GENERATOARE CU AUTOMATIZARE

Generatoarele de curent cu automatizare sunt destinate pentru folosirea lor in spatii rezidentiale. Acestea se gasesc in doua variante: generatoare monofazate si generatoare trifazate. Generatoarele cu automatizare sunt insonorizate pentru a reduce nivelul de zgomot.
< Recomandam utilizarea filtrelor pentru a gasi mai usor modelul de generator potrivit. >

Din categoria Generatoare cu automatizare ai selectat: producator -> Kipor
Producator
Putere aparenta maxima generator (VA)
Autonomie generator (h)
Combustibil
Numar faze
Rezervor combustibil (l)
Valuta:
Generator diesel cu automatizare Kipor KDE 6700TA
5.299,00 LEI

Generatorul diesel Kipor KDE 6700TA este destinat utilizarii lui rezidentiale. Acesta poate furniza o putere nominala constanta de 4,5KW. Generatorul Kipor KDE 6700TA poate fi dotat optional cu un panou de automatizare, putand astfel sa intre in functiune automat in cazul caderilor de tensiune.

Generator diesel cu automatizare Kipor KDE 6700TA-3
5.496,53 LEI

Generatorul de curent Kipor KDE 6700TA-3 este destinat utilizarii rezidentiale. Generatorul este echipat cu panou digital de comanda, care masoara tensiunea, amperajul si timpul de functionare. Pentru pornire automata este necesar panoul de automatizare (ATS). La montaj se tine cont de puterea instalata. Astfel vom alege un ATS cu contactori de aceeasi putere.

Generator diesel cu automatizare Kipor ID 6000
10.900,00 LEI

Generatorul diesel Kipor ID 6000 face parte din gama generatoarelor cu Inverter. Tehnologia Inverter permite obtinerea unui curent extrem de stabil independent de turatia motorului termic. Generatorul Kipor ID 6000 corespunde celor mai exigente norme din domeniu si concentreaza toate avantajele si optiunile disponibile in acest moment pentru acest tip de echipament: automatizare (AAR-ATS), insonorizare, tehnologie inverter, turatie variabila a motorului, gabarit cu mult redus fata de un generator traditional, nivel redus de poluare, monitorizare si control la distanta (prin portul RS232), preincalzire pe admisie etc.^ Generatorul este dotat cu sistem automat de reglare a turatiei (Smart Throttle) motorului termic in functie de necesarul de putere, acest lucru ducand la economie de carburant, turatie scazuta-uzura mai mica, nivel de zgomot mai mic si poluare redusa. Generatorul corespunde celor mai exigente norme impotriva poluarii, fiind astfel mai prietenos cu mediul inconjurator.^ Generatorul Kipor ID 6000 produce o tensiune cu fluctuatii de sub 2%, acest lucru oferind posibilitatea alimentarii celor mai sensibili consumatori: echipamente medicale, sisteme de iluminat moderne, computere, laptop-uri, echipamente ce utilizeaza microprocesoarele si, nu in ultimul rand, UPS-uri. Generatorul poate fi echipat optional cu sistem automat de transfer al sarcinii (ATS sau AAR), putand fi folosit si ca sursa de avarie atunci cand reteaua primara de energie electrica are defectiuni.

Generator diesel cu automatizare Kipor KDE 8000 EA
12.600,00 LEI

Generatorul diesel cu automatizare Kipor KDE 8000 EA prezinta un senzor pentru presiunea de ulei pentru o protectie suplimentara a motorului, acesta oprind automat echipamentul in momentul in care nivelul uleiului din baie scade sub limita admisa. Pentru acces facil, functiile generatorului KDE 8000 EA sunt concentrate pe panoul frontal. Generatorul dispunde de carlig pentru ridicarea echipametului, cadru de protectie cu manere laterale pentru manipulare usoara, pornire electrica, display digital care afiseaza toti parametrii de functionare a echipamentului, kit de roti pentru transport si frana pentru stabilitate ridicata, buton de oprire de urgenta, stechere si cutite de borne pentru alimentare facila cu energie electrica, capac de motor basculabil pentru protectie si acces usor. Generatorul este dotat cu port ATS I/O (input/output) ce oferă posibilitatea conectării AAR-ului (automat de anclansare a rezervei). Rezervorul generatorului are o capacitate mare pentru a oferi o autonomie ridicata in santiere si este dotat cu indicator de nivel de combstibil.

Generator diesel cu automatizare Kipor KDE 8000 EA3
12.910,00 LEI

Generatorul diesel cu automatizare Kipor KDE 8000 EA3 prezinta un senzor pentru presiunea de ulei pentru o protectie suplimentara a motorului, acesta oprind automat echiamentul in momentul in care nivelul uleiului din baie scade sub limita admisa. Pentru un acces mai usor si facil, functiile generatorului KDE 8000 EA3 sunt concentrate pe panoul frontal. Generatorul dispunde de carlig pentru ridicarea echipametului, cadru de protectie cu manere laterale pentru manipulare usoara, pornire electrica, display digital care afiseaza toti parametrii de functionare a echipamentului, kit de roti pentru transport si frana pentru stabilitate ridicata, buton de oprire de urgenta, stechere si cutite de borne pentru alimentare facila cu energie electrica, capac de motor basculabil pentru protectie si acces usor. Generatorul este dotat cu port ATS I/O (input/output) ce oferă posibilitatea conectării AAR-ului (automat de anclansare a rezervei). Rezervorul generatorului are o capacitate mare pentru a oferi o autonomie ridicata in santiere si este dotat cu indicator de nivel de combstibil.

Generator diesel cu automatizare Kipor KDE 12000 TA
12.998,62 LEI

Generatorul diesel cu automatizare Kipor KDE 12000 TA dispune de un motor in doi cilindri racit cu aer (model KD2V86FG) pentru putere si fiabilitate cu mult superioare echipamentelor concurente. Generatorul este dotat cu un sistem de combustie de inalta eficienta ce asigura ardere completa, panou frontal pe care sunt concentrate functiile sale pentru acces facil, port serial RS232 pentru comunicare si monitorizare la distanta (internet), kit de roti pentru transport pe distante scurte, port ATS I/O ce ofera posibilitatea conectarii AAR-ului (automat de anclansare a rezervei), senzor pentru presiunea de ulei pentru o mai buna protectie a motorului ce opreste automat echipamentul cand nivelul uleiului din baie scade sub limita admisa. Display-ul digital model KP310 afiseaza parametrii de functionare ai generatorului (frecventa, tensiune, curent, putere debitata) si parametrii retelei principale de alimentare cu energie electrica (cand este folosit in sistemul de Backup). Usile de acces la motor sunt dotate cu sistem de inchidere cu cheie pantru a restrictiona accesul persoanelor neautorizate. Generatorul KDE 12000 TA mai dispune de buton de oprire de urgenta situat pe panoul central si extrem de accesibil pentru utilizarea echipamentului in deplina siguranta, stechere si cutie de borne pentru alimentarea cu energie electrica, manere laterale pentru manipulare usoara, carlig pentru ridicarea echipamentului. Esapamentul supradimensionat pozitionat in partea superioara a generatorului, prezinta carcasa dublu insonorizata ce asigura un nivel redus de zgomot.

Generator diesel cu automatizare Kipor KDE 12000 TA3
14.265,54 LEI

Generatorul diesel cu automatizare Kipor KDE 12000 TA3 dispune de un motor puternic in doi cilindrii racit cu aer (model KD2V86FG) pentru putere si fiabilitate cu mult superioare echipamentelor concurente. Generatorul este dotat cu un sistem de combustie de inalta eficienta ce asigura ardere completa, panou frontal pe care sunt concentrate functiile sale pentru acces usor si facil, port serial RS232 pentru comunicare si monitorizare la distanta (internet), kit cu roti pentru transport pe distante scurte, port ATS I/O ce ofera posibilitatea conectarii AAR-ului (automat de anclansare a rezervei), senzor pentru presiunea de ulei pentru o mai buna protectie a motorului ce opreste automat echiamentul cand nivelul uleiului din baie scade sub limita admisa. Display-ul digital model KP310 afiseaza parametrii de functionare ai generatorului (frecventa, tensiune, curent, putere debitata) si parametrii retelei principale de alimentare cu eneregie electrica (cand este folosit in sistemul de Backup). Usile de acces la motor sunt dotate cu sistem de inchidere cu cheie pantru a restrictiona accesul persoanelor neautorizate. Generatorul KDE 12000 TA3 mai dispune de buton de oprire de urgenta situat pe panoul central si extrem de accesibil pentru utilizarea echipamentului in deplia siguranta, stechere si cutie de borne pentru alimentarea cu energie electrica, manere laterale pentru manipulare usoara, carlig oentru ridicarea echipamentului. Esapamentul supradimensionat pozitionat in partea superioara a generatorului prezinta carcasa dublu insonorizata ce asigura un nivel redus de zgomot.

Generator diesel cu automatizare Kipor KDE 12STA
14.970,40 LEI

Generatorul de curent cu automatizare Kipor KDE 12STA (monofazat) are puterea nominala de 8500 WATT. Generatorul de curent foloseste sistemul de racire cu lichid (ulei).

Generator diesel cu automatizare Kipor KDE 12STA3
15.359,02 LEI

Generatorul de curent Kipor KDE 12STA3 (trifazat) furnizeaza o putere nominala de 7600 WATT. Generatorul de curent ofera, pe fiecare faza in parte, un curent nominal de 13,7 Amperi.

Generator diesel cu automatizare Kipor KDE 9000SS
18.999,00 LEI

Generatorul diesel Kipor KDE 9000SS este silentios datorita carcasei insonorizate si a sistemelor de admisie si evacuare gaze cu dublu atenuator de zgomot. Pe monitorul sau se afiseaza in timp real datele de lucru ale generatorului, dar si problemele de functionare.

Generator diesel cu automatizare Kipor KDA 19STA3
20.853,06 LEI

Generatorul de curent Kipor KDA 19STA3 (trifazat) furnizeaza un curent nominal de 13000 WATT. Generatorul de curent furnizeaza tensiune de 230 si 400 Volt la 50Hz. Generatorul de curent Kipor KDA 19STA3 are un curent nominal de 23,5 Amperi pe fiecare faza.

Generator diesel cu automatizare Kipor KDE 13SS3
21.285,01 LEI

Generatorul de curent Kipor KDE 13SS3 (trifazat) are puterea nominala totala de 8480 WATT. Generatorul de curent furnizeaza un curent nominal de 15,3 Amperi pe faza. Generatorul de curent Kipor KDE 13SS3 este extrem de silentios. Acesta are turatia motorului de 1500 rpm si este dotat cu o structura ultra silent.

Generator diesel cu automatizare Kipor KDE 19STA
21.861,50 LEI

Generatorul de curent Kipor KDE 19STA (monofazat) are puterea nominala de 12960 WATT. Tensiunea furnizata de generatorul de curent este de 230V la frecventa de 50Hz. Generatorul de curent Kipor KDE 19 STA este dotat cu un motor in 4 timpi racit cu lichid (ulei).

Generator diesel cu automatizare Kipor KDE 11SS
25.365,53 LEI

Generatorul de curent Kipor KDE 11SS (monofazat) este foarte silentios. Nivelul de zgomot redus este datorat carcasei ultra silent cu care este dotat generatorul de curent si turatiei motorului de numai 1500 rpm.^ Generatorul de curent furnizeaza o putere nominala de 8500 WATT.

Generator diesel cu automatizare Kipor ID 10
27.036,04 LEI

Generatorul diesel Kipor ID 10 face parte din gama generatoarelor cu Inverter. Tehnologia Inverter permite obtinerea unui curent extrem de stabil independent de turatia motorului termic. Generatorul Kipor ID 10 corespunde celor mai exigente norme din domeniu si concentreaza toate avantajele si optiunile disponibile in acest moment pentru acest tip de echipament: automatizare (AAR-ATS), insonorizare, tehnologie inverter, turatie variabila a motorului, gabarit cu mult redus fata de un generator traditional, nivel redus de poluare, monitorizare si control la distanta (prin portul RS232), preincalzire pe admisie etc.^ Generatotul de curent este dotat cu sistem automat de reglare a turatiei (Smart Throttle) motorului termic in functie de necesarul de putere, acest lucru ducand la economie de carburant, turatie scazuta-uzura mai mica, nivel de zgomot mai mic si poluare redusa.^ Generatorul corespunde celor mai exigente norme impotriva poluarii, fiind astfel mai prietenos cu mediul inconjurator.^ Kipor ID10 produce o tensiune cu fluctuatii de sub 2%, acest lucru oferind posibilitatea alimentarii celor mai sensibili consumatori: echipamente medicale, sisteme de iluminat moderne, computere, laptop-uri, echipamente ce utilizeaza microprocesoarele si nu in ultimul rand UPS-uri. Generatorul poate fi echipat optional cu sistem automat de transfer al sarcinii (ATS sau AAR), putand fi folosit si ca sursa de avarie atunci cand reteaua primara de energie electrica are defectiuni.

Generator diesel cu automatizare Kipor KDE 20SS3
27.944,40 LEI

Generatorul diesel cu automatizare Kipor KDA 20SS3 are o structura ultra insonorizata. Generatorul diesel furnizeaza o putere nominala de 13,6KW.

Generator diesel cu automatizare Kipor X Pro KDE 46 S3
40.890,00 LEI

Generatorul Kipor KDE 46 S3 dispune de tehnologie moderna. Datorita carcasei insonorizate, nivelul de zgomot produs de generator in timpul functionarii este redus 72 dB(A) la 1m. Generatorul dispune de o putere de 100 KVA. Panoul de control al generatorului ofera mai multe informatii privind tensiunea, amperajul, frecventa, facilitand astfel oprirea si intretinerea acestuia.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept