Valuta:
Minge aerobic inSPORTline Comfort Ball 45 cm
44,01 LEI

Mingea de aerobic inSPORTline Comfort Bell este foarte rezistenta, sarcina maxima admisa fiind de 600 kg. Mingea este disponibila in mai multe culori si vine insotita de o pompa manuala cu care se poate umfla. Aceasta este potrivita atat pentru efectuarea exercitiilor acasa, cat si pentru uzul profesional, in sali de aerobic. Mingea de aerobic de 45 cm este ideala pentru exercitii de fitness, cardio sau de recuperare, putand fi folosita de persoane cu inaltimea intre 110 si 135 cm.

Set trambulina Sportmann, 244 cm
989,03 LEI

Trambulina SPORTMANN respecta cele mai stricte standarde de siguranta conform normelor europene TÜV NORD. Se recomanda ca aceasta trambulina sa se utilizeze in aer liber. Atat arcurile, cadrul, picioarele, cat si stalpii de sustinere pentru plasa de siguranta sunt de calitate superioara, galvanizate. Dupa o conceptie noua SUA, materialul suprafetei de sarit este rezistent la razele UV. Setul contine trambulina si plasa de siguranta.^ In pret sunt incluse protectia pentru arcuri si suportul pentru plasa de siguranta.

Spalier inSPORTline 190x65
519,00 LEI

Scara de lemn pentru perete, pentru a va antrena corpul in confortul casei dvs.

Plasa trambulina inSPORTline, 366 cm
559,00 LEI

Plasa pentru trambulina inSPORTline se foloseste pentru prevenirea caderilor in afara trambulinei, evitand eventualele accidente. Plasa este certificata in conformitate cu cele mai stricte criterii internationale. Plasa de siguranta inSPORTline corespunde cu standardul EN-71 testat in Germania TÜV NORD si ASTM International.

Saltea de gimnastica Marbo MC-M001 200 x 120 x 5 cm
657,28 LEI

Saltea de gimnastica Marbo MC-M001^ - Dimensiune: 200 x 120 x 5 cm^ - Finisaj standard^ - tip: tare^

Bara de tractiuni pentru spalier
155,77 LEI

- Confectionata din otel vopsit in camp electrostatic. Se ataseaza la spalier^ - Finisaj: vopsea electrostatica^

Set trambulina inSPORTline Froggy 183 cm
719,00 LEI

Setul de trambulina inSPORTline Froggy apartine noii generatii de trambuline si respecta cele mai stricte norme de siguranta si calitate. Cadrul principal si suprafata de sarit sunt construite din materiale speciale, testate, trambulinele inSPORTline facand parte din categoria celor mai bune trambuline de pe piata. Trambulina corespunde celor mai stricte norme germane TÜV NORD, ASTM International si norme de siguranta EN71. Arcurile galvanizate, fabricate cu tehnologia Super-High, constructia solida Heavy-Duty, suprafata de sarit dezvoltate in SUA sunt cele mai importante caracteristici care plaseaza trambulina in trambulinele cele mai apreciate de pe piata. Trabulina inSPORTline Froggy se poate folosi atat in aer liber, cat si in spatii inchise.

Set trambulina inSPORTline Froggy Plus 430 cm
1.759,01 LEI

Trambulina Froggy Plus este construita in conformitate cu cele mai stricte standarde de siguranta. Trambulina permite utilizarea atat in interior, cat si in exterior, fiind fabricata din materiale rezistente la rezele UV.

Set trambulina inSPORTline Froggy Plus 305 cm
1.208,99 LEI

Trambulina inSPORTline Froggy Plus, cu diametrul de 305 cm, dispune de plasa de protectie si scarita. Trambulina respecta cele mai stricte norme de siguranta si calitate. Cadrul principal si suprafata de sarit sunt construite din materiale speciale, testate. Trambulina corespunde celor mai stricte norme germane TÜV NORD,ASTM International si norme de siguranta EN71. Arcurile galvanizate, fabricate cu tehnologia Super-High, constructia solida Heavy-Duty si suprafata de sarit dezvoltata in SUA sunt caracteristicile ce claseaza aceasta trambulina printre cele mai apreciate. Trambulina se poate folosi atat in aer liber, cat si in interior.

Covoras pentru yoga Body Style
49,00 LEI

Covoras pentru yoga^ Dimensiuni: 173 × 61 cm

Set trambulina inSPORTline Froggy 244 cm
949,00 LEI

Trambulina inSPORTline Froggy cu diametrul de 244 cm dispune de plasa de protectie si scarita. Trambulina respecta cele mai stricte norme de siguranta si calitate. Cadrul principal si suprafata de sarit sunt construite din materiale speciale, testate. Trambulina corespunde celor mai stricte norme germane TÜV NORD,ASTM International si norme de siguranta EN71. Arcurile galvanizate, fabricate cu tehnologia Super-High, constructia solida Heavy-Duty, suprafata de sarit dezvoltata in SUA sunt cele mai importante caracteristici ce claseaza trambulina printre cele mai apreciate trambuline. Trambulina se poate folosi atat in aer liber, cat si in interior.

Saltea de gimnastica 200 x 100 x 20 cm
453,15 LEI

- Interior din spuma poliuretanica cu densitatea de 30 kg/mc^ - Husa din piele sintetica^ - Dimensiune: 200 x 100 x 20 cm^ - Finisaj standard^

Saltea de gimnastica 200 x 100 x 10 cm
501,64 LEI

- Interior din spuma poliuretanica cu densitatea de 30 kg/mc^ - Husa din piele sintetica^ - Dimensiune: 200 x 100 x 10 cm^

Spalier inSPORTline 300x100
919,00 LEI

Scara de lemn pentru perete, pentru a va antrena corpul in confortul casei dvs.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept