MESE DE TENIS

Masa de ping pong reprezinta solutia perfecta de a imbina sportul cu distractia chiar si la tine acasa. Clickbox.ro ofera o gama variata de mese de ping pong: mese de ping pong pentru acasa, mese de ping pong semiprofesionale, mese de ping pong profesionale atestate ITTF. Pentru alegerea corecta a mesei de ping pong te sfatuim sa tii cont de tipul mesei (interior/exterior), grosimea blatului, etc. Iti vom oferi cel mai bun sfat pentru a alege masa de ping pong potrivita.
< Recomandam utilizarea filtrelor pentru a gasi mai usor modelul care ti se potriveste. >

Producator
Masa de tenis tip interior/exterior
Culoare
Grosime placa (mm)
Valuta:
Masa de ping-pong Sponeta S1-12i
810,00 LEI

Masa de ping pong Sponeta S1-12i este de tip interior. Masa de ping pong face parte din gama Hobbyline. Masa de tenis are un blat cu o grosime de 19mm.

Masa de ping-pong inSPORTline Classic
949,00 LEI

Masa de tenis de interior recomandata pentru folosirea in scoli sau cluburi datorita constructiei sale masive

Masa de ping-pong de interior inSPORTline Forte
989,00 LEI

Masa de tenis inSPORTline Forte este foarte stabila, fabricata din materiale de inalta calitate. Cu caracteristici de inalta calitate, masa de ping pong inSPORTline Forte poate satisface toate tipurile de jucatori, inclusiv pe cei experimentati. Masa ofera posibilitatea antrenarii individuale. Masa dispune de 8 roti solide, echipate cu mecanism de franare ce asigura manipularea usoara si o buna stabilitatea in timpului jocului. Masa respecta dimensiunile meselor oficiale stabilite de Federatia Internationala de Tenis de Masa (ITTF).

Masa de ping-pong inSPORTline Move
999,00 LEI

Masa de tenis inSPORTline Move este destinata utilizarii indoor. Masa dispune de sistem de pliere pentru a economisi spatiul. Masa de tenis ofera utilizatorului posibilitatea antrenarii individuale.

Masa de ping-pong Sponeta S3-46i
1.046,00 LEI

Masa de oing pong Sponeta S3-46i face parte din gama Sportline. Masa de ping pong are un blat de 19 mm si un profil metalic de 25 mm. Masa de ping pong are posibilitatea de antrenament singular.

Masa de ping-pong inSPORTline Llex
1.259,00 LEI

Masa de tenis inSPORTline Llex dispune de contructie masiva si rezistenta, fiind potrivita pentru scoli si cluburi de recreere. Pentru a economisi spatiul, masa de ping-pong se pliaza. Masa ofera posibilitatea ca utilizatorul sa se antreneze individual.

Masa de ping-pong inSPORTline Primisimo
1.479,00 LEI

Masa de tenis inSPORTline Primisimo este destinata utilizarii in spatii inchise. Avand o constructie masiva, masa este potrivita pentru scoli si cluburi de recreere. Masa de ping-pong dispune de blat din MDF (16 mm) foarte rezistent. Masa ofera posibilitatea plierii unei singure parti pentru ca utilizatorul sa se poata antrena individual.

Masa de ping-pong inSPORTline Top
1.549,00 LEI

Masa de tenis pliabila pentru interior din MDF

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept