si gaze in stare pura. Sistemul de ozonizare controlat de echipamentul electronic ofera o eficienta garantata in eliminarea mirosurilor si a fumului de tigara, oferind si o purificare avansata. Testele de laborator au demonstrat o eficienta de peste 99% in purificarea si sterilizarea aerului inca din primii 3 pasi. Recomandat spatiilor unde se cere un grad de purificare avansat.^

Purificator de aer Equilibrium Kind Home KC-A300UV
744,80 LEI

Recomandat pentru locuinte, birouri, gradinite, scoli, camere de hotel, restaurante, saloane si cabinete cosmetice, purificatorul KC-A300UV, prevazut cu filtru HEPA, reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc sa-si desfasoare activitatea zilnica intr-un ambient curat si sanatos.^ Prevazute cu filtre fotocatalitice impregnate cu TiO2 si cu lampi UV, purificatoarele KC-A300UV de la Kind Home sunt foarte eficiente in indepartarea impuritatilor, a alergenilor sau a unor micro-organisme din aer responsabile pentru raspandirea unor boli.^ Cele 7 trepte de filtrare le recomanda pentru utilizarea in camine de copii si batrani, in camere pentru nou-nascuti si copii si le confera aplicatii in domeniul medical sau farmaceutic: laboratoare, cabinete medicale si terapeutice, cabinete stomatologice, spitale, locuri unde se lucreaza cu publicul si unde exista pericolul raspandirii virusurilor.

Purificator de aer ADA Electrotech CO ADA 682
962,00 LEI

Purificatorul de aer Ada Electrotech CO ADA 682 foloseste un sistem de sterilizare pe baza de UV. Purificatorul de aer Ada Electrotech elimina particulele solide : praf, par, scame, etc.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept