MASINI DE GAURIT CU PERCUTIE
Producator
Valuta:
Masina de gaurit cu percutie Skil 6002 CA
124,88 LEI

Masina de gaurit cu percutie Skil 6002CA este ideala pentru orice lucrare de gaurire in interiorul casei si in jurul acesteia. Numarul mare de percutii pe minut asigura gaurirea rapida si fara efort a zidariei.

Masina de gaurit cu percutie Skil 6270
140,75 LEI

Masina de gaurit cu percutie, compacta, cu un design confortabil.^ Ideal pentru toate operatiile de gaurire domestice.^ Numarul mare de percutii pe minut asigura gaurirea rapida si fara efort a zidariei.^

Masina de gaurit cu percutie Skil 6280
166,30 LEI

Masina de gaurit cu percutie, compacta, cu design confortabil.^ Mandrina de 13 mm, cu bucsa dubla, fara cheie, pentru schimbarea usoara a accesoriilor.^ Unealta ideala pentru orice lucrare de gaurire.^ Numarul mare de percutii pe minut asigura gaurirea rapida si fara efort a zidariei.^ Functie stop percutie pentru orice lucrare obisnuita de gaurire sau insurubare.^ Functie de inversare a sensului de rotatie.^ Comutator pentru reglarea vitezei cu buton de blocare pentru functionare continua si buton rotativ pentru selctarea turatiei.^ Maner lateral cu reglare in orice pozitie de lucru pentru un control sigur cu ambele maini.^ Sistem de reglare a adancimii usor de ajustat pentru a prestabili adancimea de gaurire.

Masina de gaurit Maktec MT607
171,81 LEI

Masina de gaurit Maktec MT607 a fost realizata astfel incat sa se transmita intreaga forta burghiului. Este echipata cu mandrina rapida, maner cauciucat antialunecare si buton de blocare pentru functionare continua. Periile de carbon au o durata de functionare mai mare, datorita folosirii unui nou tip de otor.

Masina de gaurit cu percutie Bosch PSB 500 RE
208,92 LEI

Masina de gaurit cu percutie Bosch PSB 500 RE ofera putere concentrata intr-un spatiu foarte mic. Forma constructiva compacta cu softgrip si greutatea redusa asigura manevrarea cu usurinta a masinii. Motorul de mare randament, de 500 W, ajuta la executarea cu usurinta a lucrarilor dificile. "Accelerarea" de la 0 la maximum, prin intermediul comutatorului cu buton, face posibila reglarea fina a turatiei, de exemplu la gaurirea suprafetelor netede si la insurubarea suruburilor.

Masina de gaurit cu percutie Bosch PSB 530 RE
214,89 LEI

Masina de gaurit cu percutie Bosch PSB 530 RE dispune de forma compacta cu softgrip si de greutate redusa, de numai 1.6 kg. Sistemul electronic de reglare a turatiei permite accelerarea de la 0 la maximum, prin intermediul comutatorului cu buton ce face posibila reglarea fina a turatiei.

Masina de gaurit cu percutie Skil 6388AA
215,71 LEI

Masina de gaurit cu percutie Skil 6388AA este compacta, cu un design confortabil, destinata lucrarilor de gaurire in interiorul casei si in jurul acesteia.^ Pentru schimbarea rapida a accesoriilor, masina de gaurit este dotata cu mandrina metalica rezistenta, de 13 mm, cu bucsa metalica dubla.^ Numarul mare de percutii pe minut asigura gaurirea rapida si fara efort a zidariei.^ Skil 6388AA dispune de maner lateral, cu posibilitate de reglare in orice pozitie pentru un control sigur cu ambele maini.

Masina de gaurit cu percutie Skil 1022A
220,99 LEI

Masina de gaurit cu percutie Skil 1022AA are o putere nominala de 900W, putand astfel sa se realizeze o gaurire in beton cu burghie cu un diametru de 20 milimetrii. Masina de gaurit Skil are o turatie nominala variabila de la 0 la 2800 rotatii pe minut.

Masina de gaurit cu percutie Skil 6565
248,90 LEI

Design ergnomic pentru un control si confort optime.^ Motorul puternic si numarul mare de percutii pe minut asigura rezultate excelente in gaurirea zidariei.^ Mandrina de 13 mm din metal rezistent, cu o singura bucsa, fara cheie.^ Sistem confortabil de blocare a axului pentru schimbarea rapida si usoara a accesoriilor.^ Clema de cablu pentru pentru depozitarea usoara.^ Indicatori de functiune pentru a ilustra modul de operare.^ Suprafata de prindere moale, antiderapanta, pe manerul posterior si cel lateral.^ Comutator mare de reglare a vitezei cu buton de blocare pentru operare continua si buton de reglare a vitezei pentru preselectia vitezei de gaurire.

Masina de gaurit cu percutie Bosch PSB 500 RA
268,89 LEI

Masina de gaurit cu percutie Bosch PSB 500 RA dispune de forma compacta si softgrip pentru manevrarea cu usurinta. Motorul de mare randament de 500 W ajuta la executarea cu usurinta a operatiunilor dificile. Masina de gaurit este echipata cu instalatie de aspirare a prafului, indepartand astfel praful din gaura vertical si orizontal.

Masina de gaurit cu percutie Skil 1024AA
284,28 LEI

Masina de gaurit cu percutie Skil 1024AA este compacta, cu un design confortabil.^ Mandrina metalica, rezistenta, de 13 mm, cu bucsa metalica dubla, fara cheie, asigura schimbarea facila a accesoriilor.^ Este ideala pentru orice lucrare de gaurire in interiorul casei si in jurul acesteia.^ Numarul mare de percutii pe minut asigura gaurirea rapida si fara efort a zidariei.^

Masina de gaurit cu percutie Bosch PSB 650 RE
298,88 LEI

Masina de gaurit cu percutie universala PSB 650 RE de la Bosch: putere de percutie in orice dimensiune^ Motor de mare randament de 650 W si un diametru de gaurire de 11 mm in beton - cu ajutorul acestuia se executa cu usurinta si lucrarile dificile^ Sistem electronic Bosch: preselectia si reglarea turatiei printr-o rozeta de reglare si un comutator cu buton - pentru lucrul adaptat la structura materialului, cu reglare fina a vitezei de lucru, de exemplu pentru gaurirea suprafetelor netede si insurubarea de suruburi

Masina de gaurit cu percutie Maktec MT815K
303,36 LEI

Masina de gaurit cu percutie Maktec MT815K a fost proiectata si dezvoltata cu un design imbunatatit, cu urmatoarele avantaje: performante industriale si durabilitate la costuri reduse; corpul masinii proiectat ergonomic permite un control si confort sporit; ofera maximum de putere de lucru; model echipat cu mandrina rapida si geanta de transport.

Masina de gaurit cu percutie Bosch PSB 750 RCE
375,88 LEI

Masina de gaurit cu percutie Bosch PSB 750 RCE dispune de forma constructiva compacta cu softgrip si greutate redusa pentru ca utilizatorul sa o poata manevra cu usurinta. Motorul de mare randament de 750 W si diametrul de graurire de 14 mm in beton permit executarea cu usurinta a lucrarilor dificile. Cu ajutorul sistemului Constant Electronic Bosch turatia este mentinuta automat constanta, chiar sub sarcina.

Masina de gaurit cu percutie Bosch PSB 10.8 Li-2, fara acumulator
382,46 LEI

Masina de gaurit cu percutie Bosch PSB 10.8 Li-2 asigura cea mai buna manevrabilitate din clasa sa datorita formei constructive compacte si greutatii reduse.

Masina de gaurit cu percutie Bosch PSR 18 LI-2 fara acumulator
385,14 LEI

Masina de gaurit cu percutie cu acumulator litiu-ion, 2 trepte de putere.^ Tehnologia acumulatorului litiu-ion - usoara si puternica pentru toate lucrarile de insurubare - cu treapta de gaurire - angrenaj in 2 trepte.^ Dispare efectul de memorie, nu se autodescarca: intotdeauna gata de utilizare datorita tehnologiei acumulatorului litiu-ion.^ Durata de viata foarte indelungata a acumulatorilor litiu-ion schimbabili gratie Bosch Electronic Cell Protection (ECP).^

Masina de gaurit cu percutie Skil 1740
395,39 LEI

Masina de gaurit cu percutie cu mecanism pneumatic eficient pentru gaurirea fara efort a betonului.^ Unealta ideala pentru orice lucrare de gaurire inauntrul si in jurul casei.^ Comutator de selectie pentru gaurire cu percutie, gaurire normala sau insurubare.^ Sistem SDS+ pentru schimbarea rapida si usoara a burghiului.^ Manerul cu forma ergonomica asigura confortul si protectia utilizatorului.^ Comutator pentru reglarea vitezei cu buton de blocare pentru functionare continua si rotita de selectare a vitezei.^ Cuplaj de siguranta pentru protectie in cazul in care burghiul se blocheaza.^ Functie stop percutie pentru lucrari obisnuite de gaurire si insurubare.^ Maner lateral cu reglare continua pentru un control sigur cu ambele maini.^ Sistem de reglare a adancimii usor de fixat pentru a seta adancimea de gaurire.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept