FETE DE PALETA
Producator
Valuta:
Fata de paleta Sunflex AF 50 red
86,19 LEI

Noua fata AF50 a fost construita pentru a oferi jucatorilor ofensivi un nou simt pentru joc. Cu un burete moale dar nu foarte rapid, este recomandata celor care cauta echilibrul ideal pentru viteza, control si spin (efect). Ideala pentru topspinuri plasate si contre in viteza pentru un joc de langa masa eficient.

Fata de paleta Sunflex BZ 60 OFF+
99,88 LEI

Acest tip special de fata a fost dezvoltat special pentru jucatorii ofensivi care cauta atat viteza, control cat si un spin ridicat, lucru imposibil pana acum. De obicei fetele cu mult spin trebuiau sa fie moi, deci cu viteza scazuta, insa tehnologia de ultima ora High Tension impinge limitele mai departe. Pentru prima data o fata ofensiva are viteza mare si spin foarte bun, completat de un control incredibil pentru clasa ei de viteza. Toti jucatorii ofensivi vor gasi o arma de temut care combina viteza si efectul intr-un mod natural pentru a produce mingi agresive si decisive.

Fata de paleta Sunflex BZ 60
99,88 LEI

Acest tip special de fata a fost dezvoltat special pentru jucatorii ofensivi care cauta atat viteza, control cat si un spin ridicat, lucru imposibil pana acum. De obicei fetele cu mult spin trebuiau sa fie moi, deci cu viteza scazuta, insa tehnologia de ultima ora High Tension impinge limitele mai departe. Pentru prima data o fata ofensiva are viteza mare si spin foarte bun, completat de un control incredibil pentru clasa ei de viteza. Toti jucatorii ofensivi vor gasi o arma de temut care combina viteza si efectul intr-un mod natural pentru a produce mingi agresive si decisive. Duritate burete 35 Viteza 95 Spin 95 Control 90^

Fata de paleta TSP Spectol Speed Sponge
133,88 LEI

Fata TSP Spectol Speed Sponge a fost adaptata cerintelor pentru perioada de după lipirea cu lipici rapid (speed glue). Obiectivul nostru a fost dezvoltarea unui cauciuc capabil să compenseze lipsa vitezei dată anterior de lipiciul rapid, fara a pierde excelentul controlul. Toate loviturile pot fi date cu putere şi viteză mai mare. Ricoşeul mingii este, de asemenea, foarte plat. Deşi cauciucul este rapid, controlul este foarte bun şi este uşor să aplicaţi lovituri exacte şi precise.

TSP Spetol-Out 21
133,88 LEI

Fata TSP Spectol-Out 21 ofera un plus de viteza, fara a afecta controlul. Este recomandata jocului de atac direct la masa.

TSP Triple-21
146,62 LEI

Fata TSP Triple-21 este din burete moale si dinamic asociat cu o suprafata aderenta. Este recomandata pentru jucatorii ofensivi top-spin.

TSP X's F1-21
146,62 LEI

Fata TSP X's F1-21 este rapida, elastica, pentru joc de atac bazat pe presiune.

TSP Triple Spin
146,62 LEI

Cu o suprafata foarte subtire, aderenta si un burete ofensiv moale, fata TSP Triple Spin reprezinta baza pentru o suprafata ofensiva spin-elastica. Este recomandata pentru jocul modern, agresiv si de aparare.

TSP Triple Spin Chop
146,62 LEI

Buretele TSP Triple Spin Chop este recomandat jucatorilor cu profil defensiv datorita controlului optim de care dispune la loviturile de aparare. Aderenta sa ofera variatii excelente pentru loviturile taiate.

TSP Curl P-H
166,85 LEI

Buretele TSP Curl P-H este destinat celor care adopta un joc foarte aproape de masa.

TSP Super Spinpips
166,85 LEI

Fata TSP Super Spinpips prezinta un burete elastic si striuri exterioare, oferind coeficienti deosebiti de viteza si un efect remarcabil.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept