MASINI DE FREZAT
Producator
Valuta:
Minifreza Skil 1415
186,95 LEI

Unealta ideala pentru 101 lucrari inauntrul si in jurul casei.^ Viteza variabila pentru precizie si control optim.^ Blocare ax pentru o schimbare usoara si rapida a accesoriilor.^ Unealta compacta, cu maner moale, pentru un confort maxim.^ Maner de sprijin reglabil unic, pentru un control optim si cu spot luminos.

Masina de frezat verticala si unimanuala Makita 3709
311,54 LEI

Masina de frezat Makita 3709 dispune de placa de baza transparenta pentru vizualizarea suprafetei de lucru si de corp cauciucat pentru confort si control in timpul utilizarii. Mecanismul de reglare cu pinion asigura fara dificultate un reglaj fin al adancimii de frezare.

Masina de frezat verticala Maktec MT361
317,15 LEI

Masina de frezat verticala Maktec MT361 are un design nou ce permite asezarea pe partea posterioara a carcasei motorului.

Masina de frezat verticala si unimanuala Makita 3710
350,06 LEI

Masina de frezat Makita 3710 dispune de talpa transparenta ce permite vizualizarea frezarii si are posibilitatea de basculare intre 0 si 45 grade. Carcasa cauciucata ofera un control sporit in timpul utilizarii. Functia de reglaj pe cremaliera permite reglarea exacta a adancimii de frezare.

Masina de frezat verticala Skil 1840AA
352,89 LEI

Masina de frezat verticala Skil 1840AA se foloseste la faltuire, canelare, taiere de fante si santuri, margini si profiluri. Cu o viteza variabila de 12000-28000 rot/min, freza ofera posibilitatea lucrului cu o gama variata de materiale, cu diferite cutite de freza. Manerele reglabile cu prindere moale asigura o ergonomie perfecta si lucrari controlate.

Masina de frezat Bosch POF 1200 AE
428,83 LEI

Masina de frezat Bosch POF 1200AE este puternica si precisa, pentru prelucrarea creativa a lemnului. Sistemul SDS Bosch permite montarea simpla, fara cheie a inelului de copiere. Masina de frezat este dotata cu aparatoare transparenta impotriva aschiilor, care protejeaza utilizatorul de aschiile aflate in zbor.

Masina de frezat Skil 1830
486,48 LEI

Faltuire, canelare, taierea de fante si santuri, margini si profiluri. Aceasta masina de frezat puternica, de 1100 W, efectueaza cu usurinta toate aceste lucrari si mult mai multe.^ Viteza variabila, 10000-28000 rpm, pentru lucrul cu o gama variata de materiale cu diferite cutite de freza.^ Functie "Clic" pentru montare usoara a aspiratorului de praf, pentru un mediu de lucru mai curat.^ Maner foarte ergonomic, pentru un control perfect.^ Blocare ax pentru schimbare rapida a frezei cu o singura cheie.^ Opritor pentru reglarea frezarii la 3 adancimi prestabilite.^ Setare pentru reglarea rapida a adancimii cu scara usor de citit.^ Parte superioara plata pentru schimbarea usoara a capului de frezare.^ Suport din aluminiu turnat sub presiune acoperit cu plastic pentru alunecare usoara pe suprafata materialului.

Masina de frezat Bosch POF 1400 ACE
578,77 LEI

Masina de frezat Bosch POF 1400 ACE ofera putere si precizie maxima pentru prelucrarea creativa si confortabila a lemnului. Sistemul Constant Electronic Bosch mentine turatia selectata intotdeauna constanta si asigura o taiere de calitate optima. Motorul puternic de 1400 W este potrivit pentru aplicatii pretentioase in toate tipurile de materiale lemnoase. Sistemul SDS Bosch permite montarea simpla, fara cheie, a inelului de copiere. Lampa de lucru integrata ofera o buna vizibilitate asupra piesei de lucru.

Masina de frezat verticala Makita RP1800FX
1.931,56 LEI

Masina de frezat verticala Makita RP1800FX este dezvoltat ca succesor al modelului curent de freza verticala 3612, avand o putere marita de taiere. Masina poate fi asezata in pozitie orizontala atunci cand se schimba accesoriile sau cand este in repaos.

Masina de frezat verticala Makita RP1801FX
2.083,37 LEI

Masina de frezat verticala Makita RP1801FX este dotata cu manere laterale concepute astfel incat operatorul sa lucreze in conditii confortabile, avand control maxim. Intrerupatorul este montat pe maner, intr-o pozitie usor de actionat, cu posibilitatea blocarii.

Masina de frezat verticala Makita RP2300FCX
2.389,24 LEI

Masina de frezat verticala Makita RP2300FCX dispune de putere mare la taiere. Masina se poate aseza in pozitie orizontala atunci cand se schimba accesoriile sau cand este in repaos. Scala de adancime este usor de citit, iar regajul adancimii se realizeaza cu o precizie de 0.1 mm.

Masina de frezat Makita 3901
2.498,92 LEI

Masina de frezat nuturi pentru toate diblurile plate uzuale din lemn, inclusiv pentru taierea nuturilor de umbra la pereti si tavan.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept