MOTOPOMPE

Motopompa este ideala pentru irigatii in gradini, livezi, etc, Motopompa poate fi utilizata si pentru un transfer de apa menajera sau pluviala in cazul acumularii acesteia in locuri nedorite. < Recomandam utilizarea filtrelor pentru a gasi mai usor modelul potrivit necesitatilor dvs. >

Producator
Tip apa
Inaltime de refulare (m)
Putere motor (CP)
Debit maxim (mc/h)
Sistem de pornire
Valuta:
Motopompa Stager GP 40
735,90 LEI

Motopompele Stager sunt remarcabile pentru eficienta crescuta, structura compacta si usurinta in operare.

Motopompa Progarden PB225C
763,98 LEI

Durata mare de exploatare^ Usor intretinut^ Consum redus^ Intretinere usoara datorita accesului usor la componente

Motopompa Stager GP 50
768,71 LEI

Motopompele Stager sunt remarcabile pentru eficienta crescuta, structura compacta si usurinta in operare.

Motopompa Progarden PB335C
836,57 LEI

Greutate redusa si design compact^ Componente calite si tratate impotriva coroziunii^ Recomandata pentru agricultura si constructii

Motopompa Stager GP 80
904,63 LEI

Motopompele Stager sunt remarcabile pentru eficienta crescuta, structura compacta si usurinta in operare.

Motopompa Kipor KGP 20
1.073,99 LEI

Motopompa Kipor KGP 20 este dotata cu turbina cu o constructie avansata pentru a permite un debit de apa constant si puternic. Cadrul motopompei este din aliaj usor si rezistent. Toate partile principale ale motopompei sunt construite din materiale protejate impotriva coroziunii. Adancimea maxima de aspiratie a motopompei este de 8 m. Motopompa dispune de motor in 4 timpi racit cu aer, iar consumul de combustibil in timpul functionarii este redus.

Motopompa Kipor KGP 30
1.185,44 LEI

Motopompa Kipor KGP 30 este dotata cu motor in 4 timpi, racit cu aer, iar puterea ei nominala este de 4 kW. Motopompa se curata cu usurinta prin simpla desfacere a unor suruburi. Consumul de combustibil al motopompei este redus in timpul functionarii. Motopompa dispune de turbina cu o constructie avansata pentru a permite un debit de apa constant si puternic. Datorita greutatii sale reduse, motopompa poate fi manevrata cu usurinta.

Motopompa Stager GTP 80
1.373,35 LEI

Motopompa Stager GTP 80 asigura autonomie mare de functionare datorită arderii eficiente. Motopompa dispune de structură compactă și greutate redusă. Aceasta se curata cu usurinta prin simpla îndepartare a capacului frontal. Motopompele pentru apă murdară Stager sunt recomandate pentru pomparea apelor murdare cu particul în suspensie de pâna la 30mm.

Motopompa Stager GP 100
1.499,91 LEI

Motopompa Stager GP 100 dispune de design compact si greutate redusa. Motopompa ofera performante deosebite datorita motorului puternic in 4 timpi cu care este dotata. Datorita structurii metalice din aliaj, motopompa are o greutate redusa, putand fi astfel usor de manevrat.

Motopompa Kipor KGP 15H
1.580,59 LEI

Motopompa Kipor KGP 15H se curata cu usurinta, prin simpla desfacere a unor suruburi. Motopompa este dotata cu turbina cu o constructie avansata pentru a permite un debit de apa constant si puternic. Toate partile principale ale motopompei sunt construite din materiale protejate impotriva coroziunii. Adancimea maxima de aspiratie a motopompei este de 5 m. Cadrul motopompei este construit din aliaj usor si rezistent.

Motopompa Kipor KDP 20
1.854,16 LEI

Motopompa Kipor KDP 20 dispune de cadru din aliaj usor si rezistent. Motopompa este dotata cu turbina cu o constructie avansata pentru a permite un debit de apa constant si puternic. Toate partile principale ale motopompei sunt construite din materiale protejate impotriva coroziunii. Motopompa asigura consum minim si eficient al combustibilului, iar greutatea redusa a acesteia permite manevrarea ei cu usurinta.

Motopompa Kipor KGP 40
2.018,18 LEI

Motopompa Kipor KGP 40, cu pornire la sfoara, este dotata cu turbina cu o constructie avansata pentru a permite un debit de apa constant si puternic. Partile principale ale motopompei sunt construite din materiale protejate impotriva coroziunii. Adancimea maxima de aspiratie a motopompei Kipor KGP 40 este de 8 m.

Motopompa Kipor KDP 30
2.137,85 LEI

Motopompa Kipor KDP 30, cu pornire la sfoara, este dotata cu turbina cu o constructie avansata pentru a permite un debit de apa constant si puternic. Motopompa asigura un debit nominal de 30 m3/h, iar inaltimea nominala de refulare este de 13 m. Consumul de combustibil este redus in timpul functionarii. Greutatea redusa a motopompei permite manevrarea acesteia cu usurinta. Motopompa se curata simplu, prin desfacerea unor suruburi. Toate partile principale ale motopompei sunt construite din materiale protejate impotriva coroziunii.

Motopompa Kipor KDP 20E
2.340,49 LEI

Motopompa Kipor KDP 20E asigura obtinerea unui consum minim si eficient al combustibilului. Motopompa este dotata cu turbina cu o constructie avansata pentru a permite un debitg de apa constant si puternic. Motopompa dispune de sistem de pornire electric, iar cadrul acesteia este confectionat din aliaj usor si rezistent. Toate partile principale ale motopompei sunt construite din materiale protejate impotriva coroziunii. Motopompa se curata usor, prin simpla desfacere a unor suruburi. Motopompa Kipor KDP 20E se manevreaza cu usurinta datorita greutatii sale reduse.

Motopompa Kipor KDP 15H
2.400,46 LEI

Motopompa Kipor KDP 15H este dotata cu turbina cu o constructie avansata pentru a permite un debit de apa constant si puternic. Unul dintre avantajele motopompei Kipor KDP 15H este consumul minim si eficient al combustibilului. Motopompa se curata simplu, prin desfacerea unor suruburi. Cadrul motopompei este din aliaj usor si rezistent, iar greutatea redusa a produsului permite manevrabilitatea cu usurinta a acestuia. Toate partile principale ale motopompei sunt construite din materiale protejate impotriva coroziunii.

Motopompa Kipor KDP 30E
2.603,92 LEI

Motopompa Kipor KDP 30E, cu pornire electrica, este dotata cu turbina cu o constructie avansata pentru a permite un debit de apa constant si puternic. Cadrul motopompei este construit din aliaj usor si rezistent. Motopompa poate fi manevrata cu usurinta datorita greutatii reduse. Toate partile principale ale motopompei sunt construite din materiale protejate impotriva coroziunii. Motopompa Kipor KDP 30 E dispune de motor in 4 timpi, racit cu aer.

Motopompa Kipor KDP 40
2.801,50 LEI

Motopompa Kipor KDP 40 dispune de motor in 4 timpi, racit cu aer. Puterea nominala a motopompei este de 6.3 kW, iar consumul de combustibil in timpul functionarii este redus. Motopompa se curata cu usurinta, prin desfacerea unor suruburi. Motopompa este dotata cu turbina cu o constructie avansata pentru a permite un debit de apa constant si puternic. Toate partile principale ale motopompei sunt construite din materiale protejate impotriva coroziunii. Adancimea maxima de aspiratie a motopompei este de 8 m.

Motopompa Kipor KDP 40E
3.328,36 LEI

Motopompa Kipor KDP 40E este dotata cu motor diesel in 4 timpi, cu racire cu aer. Aceasta dispune de turbina cu o constructie avansata pentru a permite un debit de apa constant si puternic. Toate partile principale ale motopompei sunt construite din materiale protejate impotriva coroziunii. Adancimea maxima de aspiratie a motopompei este de 8 m. Greutatea redusa permite manevrarea cu usurinta a motopompei.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept