Valuta:
Spalier inSPORTline 220x80
709,00 LEI

Scara de lemn pentru perete, pentru a va antrena corpul in confortul casei dvs.

Set trambulina inSPORTline Froggy 305 cm
1.163,75 LEI

Trambulina inSPORTline Froggy PRO 305 cm este livrata la pachet cu o plasa de siguranta si o scara, pentru un acces rapid si usor. Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 305 cm reprezinta varful de gama in materie de trambuline, atingand cele mai inalte cote de siguranta si durabilitate. Constructia trambulinei si a suprafetei de sarit sunt fabricate din materiale de inalta calitate, pretestate pentru a asigura cele mai inalte standarde de calitate. Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 305 cm este certificata cu normele EN-71, TUV NORD si ASTM. Trambulina este dotata cu arcuri galvanizate rezistente la coroziune si rugina, un cadru Heavy-Duty si o suprafata de sarit dezvoltata in SUA.

Saltea de gimnastica Marbo MC-M001 200 x 120 x 5 cm
647,51 LEI

Saltea de gimnastica Marbo MC-M001^ - Dimensiune: 200 x 120 x 5 cm^ - Finisaj standard^ - tip: tare^

Trambulina cu maner inSPORTline Digital, 122 cm
379,01 LEI

Mini trambulina Digital InSPORTline - 122 cm, dotata cu computer, este ideala pentru activitatea fizica a copiilor. Trambulina poate fi folosita atat cu maner, cat si fara.^ Trambulina respecta cele mai inalte standarde de siguranta (standardul EN-71 German TÜV NORD si ASTM International).^ Excelentele proprietati reflexive sunt asigurate de un set de arcuri galvanizate, foarte rezistente la coroziune, si de suprafata din material de inalta calitate, rezistent la ultraviolete, produs in S.U.A.^ Structura rezistenta a trambulinei este alcatuita din tevi de otel galvanizat Heavy Duty cu rezistenta crescuta. Trambulina este echipata cu un computer care poate afisa variabile cum ar fi : caloriile consumate si numarul de sarituri pe minut.

Set trambulina inSPORTline Froggy Plus 366 cm
1.428,99 LEI

Trambulina inSPORTline Froggy Plus, cu diametrul de 366 cm, dispune de plasa de protectie si scarita. Trambulina respecta cele mai stricte norme de siguranta si calitate. Cadrul principal si suprafata de sarit sunt construite din materiale speciale, testate. Trambulina corespunde celor mai stricte norme germane TÜV NORD,ASTM International si norme de siguranta EN71. Arcurile galvanizate, fabricate cu tehnologia Super-High, constructia solida Heavy-Duty, suprafata de sarit dezvoltata in SUA sunt cele mai importante caracteristici ce claseaza acest produs printre cele mai apreciate trambuline. Trambulina se poate folosi atat in aer liber cat si in interior si suporta o greutate maxima de 150 kg.

Set trambulina inSPORTline Froggy Plus 305 cm
1.208,99 LEI

Trambulina inSPORTline Froggy Plus, cu diametrul de 305 cm, dispune de plasa de protectie si scarita. Trambulina respecta cele mai stricte norme de siguranta si calitate. Cadrul principal si suprafata de sarit sunt construite din materiale speciale, testate. Trambulina corespunde celor mai stricte norme germane TÜV NORD,ASTM International si norme de siguranta EN71. Arcurile galvanizate, fabricate cu tehnologia Super-High, constructia solida Heavy-Duty si suprafata de sarit dezvoltata in SUA sunt caracteristicile ce claseaza aceasta trambulina printre cele mai apreciate. Trambulina se poate folosi atat in aer liber, cat si in interior.

Trambulina inSPORTline Skippy, 122 cm
326,25 LEI

Trambulina inSPORTline corespunde cu standardul EN-71 testat in Germania TUV NORD si ASTM International.^ De foarte buna calitate, rezistenta la coroziune, izolata galvanic.^ Materialul din care este confectionata trambulina este produs in Statele Unite si este rezistent la UV.

Bara de tractiuni pentru spalier
155,77 LEI

- Confectionata din otel vopsit in camp electrostatic. Se ataseaza la spalier^ - Finisaj: vopsea electrostatica^

Set trambulina inSPORTline Froggy Plus 430 cm
1.759,01 LEI

Trambulina Froggy Plus este construita in conformitate cu cele mai stricte standarde de siguranta. Trambulina permite utilizarea atat in interior, cat si in exterior, fiind fabricata din materiale rezistente la rezele UV.

Spalier inSPORTline 300x100
919,00 LEI

Scara de lemn pentru perete, pentru a va antrena corpul in confortul casei dvs.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept