Valuta:
Spalier inSPORTline 300x100
919,00 LEI

Scara de lemn pentru perete, pentru a va antrena corpul in confortul casei dvs.

Set trambulina inSPORTline Froggy 305 cm
1.163,75 LEI

Trambulina inSPORTline Froggy PRO 305 cm este livrata la pachet cu o plasa de siguranta si o scara, pentru un acces rapid si usor. Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 305 cm reprezinta varful de gama in materie de trambuline, atingand cele mai inalte cote de siguranta si durabilitate. Constructia trambulinei si a suprafetei de sarit sunt fabricate din materiale de inalta calitate, pretestate pentru a asigura cele mai inalte standarde de calitate. Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 305 cm este certificata cu normele EN-71, TUV NORD si ASTM. Trambulina este dotata cu arcuri galvanizate rezistente la coroziune si rugina, un cadru Heavy-Duty si o suprafata de sarit dezvoltata in SUA.

Disc balans inSPORTline Dome Advance
339,34 LEI

Discul balans inSPORTline Dome Advance este un dispozitiv ideal pentru exercitii de aerobic si echilibru. Discul poate fi folosit in doua moduri: cu partea moale in jos sau in sus.^ Realizat din materiale rezistente, dotat cu 2 manere suplimentare care va permit o mai mare diversitate a exercitiilor. Detalii tehnice:^ ^ - realizat din materiale rezistente^ - tampoane din PVC dur^ - 2 manere suplimentare^ - diametru: 63cm^ - inaltime: 18cm^ - lungime manere din cauciuc: 103cm^ - greutate maxima utilizator: 200kg^ - greutate disc: 4,5kg^ - pachetul include o pompa^ ^ Culori verde/rosu/albastru

Saltea de gimnastica Marbo MC-M001 200 x 120 x 5 cm
635,61 LEI

Saltea de gimnastica Marbo MC-M001^ - Dimensiune: 200 x 120 x 5 cm^ - Finisaj standard^ - tip: tare^

Covoras pentru yoga Body Style
49,00 LEI

Covoras pentru yoga^ Dimensiuni: 173 × 61 cm

Set trambulina inSPORTline Froggy 183 cm
719,00 LEI

Setul de trambulina inSPORTline Froggy apartine noii generatii de trambuline si respecta cele mai stricte norme de siguranta si calitate. Cadrul principal si suprafata de sarit sunt construite din materiale speciale, testate, trambulinele inSPORTline facand parte din categoria celor mai bune trambuline de pe piata. Trambulina corespunde celor mai stricte norme germane TÜV NORD, ASTM International si norme de siguranta EN71. Arcurile galvanizate, fabricate cu tehnologia Super-High, constructia solida Heavy-Duty, suprafata de sarit dezvoltate in SUA sunt cele mai importante caracteristici care plaseaza trambulina in trambulinele cele mai apreciate de pe piata. Trabulina inSPORTline Froggy se poate folosi atat in aer liber, cat si in spatii inchise.

Spalier inSPORTline 245x90
739,00 LEI

Scara de lemn pentru perete, pentru a va antrena corpul in confortul casei dvs.

Set trambulina inSPORTline Froggy 244 cm
949,00 LEI

Trambulina inSPORTline Froggy cu diametrul de 244 cm dispune de plasa de protectie si scarita. Trambulina respecta cele mai stricte norme de siguranta si calitate. Cadrul principal si suprafata de sarit sunt construite din materiale speciale, testate. Trambulina corespunde celor mai stricte norme germane TÜV NORD,ASTM International si norme de siguranta EN71. Arcurile galvanizate, fabricate cu tehnologia Super-High, constructia solida Heavy-Duty, suprafata de sarit dezvoltata in SUA sunt cele mai importante caracteristici ce claseaza trambulina printre cele mai apreciate trambuline. Trambulina se poate folosi atat in aer liber, cat si in interior.

Set trabulina InSPORTline Kangaroo 305 cm
1.199,00 LEI

Trambulina inSPORTline Kangaroo respecta cele mai inalte standarde de siguranta. Trambulina este ideala pentru utilizarea in aer liber. Aceasta este special creata pentru sarituri inalte, iar materialul suprafetei de sarit este rezistent la UV. Stabilitatea trambulinei este data de cele 6 tuburi ale cadrului ce se conecteaza la cadrul principal.

Saltea de gimnastica Marbo MC-M002 200 x 120 x 10 cm (copie)
564,73 LEI

Saltea de gimnastica Marbo MC-M002^ - Dimensiune: 200 x 120 x 10 cm^ - Finisaj standard^ - tip: moale^

Set trambulina inSPORTline Froggy Plus 430 cm
1.759,01 LEI

Trambulina Froggy Plus este construita in conformitate cu cele mai stricte standarde de siguranta. Trambulina permite utilizarea atat in interior, cat si in exterior, fiind fabricata din materiale rezistente la rezele UV.

Body Shape Kit Life Fitness
886,05 LEI

Ceas pedometru pentru puls;^ 2 DVDuri cu programe multiple de exersare;^ Planificator program personal;^ Ghid pentru exersare;^ 2 greutăţi confortabile pentru mâini;^ 2 tuburi de rezistenţă;^ 2 inele de rezistenţă;^ Saltea pentru stretching din material ecologic;^ Prosop pentru fitness;^ Minge pentru aerobic cu diametrul de 65 cm;^ Roller din spumă.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept