POMPE DE SUPRAFATA
Producator
Debit maxim (l/min)
Tensiune de alimentare (V)
Putere consumata (kW)
Inaltime maxima de aspiratie (m)
Inaltime maxima de refulare (m)
Valuta:
Pompa electrica Taifu JET 60
307,09 LEI

Pompa electrica Taifu JET 60 cu autoamorsare poate pompa apa curata chiar si cu bule de aer, este adecvata utilizarii in gospodarii, la irigari de mici dimensiuni, pentru pomparea apei curate si ridicarea presiunii in diverse instalatii. Poate fi folosita si in regim de hidrofor prin adaptarea unui rezervor in partea superioara. Are turbina din bronz pentru rezistenta la coroziune si prezinta protectie termica. Dispune de arbore inoxidabil pentru rezistenta sporita.

Pompa electrica Taifu JET 80
332,58 LEI

Pompa electrica Taifu JET 80 cu autoamorsare pompeaza apa curata chiar si cu bule de aer. Este adecvata utilizarii in gospodarii, la irigari de mici dimensiuni, pentru pomparea apei curate si ridicarea presiunii in diverse instalatii. Poate fi folosita si in regim de hidrofor prin adaptarea unui rezervor in partea superioara. Pompa prezinta turbina din bronz pentru rezistenta la coroziune protectie termica si arbore inoxidabil pentru rezistenta sporita.

Pompa electrica de suprafata Taifu SGJ 600
341,44 LEI

Pompa electrica Taifu SGJ 600 este potrivita pentru alimentarea cu apa potabila, irigatii, marirea presiunii in diverse instalatii, distributie apei. Pompa este proiectata sa pompeze apa curata fara substante periculoase, impuritati sau gaze dizolvate.

Pompa electrica de suprafata Taifu SGJ 800
352,67 LEI

Pompa Taifu SGJ800 este vopsita in camp electrostatic, iar angrenajul foloseste rulmenti profesionali brand C&U. Pompa este potrivita pentru alimentarea cu apa potabila, pentru irigatii, marirea presiunii in diverse instalatii, distributia apei. Pompa este proiectata sa pompeze apa curata fara substante periculoase, impuritati sau gaze dizolvate.

Pompa electrica Taifu JET 100A
383,56 LEI

Pompa electrica Taifu JET 100 cu autoamorsare este folosita pentru pomparea apei pentru uzul domestic, ridicarea presiunii in diferite instalatii, umplerea sau golirea diferitelor rezervoare. Temperatura maxima ambientala trebuie sa fie mai mica de 40 grade Celsius. Pompeaza apa curata chiar si cu bule de aer. Pompa este adecvata utilizarii in gospodarii la irigari de dimensiuni mici, pentru pomparea apei curate si ridicarea presiunii unui rezervor din partea superioara. Dispune de turbina din bronz pentru rezistenta la coroziune si arbore inoxidabil pentru rezistenta sporita.

Pompa electrica de suprafata Taifu TDP 370A
428,47 LEI

Pompa electrica Taifu TDP 370A este recomandata pentru pomparea apei de la adancimi mari, peste 9-10 metri. Pompa este utilizata in alimentarea cu apa a locuintelor sau in diverse aplicatii in agricultura.

Pompa autoaspiranta Braco Delta 755M
667,73 LEI

Pompa centrifugala, monoetajata, cu sistem Venturi. Pentru lucrul cu apa curata in aplicatii domestice, irigatii si grupuri hidrofoare.

Pompa centrifugala Braco Aspri 15-4M
1.013,22 LEI

Pompa pentru lucrul cu apa curata in aplicatii domestice, irigatii si grupuri hidrofoare.

Braco Kit 05 Aspri 25-4M
1.405,97 LEI

Kitul (pompa si automat de presiune) realizeaza alimentare cu apa in regim automat in functie de consum, evitand functionarea pompei fara apa. Se asigura pornrea si oprirea automata a pompei. Evita loviturile de berbec in instalatie.

Pompa centrifugala Braco Aspri 25-4M
1.605,99 LEI

Pompa pentru lucrul cu apa curata in aplicatii domestice, irigatii si grupuri hidrofoare.

Pompa centrifugala Braco Aspri 35-4MN
2.047,69 LEI

Pompa pentru lucrul cu apa curata in aplicatii domestice, irigatii si grupuri hidrofoare.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept