Valuta:
Trambulina inSPORTline Skippy, 122 cm
326,25 LEI

Trambulina inSPORTline corespunde cu standardul EN-71 testat in Germania TUV NORD si ASTM International.^ De foarte buna calitate, rezistenta la coroziune, izolata galvanic.^ Materialul din care este confectionata trambulina este produs in Statele Unite si este rezistent la UV.

Trambulina cu maner PROFI Digital 100 cm
399,00 LEI

Mini trambulina PROFI Digital inSPORTline 100 cm cu maner este un model nou de trambulina pentru copii ideal pentru activitatea fizica, acum si cu computer.

Spalier inSPORTline 300x100
919,00 LEI

Scara de lemn pentru perete, pentru a va antrena corpul in confortul casei dvs.

Plasa trambulina inSPORTline, 366 cm
559,00 LEI

Plasa pentru trambulina inSPORTline se foloseste pentru prevenirea caderilor in afara trambulinei, evitand eventualele accidente. Plasa este certificata in conformitate cu cele mai stricte criterii internationale. Plasa de siguranta inSPORTline corespunde cu standardul EN-71 testat in Germania TÜV NORD si ASTM International.

Disc balans inSPORTline Dome Advance
339,34 LEI

Discul balans inSPORTline Dome Advance este un dispozitiv ideal pentru exercitii de aerobic si echilibru. Discul poate fi folosit in doua moduri: cu partea moale in jos sau in sus.^ Realizat din materiale rezistente, dotat cu 2 manere suplimentare care va permit o mai mare diversitate a exercitiilor. Detalii tehnice:^ ^ - realizat din materiale rezistente^ - tampoane din PVC dur^ - 2 manere suplimentare^ - diametru: 63cm^ - inaltime: 18cm^ - lungime manere din cauciuc: 103cm^ - greutate maxima utilizator: 200kg^ - greutate disc: 4,5kg^ - pachetul include o pompa^ ^ Culori verde/rosu/albastru

Body Shape Kit Life Fitness
886,05 LEI

Ceas pedometru pentru puls;^ 2 DVDuri cu programe multiple de exersare;^ Planificator program personal;^ Ghid pentru exersare;^ 2 greutăţi confortabile pentru mâini;^ 2 tuburi de rezistenţă;^ 2 inele de rezistenţă;^ Saltea pentru stretching din material ecologic;^ Prosop pentru fitness;^ Minge pentru aerobic cu diametrul de 65 cm;^ Roller din spumă.

Minge aerobic inSPORTline Comfort Ball 65 cm
56,00 LEI

Mingea de aerobic inSPORTline Comfort Bell este foarte rezistenta, sarcina maxima admisa fiind de 600 kg. Mingea este disponibila in mai multe culori si vine insotita de o pompa manuala cu care se poate umfla. Aceasta este potrivita atat pentru efectuarea exercitiilor acasa, cat si pentru uzul profesional, in sali de aerobic. Mingea de aerobic de 65 cm este ideala pentru exercitii de fitness, cardio sau de recuperare, putand fi folosita de persoane cu inaltimea intre 160 si 180 cm.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept