FOARFECI
Producator
Valuta:
Multi-Cutter Bosch GOP 250 CE
626,74 LEI

Multi-Cutter-ul Bosch GOP 250 CE este echipat cu motor puternic de 250 W cu sistem Constant Electronic pentru un avans de lucru uniform la toate utilizarile. Circumferinta mica a manerului ajuta la o utilizare mai placuta in cazul lucrarilor de precizie si pentru un regim de lucru continuu. Pozitionarea simpla si precisa prin miscarea oscilanta permite separarea si taierea tintita, impiedicand deteriorarea materialelor de lucru de calitate superioara. Manerul invelit in cauciuc face posibil lucrul placut in diferite pozitii.

Multi-Cutter cu acumulator Bosch GOP 10.8 V-Li
854,99 LEI

Multi-cutter-ul Bosch GOP 10.8 V-Li ofera posibilitati de utilizare diversificate pentru taieri cu intrare directa in material, taieri la nivel si slefuire, cu ajutorul sortimentului de accesorii multiple. Gratie constructiei compacte si greutatii de numai 1 kg, multi-cutter-ul se manevreaza cu usurinta. Datorita celor 20000 oscilatii pe minut, multi-cutter-ul ofera performante profesionale asemanatoare sculelor electrice comparabile alimentate de la retea. Tehnologia unica Premium litiu-ion Bosch asigura o durabilitate mai mare si o durata neintrecuta de functionare a acumulatorului.

Multi-Cutter Bosch GOP 300 SCE
854,99 LEI

Foarfeca multi-Cutter Bosch GOP 300 SCE dispune de un motor puternic de 300 W cu sistem Constant Electronic pentru un avans de lucru uniform la orice utilizare. Circumferinta mica a manerului asigura o utilizare mai placuta in cazul lucrarilor de precizie si pentru un regim de lucru continuu. Dispozitivul integrat de prindere pe bila a cablului ii creste flexibilitatea si impiedica ruperile de cablu.

Foarfeca de tabla Bosch GSC 160
1.459,99 LEI

Foarfeca pentru tabla Bosch GSC 160 poate fi manevrata cu usurinta datorita carcasei motorului adaptate la forma mainii. Viteza buna de taiere asigura un efort redus al utilizatorului in timpul folosirii. Foarfeca permite ghidare exceptionala in curbe si dispune de comutator culisant acoperit, comod de manevrat.

Foarfeca de tabla Bosch GSC 10.8 V-Li
1.543,21 LEI

Foarfeca de tabla Bosch GSC 10.8 V-Li ofera posibilitatea taierii in linie dreapta si curba de pana la 4 ori mai repede decat cu foarfecele pentru tabla manuale conventionale. Foarfeca este extrem de puternica, executand fara efort taieri de pana la 1.3 mm grosime in metal. Foarfeca dispune de greutate redusa (1.4 kg) si are o forma constructiva foarte compacta pentru lucrul confortabil si fara efort. Tehnologia unica Premium litiu-ion Bosch asigura o durabilitate mai mare si o durata neintrecuta de functionare a acumulatorului.

Foarfeca de tabla Bosch GSC 2.8
2.147,37 LEI

Foarfeca pentru tabla Bosch GSC 2.8 dispune de forma constructiva subtire si angrenaj planetar. Cutitele reversibile dau o eficienta ridicata foarfecei. Foarfeca poate fi manevrata sigur si cu usurinta datorita manerului cu buton.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept