MASINI DE GAURIT CU PERCUTIE
Producator
Valuta:
Masina de gaurit cu percutie Skil 6410MA
251,06 LEI

Masina de gaurit cu percutie compacta, cu un design confortabil si maner moale.^

Masina de gaurit cu percutie Bosch GSB 13 RE
392,31 LEI

Masina de gaurit cu percutie Bosch GSB 13 RE MR se manevreaza extrem de usor: nu este mai mare decat o manusa de lucru si cantareste doar 1.6 kg.^ Pentru siguranta in lucru, GSB 13 RE MR este dotata cu softgrip.^ Mandrina rapida metalica robusta cu doua bucse asigura schimbarea rapida a accesoriilor.^

Masina de gaurit cu percutie Bosch GSB 1600 RE
444,61 LEI

Masina de gaurit cu percutie Bosch GSB 1600 RE este compacta si puternica, dotata cu mandrina rapida din metal. Masina permite functionarea spre stanga si spre dreapta.

Masina de gaurit cu percutie Makita HP1630
470,15 LEI

Masina de gaurit cu percutie Makita HP1630 este un model dezvoltat pentru a fi lliderul in acest segment datorita puterii, turatiei si numarului de batai pe minut. Carcasa motorului in forma cilindrica si carcasa angrenajelor din aluminiu duc la performante ridicate.

Masina de gaurit cu percutie Bosch GSB 16 RE
553,79 LEI

Masina de gaurit cu percutie Bosch GSB 16 RE are un design compact, pentru o manevrare optima. Este cea mai rapida masina de gaurit cu percutie din clasa sa.^ Carcasa metalica robusta a angrenajului asigura o durata lunga de viata a masinii de gaurit.^ Manerul de siguranta nou, cu fixare inovatoare, asigura stabilitatea masinii.^

Masina de gaurit cu percutie Makita HP1641K
574,52 LEI

Masina de gaurit cu percutie Makita HP1641K dispune de motor puternic de 680 W. Datorita manerului cu perna de cauciuc incorporata, riscul alunecarii in timpul utilizarii este redus.

Masina de gaurit cu percutie Bosch GSB 18-2 RE MR
699,22 LEI

Masina de gaurit cu percutie Bosch GSB 18-2 RE MR este puternica, cu 2 trepte pentru gaurire cu si fara percutie, insurubare si agitare.^ Dispune de o constructie compacta si Softgrip pentru o manevrare confortabila.

Masina de gaurit cu percutie Bosch GSB 19-2 RE
706,15 LEI

Masina de gaurit cu percutie Bosch GSB 19-2 RE este cea mai rapida si mai versatila din clasa sa.^ Carcasa metalica robusta a angrenajului asigura o durata de viata indelungata masinii de gaurit.^ Pentru un grad ridicat de securitate a muncii, masina de gaurit este dotata cu cuplaj mecanic de suprasarcina-antirotatie.^ Pentru asigurarea stabilitatii masinii de gaurit, aceasta dispune de maner de siguranta nou, cu fixare inovatoare.

Masina de gaurit cu percutie Bosch GBH 2-23 RE
732,71 LEI

Masina de gaurit Bosch GBH 2-23 RE are o constructie robusta. Este ideala pentru regimul de utilizare continua.^ Mecanismul de percutie este conceput pentru un avans rapid la gaurire.^ Pentru o prindere sigura, masina de gaurit GBH 2-23 RE este dotata cu softgrip pe manerul principal si pe manerul suplimentar.^

Masina de insurubat si gaurit cu percutie Bosch GSB 14.4-2
740,87 LEI

Masina de insurubat si gaurit cu percutie Bosch GSB 14.4-2 se poate manevra cu usurinta datorita greutatii reduse de doar 1.7 kg. Masina permite functionarea cu mai multe trepte.

Masina de gaurit si insurubat cu percutie Makita HP330DWE
791,88 LEI

Masina de gaurit si insurubat cu percutie Makita HP330DWE este modelul ideal pentru gaurire in mortar folosind modul percutie. Masina dispune de mandrina rapida cu deschidere de 10 mm, cu un singur inel. Masina de gaurit si insurubat este dotata cu LED pentru lucrul in spatii intunecoase, cu functie de aprindere inaintea lucrului.

Masina de gaurit cu percutie Bosch GBH 2-23 REA
878,28 LEI

Masina de gaurit cu percutie Bosch GBH 2-23 REA reprezinta solutia cea mai compacta pentru gaurirea fara praf.^ Se poate utiliza confortabil si deasupra capului datorita constructiei foarte compacte.^ Supapele de retinere impiedica imprastierea prafului.^ Masina de gaurit este dotata cu un microfiltru schimbabil pentru cheltuieli reduse de service.^ Este posibil si lucrul fara modul de aspirare, gratie demontarii simple, fara scule, a unitatii de aspirare.

Masina de gaurit cu percutie Makita HP2071
889,31 LEI

Masina de gaurit cu percutie Makita HP2071 dispune de limitator de cuplu ce protejeaza utilizatorul si mecanismul in cazul blocarii burghiului. Manerul protejat cu perna de cauciuc incorporata reduce riscul alunecarii in timpul utilizarii.

Masina de gaurit cu percutie Bosch GSB 14.4-2-Li, 2 acumulatori
960,69 LEI

Masina de gaurit cu percutie Bosch GSB 14.4-2-Li este cea mai usoara masina de gaurit cu percutie din clasa de 14.4 V.^ Greutatea foarte mica, de numai 1.4 kg, ofera manevrare perfecta si lucru fara efort.^ Angrenajul planetar nou in 2 trepte asigura lucrari de insurubare si gaurire in forta in lemn si metal, cat si pentru gaurire cu percutie in zidarie.^ Lucrul deasupra capului si in locurile inguste se realizeaza usor datorita formei constructive foarte scurte (numai 204 mm) si manerului cu forma ergonomica.^ Durata de viata a masinii de gaurit este cu 400% mai mare datorita tehnologiei unice Bosch Premium litiu-ion.^ Bosch Electronic Cell Protection (ECP) protejeaza acumulatorul impotriva suprasolicitarii, supraincalzirii si descarcarii profunde.^

Masina de gaurit cu percutie Bosch GSB 21-2 RE
1.034,91 LEI

Masina de gaurit cu percutie Bosch GSB 21-2 RE este cea mai puternica din clasa sa si este recomandata pentru utilizarea in conditii dificile.^ Carcasa metalica robusta a angrenajului ii asigura o durata de viata indelungata.^

Masina de insurubat si gaurit cu percutie Bosch GSB 14.4 V-Li
1.519,35 LEI

Masina de gaurit si insurubat cu percutie Bosch GSB 14.4 V-Li este foarte compacta, dispunand de cea mai scurta forma constructiva din gama sa (195 mm). Greutatea redusa si forma compacta asigura manevrarea perfecta a masinii de gaurit. Tehnologia unica Premium litiu-ion ofera o durata de viata cu 400% mai indelungata. Bosch Electronic Cell Protection protejeaza acumulatorul impotriva suprasolicitarii, supraincalzirii si descarcarii profunde. Frana de motor asigura lucrul de precizie la insurubarile in serie.

Masina de insurubat si gaurit cu percutie Bosch GSB 18 V-Li
1.761,05 LEI

Masina de insurubat si gaurit cu percutie Bosch GSB 18 V-Li este extrem de compacta prin cea mai scurta forma constructiva din gama sa (numai 195 mm) si greutatea redusa (numai 1.9 kg) pentru o manevrare perfecta. Tehnologia unica Premium litiu-ion Bosch asigura o durata de viata cu 400% mai indelungata si o putere imbatabila a acumulatorului. Bosch Electronic Cell Protection (ECP) protejeaza acumulatorul impotriva suprasolicitarii, supraincalzirii si a descarcarii profunde.

Masina de insurubat si gaurit cu percutie Bosch GSB 14.4 VE-2-Li
1.813,82 LEI

Masina de insurubat si gaurit cu percutie Bosch GSB 14.4 VE-2-Li este robusta, compacta si dispune de functie de gaurire cu percutie. Masina este extrem de puternica (80 Nm) pentru aplicatiile de insurubare si gaurire foarte dificile in lemn si metal, cat si pentru insurubari in zidarie pana la 14 mm. Lungimea foarte mica a capului (numai 228 mm) asigura manevrarea perfecta a masinii de gaurit si insurubat. Electronic Motor Protection (EMP) protejeaza motorul la suprasarcina, asigurandu-i o durata lunga de viata. Tehnologia unica Bosch Premium-litiu-ion ofera o durata de viata cu 400% mai indelungata si o putere imbatabila a acumulatorului. Bosch Electronic Cell Protection protejeaza acumulatorul impotriva suprasolicitarii, supraincalzirii si a descarcarii profunde.

Masina de gaurit cu percutie si insurubat cu acumulator Makita BHP442RFE
1.850,62 LEI

Masina de gaurit cu percutie si insurubat Makita BHP442RFE ofera posibilitatea gauririi cu sau fara percutie si gauririi. Aceasta este dotata cu acumulator Li-Ion cu tehnologie de incarcare computerizata si reductor planetar in doua trepte, cu angrenaj metalic. Utilizarea cu o singura mana este asigurata de mandrina rapida si de blocarea arborelui.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept