Valuta:
Masina de curatat cu inalta presiune Skil 0760AA
271,47 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Skil 0760AA ofera putere si presiune ampla, pentru aplicatiile de curatare casnica.^ Este dotata cu curele de legatura exclusive Skil "Easy Storage", pentru atasarea convenabila a furtunului si cablului la unealta.^ Pompa este construita in intregime din aluminiu, pentru o durata de viata mai lunga.^ Pentru a putea fi transportata cu usurinta, masina de curatat Skil 0760AA este compacta si usoara. Confera mobilitate sporita, cu raza de actiune de 11 metri (5 m cablu, 5 m furtun si lance).^ Lancea este lunga, oferind posibilitati variabile de stropire. Pentru confortul utilizatorului, masina de curatat este dotata cu maner de pistol ergonomic.

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 5 Premium
1.717,01 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 5 Premium este ideal pentru indepartarea ocazionala a murdariei moderate de pe pereti din piatra, biciclete etc.

Masina profesionala de curatat cu inalta presiune Bosch GHP 5-13 C
2.347,09 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Bosch GHP 5-13 C dispune de pompa de alama robusta si fiabila cu pistoane cu invelis ceramic. Pentru eficienta maxima, masina permite reglarea presiunii de curatare.

Curatitor pentru geamuri Karcher SC 952
300,82 LEI

Aparatul de curatat cu aburi Karcher SC 952 este perfect pentru curatarea rapida intermediara. Este potrivit in special pentru curatarea geamurilor, oglinzilor, chiuvetelor, plantelor sau chiar pentru improspatarea hainelor.

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 2 Premium Home
765,98 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 2 Premium Home asigura curatarea perfecta a suprafetelor mari din jurul casei si include dispozitivul pentru suprafete T50. Carligele generoase pentru cablu permit depozitarea ordonata a cablului direct pe aparat.

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 4 Premium Home T250
1.471,72 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 4 Premium Home este echipata cu motor racit cu apa. Sistemul Plug'n'Clean permite schimbarea detergentului rapid, printr-o singura miscare.

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 3 Home
1.021,31 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 3 Home inlatura murdaria de pe garduri, alei, biciclete, mobilier de gradina etc. Masina se utilizeaza cu usurinta datorita designului compact.

Masina de spalat sub presiune Ryobi RPW120S
701,70 LEI

Caracteristica de filtrare pentru a trage apa din bazine, lacuri, rezervoare, etc.^ Design compact pentru transport usor^ Lance cu duza spray reglabila^ Compatibil cu gama de accesorii pentru spalare sub presiune Expand-itâ„¢^ Inclus in varianta standard: lance, recipient detergent, filtru sifon, lance Turbo

Curatitor cu aburi Karcher SC 1.030 cu fier de calcat
914,43 LEI

Curatitorul cu aburi Karcher SC 1030 include un fier de calcat cu talpa din inox pentru o alunecare mai facila si un set de curatare.

Masina de curatat cu inalta presiune Progarden VBW-70
450,72 LEI

Dimensiuni reduse, poate fi depozitat cu usurinta in spatii restranse^ Constructie robusta si ergonomica^ Setul de livrare cuprinde diverse accesorii ce asigura eficienta in exploatare^ Manevrare usoara datorita cuplajelor rapide si suportului integrat pentru accesorii^

Masina de curatat cu inalta presiune Bosch Aquatak Clic 125
1.337,15 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Bosch Aquatak Clic 125 este gata de utilizare in numai cateva secunde. Sistemul automat de infasurare a furtunului de inalta presiune si a cablului de alimentare permit manevrarea simpla si rapida a masinii de curatat. Furtunul cu inalta presiune "Torsion-Flex" impiedica indoirea si innodarea. Masina de curatat este dotata cu intrerupator ponit/oprit usor de manevrat cu piciorul, in pozitie de lucru orizontala a masinii.

Masina de curatat cu inalta presiune Bosch Aquatak 150
1.910,67 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Bosch Aquatak 150 are o putere de 2700 W si un debit de 550 litri pe ora. Masina de curatat cu inalta presiune Bosch este echipata cu un rezervor de 3 litri. Constructia stabila, verticala, asigura manevrarea practica a masinii.

Masina de curatat cu inalta presiune Bosch AQT 35-12
573,01 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Bosch AQT 35-12 confera putere de curatare inovatoare prin duza 3 in 1. Rotile stabile si manerul Easy-Fold asigura manevrarea fara probleme si depozitarea cu economie de spatiu.

Suflanta/ aspirator frunze Ryobi RBV26
780,49 LEI

Motor usor si compact in 2 timpi de 26cc^ Suflanta/aspirator de mare performanta cu viteza variabila^ Acceleratie Cruise control care permite reglarea si mentinerea vitezei dorite^ Carburator StartEasyTM pentru pornire usoara^ Inclus in varianta standard: ulei motor, sac colector, cheie, tevi aspirare, tevi suflare

Masina de curatat cu inalta presiune Bosch Aquatak 115 Plus
681,63 LEI

Masina de curatat Bosch Aquatak 115 Plus este practica si multifunctionala, pentru toate misiunile de curatenie. Pompa puternica din metal usor asigura o durata de viata indelungata masinii. Datorita greutatii reduse, masina se transporta cu usurinta.

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 7 Premium
2.452,87 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Karcher K 7 Premium este ideala pentru indepartarea murdariei persistente de pe alei, biciclete, vehicule etc. Masina elimina eficient murdaria si este echipata cu motor racit cu apa. Presiunea de lucru se poate ajusta cu usurinta prin simpla rotire a VPS. Suflanta pentru murdarie cu duza rotativa indeparteaza eficient murdaria persistenta.

Masina de curatat cu inalta presiune Bosch AQT 37-13 Plus
765,50 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Bosch AQT 37-13 Plus ofera putere de curatare ampla si diversificata, cu ajutorul numeroaselor accesorii cuprinse in setul de livrare.

Masina profesionala de curatat cu inalta presiune Bosch GHP 8-15 XD
4.694,47 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Bosch GHP 8-15 XD este potrivita pentru folosirea pe santier. Masina reprezinta solutia cea mai buna pentru un mediu de lucru foarte murdar.

Masina profesionala de curatat cu inalta presiune Bosch GHP 5-14
2.581,95 LEI

Masina de curatat cu inalta presiune Bosch GHP 5-14 se transporta si se manevreaza cu usurinta datorita manerului de care dispune. Pompa robusta asigura durabilitatea masinii. In momentul in care tragaciul pistolului este eliberat, motorul si pompa se opresc automat.

Aspirator gradina Bosch ALS 25
431,49 LEI

Aspiratorul de gradina Bosch ALS 25 ofera posibilitatea manevrarii sigure, fara efort. Manerele ergonomice asigura o buna repartizare a greutatii si un confort sporit in timpul utilizarii. Recipientul de colectare, confectionat din material textil special, este usor de montat si de golit, rezistent la umezeala.

Masina de curatat cu presiune Fieldmann 2003-E
549,79 LEI

Masina de curatat presiune Fieldmann 2003-E asigura manevrarea facila datorita cuplajelor rapide. Greutatea redusa si design-ul compact al masinii permit depozitarea ei cu usurinta, economisind spatiul.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept