POLIZOARE
Producator
Tip polizor
Putere utila polizor (W)
Diametru disc abraziv (mm)
Valuta:
Polizor unghiular Skil 9030
153,34 LEI

Polizor compact, ideal pentru o gama larga de operatii de taiere si polizare usoare.

Polizor unghiular Skil 9171
163,27 LEI

Polizor unghiular Skil cu design compact;^ Maner moale in spatiile relevante de prindere pentru o prindere optima si confortabila;^

Polizor unghiular Skil 9176
179,03 LEI

Polizorul unghiular Skil 9176 are o putere nominala de 750 de Watt si o turatie a motorului de 11000 rotatii pe minut. Polizorul unghiular Skil beneficiaza de un design compact.

Polizor unghiular AEG WS 6-115
297,71 LEI

Polizorul unghiular WS 6-115 este perfect pentru lucrari usoare datorita gabaritului sau usor. Capul reductor se roteste cu cate 90° pentru versatilitate sporita

Polizor unghiular Skil 9445MA
307,02 LEI

Polizorul unghiular Skil 9445MA dispune de un motor fiabil de 900 W pentru aplicatii dificile.^ Rotile dintate elicoidale rigidizate si rulmentii cu bile etansati la praf confera polizorului o durata de viata indelungata.^

Polizor unghiular Skil 9455
313,03 LEI

Motor fiabil de 1100 W pentru aplicatii dificile^ Periile cu autodeconectare protejeaza motorul^ Roti dintate elicoidale rigidizate si rulmenti cu bile etansati la praf, pentru o durata de viata mai mare a uneltei^ Blocare ax pentru schimbarea usoara a accesoriilor^ Carcasa metalica subtire pentru accesibilitate sporita in locuri incomode^ Maner lateral cu reducere a vibratiilor^ Design ergonomic excelent pentru control si confort optim^ Portiunea moale a manerului ofera un control perfect^ Reglare usoara, fara cheie, a aparatorii^

Polizor unghiular Makita GA5030
318,90 LEI

Polizorul unghiular Makita GA5030 dispune de constructie ergonomica, cu un diametru de prindere de numai 180 mm, ceea ce confera cele mai bune posibilitati de prindere. Atat carcasa cat si corpul motorului sunt cauciucate astfel incat sa asigure o sustinere cat mai sigura si mai confortabila. Polizorul este echipat cu maner lateral ergonomic.

Polizor unghiular Makita GD0600
338,73 LEI

Polizorul unghiular Makita GD0600 este conceput astfel incat sa fie extrem de usor de manevrat. Circumferinta mica permite o prindere usoara, iar piulita de strangere cu forma rotunda reduce posibilitatea de deteriorare a piesei prelucrate. Intrerupatorul este pozitionat in centrul clapetei, astfel incat poate fi utilizat indiferent ce parte a clapetei este actionata.

Polizor unghiular Bosch GWS 660
341,86 LEI

Polizor unghiular este echipat cu orificiile de admisie a aerului concepute special pentru o racire optima a motorului si o durata de viata mai indelungata. Polizorul unghiular Bosch este dotat cu o aparatoare de protectie rezistenta la torsiune.

Polizor unghiular Skil 9780AA
354,68 LEI

Polizorul unghiular Skil 9780AA este un polizor de mare capacitate, pentru lucrari grele, de ex. polizarea metalelor solide si a pieselor turnate, indepartarea rapida a excrescentelor, nivelarea liniilor de sudare mari, taierea metalelor in profunzime, perierea si indepartarea ruginii de pe suprafetele din tabla si taierea betonului sau pietrelor de pavaj.^ Fiabilitatea si durata de functionare indelungata a uneltei sunt asigurate de componentele de inalta calitate.^ Manerul lateral poate fi montat in trei pozitii, asigurand o manevrare confortabila in orice situatie.^ Oboseala cauzata de vibratii este redusa datorita manerului moale.^

Polizor unghiular profesional Ryobi EAG2000RS
358,19 LEI

Polizor unghiular profesional Ryobi cu motor puternic de 2000 W, cu maner ergonomic din cauciuc soft. Prevazut cu Livetool Indicator™, care indica daca polizorul este sub tensiune. Aparatoare de protectie cu setare rapida pentru orice pozitie de lucru.(fara cheie) Maner rotativ 180 ° multi-direcțional pentru o utilizare si control cat mai precis.

Polizor unghiular Makita 9557HN
368,19 LEI

Polizorul unghiular Makita 9557HN dispune de motor de inalta performanta, cu izolatie complexa pentru protectia impotriva prafului de la slefuire. Blocarea arborelui usureaza schimbarea discului.

Polizor unghiular Makita 9558HN
371,47 LEI

Polizorul unghiular Makita 9558HN este echipat cu un motor de inalta performanta avand o izolatie impotriva prafului de slefuire. Polizorul unghiular Makita are un sistem de blocare a arborelui pentru o schimbare mai usoara a discului.

Polizor unghiular Bosch GWS 850 C
378,04 LEI

Polizorul unghiular Bosch este usor manevrabil si dispune de protecţie suplimentară. Polizorul este dotat cu motor Champion puternic si cu apărătoare de protecţie rezistentă la torsiune.

Polizor unghiular Bosch GWS 6-115
384,75 LEI

Polizorul unghiular Bosch dispune de circumferinţă foarte mică a mânerului datorită formei constructive subţiri pentru lucrul sigur, fără efort. Polizorul unghiular Bosch este dotat cu protectie rezistenta la torsiune.

Polizor unghiular Bosch GWS 7-125
386,50 LEI

Polizorul unghiular Bosch GWS 7-125 dispune de o putere de 720 W si este echipat cu maner cu circumferinta mica ce permite manevrarea cu usurinta a uneltei. Capul plat al angrenajului permite lucrul confortabil si in locurile inguste.

Polizor unghiular Bosch GWS 7-115
386,50 LEI

Polizorul unghiular Bosch GWS 7-115 dispune de circumferinta extrem de mica a manerului (176 mm) comparativ cu alte polizoare unghiulare din clasa sa de putere, pentru o munca deosebit de placuta. Motorul puternic de 720 W si greutatea redusa, de numai 1.9 kg, ajuta la folosirea polizorului in regim continuu. Capul plat al angrenajului asigura lucrul confortabil si in locurile inguste. Orificiile de admisie a aerului sunt concepute special pentru o racire optima a motorului si o durata de viata indelungata. Polizorul dispune de aparatoare de protectie rezistenta la torsiune pentru un grad ridicat de protectie a utilizatorului. Intrerupatorul de siguranta Bosch asigura pornirea controlata a sculei electrice pentru un grad mai ridicat de protectie a utilizatorului.

Polizor unghiular Makita BGA450Z
390,84 LEI

Polizorul unghiular Makita BGA450Z este conceput pentru o manevrare multipla si usoara. Acesta permite operatiile de taiere si polizare cu o singura mana, datorita circumferintei mai reduse a carcasei. Polizorul are o greutate redusa ce permite control si confort sporit. Polizorul este prevazut cu functie antirestart (cu o lampa de avertizare).

Polizor unghiular Makita BGA452Z
413,50 LEI

Polizorul unghiular Makita BGA452Z este conceput pentru o manvrare multipla si usoara. Acesta permite operatiile de taiere si polizare cu o singura mana, datorita circumferintei mai reduse a carcasei. Acest model are o greutate redusa ce permite control si confort sporit.

Polizor unghiular Bosch GWS 7-115 E
421,37 LEI

Polizorul unghiular Bosch GWS 7-115 E dispune de circumferinta extrem de mica a manerului (176 mm) comparativ cu alte polizoare unghiulare din clasa sa de putere, pentru o munca deosebit de placuta. Motorul puternic de 720 W si greutatea de numai 1.9 kg asigura utilizarea in regim continuu. Cu ajutorul capului plat al angrenajului, polizorul poate fi folosit si in locurile inguste. Orificiile de admisie a aerului sunt concepute special pentru o racire optima a motorului si o durata de viata mai indelungata. Aparatoarea de protectie rezistenta la torsiune asigura un grad ridicat de protectie a utilizatorului.

Polizor unghiular Skil 9785 MA
432,17 LEI

Motor de 2100 W si diametrul discului de max. 230 mm pentru cele mai dificile aplicatii;^ Functie controlata datorita pornirii lente;^ Rulmentii etansati la praf si rotile dintate elicoidale fac din polizor o scula electrica robusta;^ Manerul in forma de D cu suprafata de prindere moale ofera un control perfect.

Polizor unghiular mare Maktec-Makita MT903
464,13 LEI

Modelul MT903 este un polizor unghiular mare cu urmatoarele avantaje: - motor havy-duty, protectie antipraf, maner posterior antialunecare, angrenaj obtinut prin prelucrare pentru o durata de viata mai lunga.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept