PANOURI DE BASCHET
Producator
Valuta:
Minipanou Spalding Dallas Mavericks
96,29 LEI

Minipanoul de baschet Spalding Dallas Mavericks este ideal pentru birou sau pentru camera copiilor. Panoul este insotit de o minge de baschet in miniatura - marimea 1 - si se monteaza cu usurinta datorita pad-urilor adezive.

Minipanou Spalding Boston Celtics
96,29 LEI

Minipanoul de baschet Spalding Boston Celtics este ideal pentru birou sau pentru camera copiilor. Panoul include o minge de baschet in miniatura - marimea 1 - si poate fi montat cu usurinta datorita pad-urilor adezive amplasate pe spatele panoului.

Minipanou Spalding San Antonio Spurs
96,29 LEI

Minipanoul de baschet Spalding San Antonio Spurs este ideal pentru amplasarea in birou sau in camera copilului. Panoul include o minge de baschet in miniatura - marimea 1. Se monteaza cu usurinta datorita pad-urilor adezive dispuse pe partea din spate a panoului.

Minipanou Spalding Chicago Bulls
96,29 LEI

Minipanoul de baschet Spalding Chicago Bulls poate fi folosit in birou sau in camera copilului. Panoul este insotit de o minge de baschet in miniatura - marimea 1 si se poate monta cu usurinta datorita pad-urilor adezive amplasate pe spatele panoului.

Minipanou Spalding L.A. Lakers
96,29 LEI

Minipanoul de baschet Spalding L.A. Lakers reprezinta alegerea perfecta pentru birou sau pentru camera copiilor. Panoul include o minge de bachet in miniatura - marimea 1 - si se monteaza cu usurinta datorita pad-urilor adezive dispuse pe partea din spate.

Minipanou Spalding New York Knicks
96,29 LEI

Minipanoul de baschet Spalding New York Knicks reprezinta alegerea perfecta pentru birou sau camera copilului. Panoul include o minge de baschet in miniatura - marimea 1, iar montarea se face cu usurinta datorita pad-urilor adezive de pe spatele panoului.

Minipanou Spalding Miami Heat
96,29 LEI

Minipanoul de baschet Spalding Miami Heat vine insotit de o minge de baschet in miniatura - marimea 1. Panoul se poate monta cu usurinta datorita pad-urilor adezive de pe spate si este ideal pentru birou sau pentru camera copiilor.

Extensie suport Spalding pentru panouri baschet
241,34 LEI

Extensie ce se poate adapta la panouri care au diametrul polului de maxim 8.89 cm, pe acoperisul casei sau pe suprafete plane. Dimensiune maxim acceptata panou 122 cm.

Panou interior baschet 120x90 cm
366,67 LEI

- Panou de baschet pentru interior^ - Material: MDF, rama metalica^ - Dimensiuni: 120 x 90 cm^

Panou exterior baschet 120x90 cm
477,93 LEI

- Panou pentru terenuri in aer liber^ - Fabricat din placaj rezistent la intemperii^ - Acoperire poliuretanica, rama metalica^ - Dimensiuni: 120 x 90 cm^

Panou de baschet Spalding Board Combo Fan
494,02 LEI

Panoul de baschet Spalding Board Combo Fan este confectionat din material eco-compozit si are o lungime de 112 cm. Inelul panoului este solid, din otel, iar plasa alba este rezistenta in orice conditii meteo.

Panou de baschet Spalding NBA Highlight backboard
594,72 LEI

Panoul de baschet Spalding NBA Highlight Backboard este construit din material eco-compozit si dispune de inel din otel si plasa alba, rezistenta in orice conditii meteo.

Panou de baschet Spalding NBA Junior Series
891,93 LEI

Panoul de baschet Spalding NBA Junior Series este ideal pentru copiii cu varsta de peste 8 ani. Panoul este compatibil doar cu mingiile de marime 3 sau 5. Panoul este construit din material eco-compozit, impermeabil si inoxidabil.

Panou baschet Worker SPSB-2104
1.009,00 LEI

Panou de streetball Worker

Panou de baschet Spalding NBA Acrylic Board (transparent)
1.143,22 LEI

Panoul de baschet Spalding NBA Acrylic Board este confectionat din material acrilic transparent, avand lungimea de 112 cm. Plasa inelului este rezistenta in orice conditii meteo.

Panou de baschet Spalding NBA Logo Composite
1.351,26 LEI

Panoul de baschet Spalding NBA Logo Composite este construit din material eco-compozit si are o lungime de 112 cm. Plasa inelului este din material alb, impermeabil, rezistent in orice conditii meteo.

Panou de baschet Spalding NBA Highlight Composite Rect. Blue/Gold
1.389,10 LEI

Panoul de baschet Spalding NBA Highlight Portable dispune de baza solida ce se poate umple cu apa sau nisip (volum de 106 litri), oferind astfel stabilitate panoului. Panoul este echipat cu inel solid din otel, cu dimensiuni standard, si de plasa alba rezistenta in orice conditii meteo.

Panou de baschet Spalding NBA Portable Highlight Acrylic
1.932,80 LEI

Panoul de baschet Spalding NBA Portable Highlight Acrylic este confectionat din material acrilic transparent si dispune de inel cu plasa alba, rezistenta in orice conditii meteo.

Panou de baschet Spalding NBA Silver Ground Active Ratchet
2.380,37 LEI

Panoul de baschet Spalding NBA Silver Ground Active Ratchet este construit din material acrilic transparent, cu rama solida in forma literei "H", cu inel alb confectionat din material rezistent in orice conditii meteo.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept