Valuta:
Slefuitor cu vibratii Skil 7366
208,60 LEI

LED-uri pentru controlul presiunii ce informeaza atunci cand este aplicata prea multa presiune.^ Actiune eficienta de slefuire si motor puternic pentru o indepartare rapida si lina.^ Sistem integrat de aspirare a prafului si sistem cu doua "Filtre de praf" pentru o operare mai curata.^ Gama de hartie abraziva: dispozitiv depozitare hartie cu ajutorul sistemului de arici cu cleme.^ Design ergonomic incluzand un maner moale pentru o operare confortabila.^ Niveluri scazute de zgmot si vibratie.^ Comutator pornit/oprit pe partea superioara a uneltei pentru acces usor.

Slefuitor cu vibratii Bosch PMF 180 E Multi
379,12 LEI

Slefuitorul PMF 180E Multi poate fi folosit atat pentru taiere, cat si pentru debitare si slefuire. Schimbarea accesoriilor se face simplu, cu ajutorul unei chei imbus.^ Accesoriile pot fi montate in diferite unghiuri, astfel slefuitor ofera posibilitatea de a ajunge extrem de usor in locurile greu accesibile si lucrul in apropierea marginilor.

Slefuitor Bosch PSM 80 A
284,65 LEI

Slefuitorul Bosch PSM 80 A este usor de manevrat si permite utilizarea diversificata la slefuirea si lustruirea chiar in locurile greu accesibile si pe suprafete mici. Slefuitorul permite lucrul curat datorita sistemului de microfiltrare Bosch - elementul aspirator integrat aspira praful direct in cutia de microfiltrare din pachetul de livrare.

Slefuitor cu vibratii Bosch PSS 250 AE
318,87 LEI

Slefuitorul cu vibratii Bosch PSS 250 AE ofera prelucrare de calitate foarte buna a suprafetelor intinse. Slefuitorul reprezinta solutia ideala pentru slefuirea foarte fina si asigura un avans rapid la slefuire cu un motor puternic de 250 W si o suprafata de slefuire de 92x182 mm. Slefuitorul asigura lucrul curat datorita sistemului de microfiltrare Bosch - elementul aspirator integrat aspira praful direct in cutia de microfiltrare.

Slefuitor cu vibratii Bosch PSS 200 AC
198,92 LEI

Slefuitorul Bosch PSS 200AC reprezinta solutia ideala pentru slefuirea foarte fina. Ofera un lucru curat datorita sistemului de microfiltrare Bosch: elementul aspirator integrat aspira praful direct in cutia de microfiltrare din pachetul de livrare.^ Pentru schimbarea simpla si comoda a hartiei abrazive, slefuitorul este dotat cu sistem de prindere a foii abrazive cu parghie de strangere.

Slefuitor multifunctional Bosch PSM 18 Li fara acumulator, cutie carton
307,31 LEI

Slefuitorul multifunctional Bosch PSM 18 Li este compact, puternic, destinat operatiunilor de slefuire si lustruire chiar in locurile greu accesibile si pe suprafete mici. Slefuitorul este gata de utilizare in orice moment datorita tehnologiei acumulatorilor litiu-ion. Slefuitorul asigura lucrul curat datorita sistemului de microfiltrare Bosch - elementul aspirator integrat aspira praful direct in cutia de microfiltrare din pachetul de livrare.

Slefuitor cu excentric Bosch PEX 400 AE
428,83 LEI

Slefuitorul cu excentric Bosch PEX 400 AE este puternic si robust, iar constructia sa compacta asigura manevrarea optima si va usureaza munca.

Slefuitor cu cilindru Bosch PRR 250 ES
498,80 LEI

Slefuitorul Bosch PRR 250 ES dispune de cilindri de slefuire realizati special pentru diferite materiale. Se adapteaza chiar si suprafetelor denivelate. Datorita formei bune a manerului, asemanatoare unui trafalet, slefuitorul permite manevrarea cu usurinta.

Slefuitor cu banda Skil 7650
438,18 LEI

Putere si turatie a benzii deosebite pentru indepartarea rapida a materialului.^ Cadrul de slefuire cu montare usoara "Equalizer" preintampina zgarieturile si niveleaza perfect suprafetele.^ Inlocuire usoara a benzii prin intermediul mecanismului "Clic" fara a necesita indepartarea prealabila a cadrului de slefuire.^ Turatie reglabila pentru controlul materialului indepartat in functie de tipul acestuia.^ Aspirator de praf integrat si filtru de praf eficient pentru un mediu de lucru curat.^ Manerele cu forma ergonomica ofera o priza moale pentru controlul cu ambele maini.^ Maner frontal reglabil pentru un confort optim.^ Reglare usoara si precisa a mecanismului de urmarire a benzii.^ Constructie stabila pentru utilizare stationara.^ Comutator de activare/dezactivare mare si confortabil cu buton de blocare pentru functionare continua.

Slefuitor cu banda Makita 9910
723,91 LEI

Slefuitorul cu banda Makita 9910 are o putere nominala de 650 Watt. Slefuitorul cu banda Makita are un sistem de centrare automata si de ghidare a benzii de slefuit. Datorita constructiei sale, slefuitorul cu banda Makita permite slefuirea ghidata pana la margine.

Slefuitor cu banda Skil 7620
334,53 LEI

Idepartarea substantiala a materialului de pe suprafete plate.^ Sistem integrat de curatare a benzii pentru o durata de viata mai indelungata si slefuire mai rapida.^ Sistemul de control automat al benzii impiedica alunecarea benzii, asigura o centrare optima.^ Cadrul de slfeuire cu montare usoara "Egalizator" preintampina zgarieturile si niveleaza perfect suprafetele.^ Aspirator praf integrat si sistem cu filtru de praf eficient pentru un mediu de lucru mai curat.^ Montare facila in pozitie raspurnata pe o masa de lucru sau menghina pentru utilizare stationara, fara a necesita cleme suplimentare.^ Inlocuire usoara a benzii prin intermediul mecanismului "Clic" fara a necesita indepartarea prealabila a cadrului de slefuire.^ Manerele cu forma ergonomica si suprafata moale ofera o priza buna pentru control optim, cu ambele maini.^ Comutator de pornire/oprire de dimensiuni mari, confortabil, cu buton de blocare pentru functionare continua.

Slefuitor cu vibratii Bosch PMF 190 E
393,28 LEI

Scula electrica multifunctionala Bosch PMF 190 E este potrivita pentru operatiuni de debitare, taiere, slefuire si razuire, chiar si in locurile greu accesibile. Slefuitorul dispune de design ergonomic.

Slefuitor multifunctional Bosch PSM 18 Li cu acumulator
580,14 LEI

Slefuitorul multifunctional Bosch PSM 18 Li este compact, puternic, destinat operatiunilor de slefuire si lustruire chiar in locurile greu accesibile si pe suprafete mici. Slefuitorul este gata de utilizare in orice moment datorita tehnologiei acumulatorilor litiu-ion. Slefuitorul asigura lucrul curat datorita sistemului de microfiltrare Bosch - elementul aspirator integrat aspira praful direct in cutia de microfiltrare din pachetul de livrare.

Slefuitor cu vibratii Skil 7346AA
160,50 LEI

Slefuitorul cu vibratii Skil 7346AA dispune de motor puternic si slefuire eficienta pentru indepartarea rapida si fina a materialului.^ Este dotat cu sistem de colectare a prafului cu sac pentru praf.^ Designul ergonomic si greutatea redusa asigura un confort sporit in momentul utilizarii slefuitorului cu vibratii Skil 7346AA.

Slefuitor cu banda Ryobi Pro8021VFHG
385,27 LEI

Slefuitorul cu banda Ryobi permite indepartarea unei cantitati mari de material pentru lucrari de slefuire grosiera. Slefuitorul de banda Ryobi vine echipat cu filtrare de praf (DustTech), cu maner ergonomic si cauciucat pentru confort sporit. Cel mai important la Ryobi 8021 este turatia variabila pentru slefuirea diferitelor materiale.

Slefuitor cu banda Makita 9031
1.369,65 LEI

Slefuitorul cu banda Makita 9031 dispune de maner subtire pentru o priza mai sigura si mai buna. Slefuitorul este dotat cu motor Makita puternic si variator de turatie. Se poate conecta la aspirator prin intermediul duzei.

Masina de slefuit orbitala Maktec MT924
260,16 LEI

Masina de slefuit orbitala Maktec MT924 prezinta sistem incorporat de evacuare a prafului astfel incat nivelul acestuia sa corespunda normelor europene. Discul abraziv se prinde cu sistem tip arici.

Slefuitor cu excentric Bosch PEX 300 AE
308,88 LEI

Slefuitorul cu excentric universal Bosch PEX 300 AE dispune de constructie compacta si usoara pentru manevrare optima si utilizare placuta. Principiul miscarii excentrice asigura slefuirea foarte fina insotita de un randament ridicat la slefuire si rezultate foarte bune si la lustruire. Datorita sistemului de microfiltrare Bosch, lucrul este curat - elementul aspirator integrat aspira praful direct in cutia de microfiltrare din setul de livrare.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept