FIERASTRAIE
Producator
Valuta:
Fierastrau pendular Maktec-Makita MT431
219,85 LEI

Modelul MT431 este un fierastrau pendular ce face parte din gama Maktec, avand la baza modelul Makita 4328. Acest nou model are urmatoarele avantaje: maner ergonomic cauciucat, antialunecare, echipat cu buton pentru reglarea gradului de pendulare, performante industriale si durabilitate la costuri reduse.

Fierastrau circular Skil 5840AA
242,26 LEI

Un fierastrau circular este cel mai rapid si usor mod de a taia precis de-a lungul unui linii drepte in toate tipurile de lemn.

Fierastrau vertical Skil 4585MA
302,20 LEI

Fierastrau vertical Skil 4585MA este adecvat pentru aproape toate aplicatiile, avand un motor foarte puternic de 710 W si lungimea cursei de 23 mm. Preselectia vitezei si comutatorul pentru viteza variabila ofera un control optim.^ Datorita vibratiilor reduse, finisarea obtinuta in urma utilizarii fierastraului Skil 4585 este superioara.

Fierastrau vertical Bosch GST 65 B
372,93 LEI

Fierastraul vertical Bosch GST 65 B dispune de maner confortabil pentru taierea fara oboseala. Zona manerului este special proiectata pentru a asigura un confort indelungat in lucru. Sistemul de ventilare performant contribuie la o crestere a duratei de viata a produsului. Mansonul cablu robust previne ruperea cablului chiar daca se trage in diferite directii.

Fierastrau vertical Makita 4329
395,38 LEI

Fierastraul vertical Makita 4329 dispune de trei grade de pendulare a lamei si taiere liniara. Manerul ergonomic, cu suprafata cauciucata, ii confera control sporit in timpul utilizarii si reduce riscul alunecarii. Capacul de protectie previne imprastierea aschiilor.

Fierastrau spiralat Skil 1450MA
399,68 LEI

Fierastraul spiralat Skil 1450MA dispune de un design confortabil cu maner moale si de un motor puternic de 500 W.

Ferastrau sabie Skil Masters 4960
540,49 LEI

Ferastrau sabie cu motor puternic de 1150 W si lungimea cursei de 29 mm pentru lucrari dificile.

Fierastrau cu lant Makita UC3520A
572,10 LEI

Fierastraul cu lant Makita UC3520A are un design pentru o manevrabilitate cat mai comoda. Schimbarea lantului se face fara alte unelte. Fierastraul cu lant Makita este echipat cu un maner anti alunecare, avand o perna de cauciuc incorporata.

Fierastrau vertical Bosch GST 90 E
618,37 LEI

Fierastraul vertical Bosch GST 90 E asigura un grad ridicat de confort in timpul utilizarii datorita sistemului SDS Bosch, sistemul simplu de schimbare fara scule a panzelor de fierastrau. Motorul puternic de 650 W ofera un avans de lucru rapid.

Fierastrau vertical Bosch GST 90 BE
628,66 LEI

Fierastraul vertical Bosch GST 90 BE asigura utilizarea confortabila datorita sistemului SDS Bosch ce permite schimbarea simpla, fara cheie, a panzei de fierastrau. Motorul puternic de 650 W ofera un avans de lucru rapid. Sistemul imbunatatit de prindere a panzelor da o inalta precizie taierii.

Fierastrau vertical Bosch GST 25 M
735,21 LEI

Ferastraul vertical optimizat pentru metal Bosch GST 25 M prezinta o tala foarte robusta si un sistem SDS de prindere a panzelor.

Fierastrau sabie Bosch GSA 10.8 V-Li
849,73 LEI

Fierastraul sabie Bosch GSA 10.8 V-Li dispune de cea mai compacta forma din clasa sa, pentru o manevrare perfecta si utilizari diversificate in lemn, metal si material plastic^ Circumferinta mica a manerului si greutatea redusa (numai 1.2 kg) asigura o utilizare confortabila. Indicatorul practic al nivelului de incarcare al bateriei informeaza in orice moment asupra rezervelor de energie inca disponibile.^ Panzele de fierastrau se schimba cu usurinta datorita sistemului SDS Bosch.^ Pentru o durata de viata cu 400% mai indelungata, fierastraul Bosch dispune de tehnologia unica Bosch Premium-litiu-ion. Acumulatorul este protejat impotriva suprasolicitarii, supraincalzirii si a descarcarii profunde (Bosch Electronic Cell Protection).^

Fierastrau circular Bosch GKS 55
865,45 LEI

Design compact al ferastraului si greutate foarte redusa pentru manevrare optima si lucru fara efort. Motor puternic de 1200 W pentru o forta de antrenare mare in lemn de esenta moale si tare. Constructie robusta cu placa de baza stantata din aluminiu si aparatoare inchisa din aluminiu turnat sub presiune, pentru o durata de exploatare indelungata. Turbosuflanta pentru vedere lipsita de praf asupra marcajului de taiere. Ghidare optimizata a aschiilor pentru o mai buna vizibilitate asupra suprafetei de lucru. Reglare fara trepte a adancimii de taiere de precizie cu sina de ghidare.

Fierastrau cu lant Bosch GKE 40 BCE
873,78 LEI

Fierastraul cu lant Bosch GKE 40 BCE este echipat cu motor de 2100 W pentru o putere de antrenare mare. Sistemul Constant Electronic ofera avans constant la debitare sub sarcina. Sistemul SDS Bosch permite schimbarea si intinderea lantului fara cheie. Fierastraul dispune de design compact, pentru o echilibrare optimizata a masinii, si maner ergonomic ce asigura lucrul fara efort.

Fierastrau vertical Bosch GST 150 BCE
890,20 LEI

Fierastraul vertical Bosch GST 150 BCE dispune de rezerve mari de putere chiar la taierea grinzilor dure si groase si motor de mare randament si rezistent la suprasolicitare, puternic, de 780 W. Talpa extrem de robusta si rezistenta la indoire permite utilizarea fierastraului in conditii foarte dificile. Fierastraul GST 150 BCE ofera inalta precizie de taiere datorita noului sistem de prindere a panzei.

Fierastrau sabie Bosch GSA 1100 E
905,70 LEI

Fierastraul sabie Bosch GSA 1100 E este dotat cu LED-uri pentru o mai buna vizibilitate asupra piesei de lucru. Motorul puternic, de 1100 W, ofera avans rapid la debitare. Sistemul SDS Bosch ajuta la schimbarea rapida si confortabila a panzelor de fierastrau.

Fierastrau cu banda Bosch GCB 18 V-LI Professional, cutie carton
1.016,51 LEI

Ferastraul cu banda Bosch GCB 18 V-LI Professional este compact, iar lungimea sa de doar 343 mm permite accesul facil in spatiile inguste. Datorita deplasarii fara vibratii a panzei de fierastrau cat si iluminarii optime a sectorului de lucru prin LED-ul integrat taierea cu fierastraul Bosch GCB 18 V-Li este precisa. Tehnologia unica Premium litiu-ion Bosch asigura o durabilitate mai mare si o durata neintrecuta de functionare a acumulatorului. Bosch Electronic Cell Protection (ECP) protejeaza acumulatorul impotriva suprasolicitarii, supraincalzirii si a descarcarii profunde.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept