Valuta:
Fierastrau circular Skil 1051 AA
259,22 LEI

Fierastraul circular Skil 1051 AA avand o putere de 1200 de Watt poate folosi o panza cu un diametru de pana la 184 milimetri. Adancimea de taiere a fierastraului circular la 90 de grade este de 65 milimetri.

Ferastrau vertical Skil 4370 AA
215,71 LEI

Fierastraul vertical Skil 4370AA avand o putere de 550W este dotat cu o talpa de aluminiu reglabila pentru o mai buna manevrare. Fierastraul vertical Skil este dotat cu un spot luminos.

Fierastrau vertical Bosch PST 18 LI cu acumulator, geanta de plastic
668,73 LEI

Fierastrau vertical cu acumulator Litiu-Ion PST 18 Li - prima combinatie intre dimensiuni compacte si alimentare fara cablu de pe piata fierastraielor verticale.^ Dimensiunile compacte, greutatea redusa si manevrabilitatea deosebita asigura utilizarea controlata, optima si confortabila.^ Dispare efectul de memorie, nu se autodescarca: intotdeauna gata de utilizare datorita tehnologiei acumulatorilor litiu-ion;^ Precizie la prelucrarea oricarui material gratie sistemului electronic Bosch, verificat cu succes in practica: reglarea numarului de curse prin comutatorul cu buton pentru pornirea usoara a fierastraului si lucrul adaptat la structura materialului.^

Fierastrau circular Skil 5155AA
322,55 LEI

Motor puternic de 1150 W cu viteza mare (5400 rpm) pentru o taiere la adancimi de pana la 55 mm.^ Design superior din punc de vedere ergonomic pentru control si ghidaj optim.^ Vizor pentru linia de taiere pentru urmarirea facila si precisa a liniei trasate.^ Blocare ax pentru schimbarea usoara a panzelor de ferastrau.^ Constructie bazata pe rulmenti cu bile.^ Scale usor de citit pentru adancime si inclinatie.^ Comutator de siguranta pentru a impiedica pornirea accidentala, proiectat atat pentru folosirea cu mana dreapta, cat si cu cea stanga.^ Maneta pentru ridicarea protectiei inferioare pentru taieturi interioare.^ Dispozitiv de aspirare a prafului, adaptorul pentru praf se potriveste cu majoritatea aspiratoarelor casnice sau a sacilor de praf standard.^ Spatiu integrat de depozitare pentru chei.

Fierastrau multifunctional Bosch PST 10.8 LI
488,80 LEI

Fierastraul Bosch PST 10.8 Li este usor manevrabil pentru taieri scurte in multe materiale. Sistemul SDS pentru o singura mana permite schimbarea usoara a directiei de taiere si utilizarea ca fierastrau vertical si fierastrau sabie.

Fierastrau vertical Bosch PST 700 E
238,90 LEI

Fierastraul vertical Bosch PST 700 E dispune de dimensiuni compacte, greutate redusa si manvrabilitate deosebita ce asigura utilizarea controlata, optima si confortabila. Fierastraul confera precizie la prelucrarea oricarui material gratie sistemului electronic Bosch ce permite reglarea numarului de curse prin comutatorul cu buton pentru pornirea usoara a fierastraului si lucrul adaptat la structura materialului.

Fierastrau vertical Bosch PST 650
208,92 LEI

Fierastraul vertical Bosch PST 650 asigura o taiere precisa si confortabila in multe materiale. Cu ajutorul sistemului SDS Bosch schimbarea panzelor de fierastrau se face fara efort, in numai cateva secunde - fara cheie. Functia de suflare conectabila asigura in orice moment o buna vizibilitate asupra liniei de taiere.

Fierastrau vertical Skil 4581CA
259,96 LEI

Fierastraul vertical Skil 4581CA dispune de 5 setari de viteza pentru o taiere exacta in diverse tipuri de materiale si pentru taiere la viteza maxima. Spotul luminos cu care este dotat fierastraul imbunatateste vizibilitatea piesei de prelucrat in spatii slab iluminate. Fierastraul dispune de locas de depozitare a doua panze pentru disponibilitatea permanenta a panzelor de rezerva. Fierastraul este echipat cu dispozitiv de aspirare a prafului cu adaptor compatibil cu majoritatea aspiratoarelor casnice.

Fierastrau vertical Makita BJV140Z
995,80 LEI

Fierastraul vertical Makita BJV140Z este compact si usor, cu maner ergonomic ce asigura o priza confortabila si mai mult control, reducand oboseala operatorului. Motorul puternic cu perii schimbabile din exterior creste reparabilitatea. Fierastraul dispune de intrerupator cu suprafata mare, ce poate fi usor de utilizat si de cei care poarta manusi de protectie.

Fierastrau circular semistationar Bosch PCM 10
1.012,62 LEI

Raza laser ajustabila si lampa de lucru integrata – ajutoare perfecte pentru taieri drepte si precise;^ Doua prelungitoare laterale stabile inclusiv suport de sustinere pentru piesele lungi;^ Blocarea axului pentru schimbarea simpla a panzelor de fierastrau;^ Confectionat din aluminiu de calitate superioara;^ Racord pentru aspirarea prafului si sac colector de praf cuprins in setul de livrare;^ Doua manere cu softgrip pentru transportul comod.

Ferastrau vertical Skil 4370
282,09 LEI

5 setari pentru selectia materialelor: 1 setare pentru taierea liniilor curbe si 4 setari pentru taierea in linie dreapta in diverse materiale.^ Control al vitezei cu reglaj continuu pentru o taiere precisa in diverse materiale.^ Rola ghidajului de dimensiuni foarte mari pentru panza ferastraului sustine optim panza pentru o taiere mai precisa.^ Spotul luminos imbunatateste vizibilitatea piesei de prelucrat in spatii slab iluminate.^ Functia de suflare mentine linia de taiere curata si usor de urmarit.^ Dispozitiv de aspirare a prafului cu adaptor compatibil cu majoritatea aspiratoarelor casnice.^ Comutator mare si confortabil cu buton de blocare pentru functionare continua.^ Proiectat pentru a asigura o vizibilitate optima aspra piesei de lucru.

Fierastrau circular manual Makita 5705R
1.154,40 LEI

Fierastraul circular Makita 5705R are o putere nominala de 1400 W si o turatie de mers in gol de 4800 rpm. Fierastraul circular Makita este echipat cu un maner suplimentar ergonomic ce permite o manevrare mai buna.

Fierastrau vertical Skil 4170
163,27 LEI

Control continuu pentru viteza variabila pentru o taiere de inalta precizie a diverselor materiale.^ Suprafata de prindere moale pentru o priza mai buna si mai mult confort.^ Comutatorul confortabil cu doua pozitii pentru degete ofera un control sporit.^ Talpa reglabila pentru taieri oblice la 15°, 30° si 45°.^ Adaptor incorporat pentru praf, care se potriveste la majoritatea aspiratoarelor.

Fierastrau vertical Makita BJV180RFE
2.033,52 LEI

Fierastraul vertical Makita BJV180RFE este usor, compact, cu maner ergonomic ce asigura o priza confortabila si mai mult control in timpul utilizarii. Fierastraul dispune de motor puternic cu perii schimbabile din exterior. Intrerupatorul cu suprafata mare poate fi usor de utilizat si de cei care poarta manusi de protectie.

Fierastrau circular de banc Bosch PTS 10
1.428,43 LEI

Motor de mare randament de 1400 W pentru utilizari foarte grele;^ Adancimi de taiere de pana la 75 mm;^ Sanie culisanta integrata cu limitator unghiular pentru taieri in unghiuri de pana la +/- 60 grade - pentru ghidarea simpla a piesei de lucru.

Fierastrau circular manual Makita 5143R
4.582,50 LEI

Fierastraul circular manual Makita 5143R este echipat cu un cutit despicator. Aparatoarea de protectie cu role face alunecarea pe material mai buna si previne zgarieturile.

Fierastrau sabie Bosch PSA 700 E
382,46 LEI

Fierastraul sabie Bosch PSA 700 E taie orice material. Fierastraul se manevreaza cu usurinta datorita design-ului modern, raportului optim greutate/dimensiuni, stratului softgrip ergonomic si asezarii optime a comutatoarelor.

Ferastrau vertical Skil 4581
215,54 LEI

5 setari de viteza pentru o taiere exacta cu ferastraul si pentru taiere la viteza maxima.^ Spot luminos pentru o vizibilitate mai buna asupra piesei de prelucrat si un lucru mai confortabil in spatii slab luminate.^ Locas de depozitare pentru 2 panze de ferastrau vertical, pentru disponibilitate permanenta a panzelor de rezerva.^ Control al vitezei cu reglaj continuu pentru o taiere precisa in diverse materiale.^ Comutator al suflantei de praf, pentru pornire/oprire suflanta, in scopul pastrarii continue a unei vizibilitati bune a liniei de taire.^ Talpa de aluminiu, foarte robusta, cu sistem "Clic" pentru fixare in 7 pozitii diferite la intervale de 15°.^ Butonul de pornire este accesibil din ambele parti ale ferastraului (potrivit si pentru utilizatorii stangaci).^ Adaptor integrat pentru praf pentru un mediu de lucru mai curat (se potriveste la majoritatea aspiratoarelor de praf).^ Suprafata de prindere moale, pentru un confort sporit si o priza mai buna in timpul lucrului.

Fierastrau sabie Bosch PSA 900 E
553,45 LEI

Fierastraul sabie Bosch PSA 900 E ofera posibilitatea ghidarii simple datorita raportului optim dintre greutate si dimensiuni, manerului Softgrip ergonomic si sistemului electronic Bosch - pentru debitari controlate. Fierastraul este performant si puternic pentru multe materiale si taieri dificile datorita motorului puternic de 900 W si adancimilor mari de taiere. Sistemul SDS Bosch asigura schimbarea fara efort si sigura a panzelor de fierastrau in numai cateva secunde - fara cheie.

Fierastrau circular manual Makita N5900B
961,82 LEI

Fierastraul circular manual Makita N5900B dispune de carcasa aplatizata si blocarea arborelui, permitand schimbarea usoara a panzei de fierastrau.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept