LEMNE PALETA
Producator
Valuta:
Sunflex Castel Control ALL +
93,84 LEI

Aceasta paleta a fost construita pentru a oferi un echilibru ideal intre viteza si control. Stratul central este din lemn Ayan (Movingui) foarte durabil, iar straturile exterioare sunt din lemn usor Bass. Manerul Comfort micsoreaza frecarea facand utilizarea mai usoara. Jucatorii tehnici, care utilizeaza atat apararea cat si atacul intr-o armonie perfecta, vor gasi un aliat de nadejde.

Sunflex Martinez Light Premium ALL-
117,94 LEI

Cea mai usoara paleta cu lemn balsa din gama, doar 61 de grame, cu un control foarte ridicat pentru un joc echilibrat de mijloc cu elemente defensive. Beneficiaza de tehnlogogia Cross Koto/Balsa care intareste stratul central de balsa cu lamele de lemn koto. Cantul este protejat de un strat special de lemn. Jucatorii cu un stil usor defensiv vor reusi sa returneze toate mingile pe masa cu acuratete.

Sunflex Martinez Light Premium OFF-
117,94 LEI

O paleta ofensiva extrem de usoara pentru un simt excelent al mingii si retururi puternice. Inglobeaza la fel ca toate paletele din gama Martinez Premium tehnlongia Cross Koto/Balsa. Cantul este protejat de un strat special de lemn. Recomandata jucatorilor ofensivi care vor un control deosebit dar si viteza pentru topspinuri de la semi distanta si contre.

Sunflex Martinez Light Premium ALL+
117,94 LEI

O paleta universala foarte usoara din lemn balsa/koto pentru un simt nou si senzatii fine. Stratul central din balsa este intarit cu lamele din lemn koto dispuse in sita, iar vibratiile aditionale sunt anulate, pentru un simt ideal al mingii. Cantul este protejat de un strat special albastru impotriva loviturilor. Recomandata jucatorului cu un stil allround care doreste un control deosebit in jocul sau de topspin controlat dar si viteza atunci cand trebuie pentru contre puternice.

Paleta Sunflex Light Premium ALL -
117,94 LEI

Cea mai usoara paleta cu lemn balsa din gama, doar 61 de grame, cu un control foarte ridicat pentru un joc echilibrat de mijloc cu elemente defensive. Beneficiaza de tehnlogogia Cross Koto/Balsa care intareste stratul central de balsa cu lamele de lemn koto. Cantul este protejat de un strat special de lemn. Jucatorii cu un stil usor defensiv vor reusi sa returneze toate mingile pe masa cu acuratete.

Sunflex Legay Reflex ALL+
127,71 LEI

Solene Legay FRA, vicecampioana europeana cu echipa, a ajutat la dezvoltarea acestei palete si joaca cu cea mai noua aparitie din gama paletelor cu balsa Sunflex. O paleta foarte usoara, doar 64 de grame, pentru un control extraordinar al contrelor si al topspinului. Lemnul beneficiaza de tehnologiile maner Comfort, EVA in maner si Foam Core pentru o placere deosebita de joc si reducerea vibratiilor nedorite.

Sunflex Castel Light II ALL
127,71 LEI

Una din cele mai usoare palete din gama cu stratul central de Koto/Balsa si straturi exterioare din lemn Ayous si Koto, care ii confera un control extraordinar in gama ei de viteza. Inglobeaza tehnologiile Cross Koto/Balsa: stratul central din balsa este intarit cu lamele din lemn koto dispuse in sita, iar vibratiile aditionale sunt anulate; maner Comfort: la capatul manerului este plasat un cauciuc special care reduce frecarea de mana jucatorului, Foam Core: manerul este umplut cu spuma speciala pentru moderarea vibratiilor si pentru un control precis al mingii; EVA in maner: segmente din cauciuc special sunt in maner pentru a elimina vibratiile suparatoare. Ideala pentru jucatorii de simt care vor toate mingile pe masa si precis.

Sunflex Martinez Tiger OFF
127,71 LEI

O paleta offesiva care convinge prin agresivitate si un control impresionant. Stratul central este din lemn dens Ayous, la fel si staturile exterioare pentru a imprima mingii o acceleratie superioara si un simt special pentru efect. Manerul Comfort, EVA in maner si Foam Core asigura un control deosebit pentru clasa de viteza din care face parte paleta. Ideala pentru jucatorul avansat care doreste mai multa viteza in jocul sau dar fara a pierde mult control.

Lemn TSP Cito AR
133,88 LEI

Paleta TSP Cito AR utilizeaza material aderent Fitter care intensifica controlul asupra mingiei.

Sunflex Explorer II OFF-
146,52 LEI

Paleta a fost construita pentru un echilibru ideal intre viteza si control, sub indrumarea multiplului campion de juniori Michel Martinez FRA. Tehnologia folosita este de ultima generatie: Cross Carbon unde stratul central din lemn balsa este intarit cu lamele din carbon si Cavity Ball unde prin micotevi se afla bile minuscule care lucreaza pe principiul inertiei masei, care are efectul de a mari forta de lovire. Manerul Comfort si EVA in maner fac jocul mai placut cu un simt sporit al mingii. Recomandata jucatorilor tehnici care au un joc langa masa cu topspinuri si contre dar si capace.

Sunflex Castel Fire OFF
146,52 LEI

Emily Castel FRA, campioana de juniori, a ajutat la dezvoltarea acestei palete ofensive excelente din 7 straturi. Straturile exterioare si stratul central sunt din lemn dens Ayous pentru a catapulta mingea cu viteza. Paleta incorporeaza noua tehnologie Carbon Shock Absorber: in manerul gol este un tub de carbon foarte rigid cu un inel de cauciuc special care absoarbe vibratiile, rezultand un control mai bun si o paleta mai usoara. Manerul este comfortabil avand un cauciuc la capat pentru micsorarea frecarii cu mana jucatorului. Ideal pentru topspinuri si contre puternice.

Lemn TSP Texas OFF
170,00 LEI

Lemnul TSP Texas OFF este o combinatie intre 2 straturi de Texalium si un start mediu sensibil (Frommage), oferind astfel stabilitate si presiune in jocul ofensiv.

Lemn TSP Defence Classic
178,50 LEI

Lemnul TSP Defence Classic este perfect pentru strategia moderna de aparare care nu presupune doar un joc defensiv, ci si lovituri puternice de atac. Paleta prezinta un control bun , dar si un potential ofensiv mare.

Lemn TSP Reflex-50 Award OFF
178,50 LEI

Lemnul TSP Reflex-50 Award OFF s-a impus ca bestseller in categoria TSP in Europa si Japonia, datorita lemnului ofensiv sensibil cu semi-atenuare areflexelor.

Sunflex Fernandes Electra OFF
183,15 LEI

Cea mai rapida paleta din gama de competitie Sunflex a fost dezvoltata cu ajutorul campioanei nationale la dublu si mixt Sabrina Fernandes FRA. Inglobeaza cele mai performante tehnologii in domeniu: Cross Carbon - stratul central din balsa ete intarit cu lemele de carbon: Cavity Ball - prin microtevi se afla bile minuscule care lucreaza pe principiul inertiei masei, care sporesc forta loviturii; doua straturi de fibra de sticla care reduc vibratiile, Carbon Shock Absorber - in manerul gol este un tub de carbon foarte rigid cu un inel de cauciuc special care absoarbe vibratiile, Comfort Handle - reduce frecarea cu mana. Recomandata jucatorilor avansati care au nevoie de viteza mare pentru topspinuri puternice si tras fulgerator, insa mentinand un control bun al mingii.

Lemn TSP Thriller ALL
223,12 LEI

Paleta TSP Thriller ALL este perfecta pentru toate tipurile de joc. Nucleul Kiri de 3,5 mm ofera nivel sporit de control dar si posibilitatea de a executa lovituri ofensive bune.

Lemn TSP Thriller OFF
223,12 LEI

Paleta TSP Thriller OFF este sensibila la atac si prezinta un foarte bun control datorita nucleului sau Kiri de 4,5 mm, combinat cu doua straturi Ayous. Este perfecta pentru jucatorii agrsivi.

Lemn TSP Balsa 5.5 AR +/ OFF
223,12 LEI

Lemnul TSP Balsa 5.5 AR +/ OFF se adreseaza jucatorilor care prefera jocul de precizie si presiune.

Lemn TSP Balsa 6.5 OFF
223,12 LEI

Lemn TSP Balsa 6.5 OFF se aseamana cu TSP Balsa 5.5, dar prezinta viteza superioara pentru mai multa forta de impunere la toate loviturile ofensive. Controlul este mai bun datorita straturilor de fibra de sticla utilizate.

Lemn TSP Blazze OFF -
223,12 LEI

Paleta TSP Blazze OFF - dispune de un control mare datorita straturilor de carbon si kevlar. Punctul de lovire este marit, iar mingile care nu sunt lovite perfect pot fi juate cu succes.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept