MINGI DE GIMNASTICA
Producator
Valuta:
Minge aerobic inSPORTline Comfort Ball 45 cm
44,01 LEI

Mingea de aerobic inSPORTline Comfort Bell este foarte rezistenta, sarcina maxima admisa fiind de 600 kg. Mingea este disponibila in mai multe culori si vine insotita de o pompa manuala cu care se poate umfla. Aceasta este potrivita atat pentru efectuarea exercitiilor acasa, cat si pentru uzul profesional, in sali de aerobic. Mingea de aerobic de 45 cm este ideala pentru exercitii de fitness, cardio sau de recuperare, putand fi folosita de persoane cu inaltimea intre 110 si 135 cm.

Minge aerobic inSPORTline Comfort Ball 65 cm
56,00 LEI

Mingea de aerobic inSPORTline Comfort Bell este foarte rezistenta, sarcina maxima admisa fiind de 600 kg. Mingea este disponibila in mai multe culori si vine insotita de o pompa manuala cu care se poate umfla. Aceasta este potrivita atat pentru efectuarea exercitiilor acasa, cat si pentru uzul profesional, in sali de aerobic. Mingea de aerobic de 65 cm este ideala pentru exercitii de fitness, cardio sau de recuperare, putand fi folosita de persoane cu inaltimea intre 160 si 180 cm.

Minge de aerobic pentru sala 75cm
71,40 LEI

Minge de aerobic ideala pentru exercitii de fitness, cardio, stretching sau reabilitare^ Impact redus asupra articulatiilor^ Material: PVC^ Greutate maxima suportata: 300 kg^ Diametru: 75 cm^ Culoare: albastru^ Producator: Dayu Fitness^

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept