DEZUMIDIFICATOARE
Producator
Putere nominala (W)
Capacitatea rezervorului de apa (l)
Valuta:
Dezumidificator casnic si de birou Master DH 710
741,67 LEI

Dezumidificatoarele previn formarea ruginii, mucegaiului, petelor. Reduc timpul de eliminare a umezelii. Regularizeaza diferentele de umiditate intre anotimpuri. Reduc cheltuielile de intretinere si depozitare. Contribuie la scaderea cerintelor de incalzire. Micsoreaza timpul de uscare a cladirilor noi sau a celor inundate. Imbunatatesc climatul de lucru

Dezumidificator casnic Master DH 711
871,79 LEI

Dezumidificatorul Master casnic DH 711 previne formarea ruginii, mecegaiului, petelor. Este regularizata diferenta de umiditate intre anotimpuri, se micsoreaza timpul de uscare a cladirilor noi sau a celor inundate.

Dezumidificator casnic Master tip DH 716A
1.093,28 LEI

Dezumidificatorul casnic Mater tip DH 716 previne formarea ruginii, mucegaiului sau a petelor. Reduce timpul de eliminare a umezelii si regularizeaza diferentele de umiditate intre anotimpuri.

Dezumidificator prin absorbtie Master tip DHA 10
1.102,26 LEI

Dezumidificatorul prin absorbtie Mater tip DHA 10 nu are compresor si nici agent frigorific. re o efcienta de indepartare a apei aproape constanta la orice temperatura si este mai eficient decat un dezumidificator cu compresor la temperaturi sub 5°C. Functioneaza eficient la temperaturi scazute. Protejeaza medul inconjurator datorita lipsei agentului frigorific. Fara gheata, eficienta 100% in special la temperaturi scazute.

Dezumidificator casnic Master tip DH 716
1.192,45 LEI

Dezumidificatorul casnic Mater tip DH 716 previne formarea ruginii, mucegaiului sau a petelor. Reduce timpul de eliminare a umezelii si regularizeaza diferentele de umiditate intre anotimpuri.

Dezumidificator Kind Home Equilibrium AKD-M200RV
1.287,19 LEI

Dezumidificatorul Kind Home Equilibrium AKD-M200RV poate fi utilizat la o temperatura de lucru intre 5 si 35 grade Celsius. Dezumidificatorul se va opri automat atunci cand s-a atins nivelul de umiditate dorit din incapere. Dezumidificatorul va porni automat imediat ce umiditatea din incapere creste peste nivelul setat.

Dezumidificator casnic Master DH 720
1.306,42 LEI

Deumidificatoarele Master previn formarea ruginii, mucegaiului, petelor. ^ Acestea reduc timpul de eliminare a umezelii, regularizeaza diferentele de umiditate intre anotimpuri. Cu ajutorul dezumidificatoarelor Master, cheltuielile de intretinere sunt reduse.^ Contribuie la scaderea cerintelor de incalzire. Timpul de uscare a cladirilor noi sau a celor indundate este redus cu ajutorul dezumidificatoarelor Master.

Dezumidificator semi-profesional Master DH 721
1.770,00 LEI

Dezumidificator semi-profesional tip DH 721 previne formarea ruginii, mucegaiului, petelor. Prezinta compresor rotativ, higrometru incorporat, consum electric redus, randament mare. Constructia sa este robusta si fiabila, are design ergonomic pentru manevrare si transport.

Dezumidificator semi-profesional Master tip DH 731
1.903,91 LEI

Dezumidificatorul semi-profesional Mater tip DH 731 cu carcasa metalica, compact si de inalta eficienta, previne formarea ruginii, mucegaiului, petelor. Reduce timpul de eliminare a umezelii, contribuie la scaderea cerintelor de incalzire. Este echipat cu roti si maner incastrat in carcasa pentru o deplasare mai usoara.

Dezumidificator casnic Master DH 745
2.115,00 LEI

Dezumidificatorul este compact, echipat cu carcasa din material de plastic, usor de transportat si silentios. Prezinta higrostat incorporat, indicator pentru rezervor plin, filtru de carbon activ pentru absorbtia mirosurilor si panou electronic de control.

Dezumidificator semi-profesional Master tip DH 751
3.156,48 LEI

Dezumidificatorul semi-profesional Mater tip DH 751 cu carcasa metalica, compact si de inalta eficienta, previne formarea ruginii, mucegaiului, petelor. Reduce timpul de eliminare a umezelii, contribuie la scaderea cerintelor de incalzire. Este echipat cu roti si maner incastrat in carcasa pentru o deplasare mai usoara.

Dezumidificator profesional Master tip DH 26
3.272,16 LEI

Dezumidificatorul profesional Mater tip DH 26 are un randament mare ce previne formarea ruginii, mucegaiului, petelor si in acelasi timp reduce timpul de eliminare a umezelii regularizeaza diferentele de umiditate intre anotimpuri. Timpul de uscare a cladirilor noi sau a celor inundate se micsoreaza.

Dezumidificator profesional Master tip DH 44
4.759,77 LEI

Dezumidificatorul profesional Mater tip DH 44 are un randament mare ce previne formarea ruginii, mucegaiului, petelor si in acelasi timp reduce timpul de eliminare a umezelii regularizeaza diferentele de umiditate intre anotimpuri. Timpul de uscare a cladirilor noi sau a celor inundate se micsoreaza.

Dezumidificator semi-profesional Master tip DH 771
5.200,67 LEI

Dezumidificatorul semi-profesional Mater tip DH 771 cu carcasa metalica, compact si de inalta eficienta, previne formarea ruginii, mucegaiului, petelor. Reduce timpul de eliminare a umezelii, contribuie la scaderea cerintelor de incalzire. Este echipat cu roti si maner incastrat in carcasa pentru o deplasare mai usoara.

Dezumidificator semi-profesional Master tip DH 772
5.276,05 LEI

Dezumidificatorul semiprofesional Master DH 772 dispune de carcasa metalica, este compact si reduce timpul de eliminare a umezelii. Carcasa previne formarea ruginii, mucegaiului si a petelor. Dezumidificatorul este ideal pentru utilizarea in beciuri, garaje, garderobe (dressing), birouri, librarii, arhive, incaperi cu instrumente muzicale, spalatorii, uscatorii de rufe, pentru uscarea spatiilor dupa renovare, zugravire, montare gresie/faianta.

Dezumidificator profesional Master tip DH 62
5.982,28 LEI

Dezumidificatorul profesional Mater tip DH 62 are un randament mare ce previne formarea ruginii, mucegaiului, petelor si in acelasi timp reduce timpul de eliminare a umezelii regularizeaza diferentele de umiditate intre anotimpuri. Timpul de uscare a cladirilor noi sau a celor inundate se micsoreaza.

Dezumidificator profesional Master tip DH 92
7.916,25 LEI

Dezumidificatorul profesional Mater tip DH 92 are un randament mare ce previne formarea ruginii, mucegaiului, petelor si in acelasi timp reduce timpul de eliminare a umezelii regularizeaza diferentele de umiditate intre anotimpuri. Timpul de uscare a cladirilor noi sau a celor inundate se micsoreaza.

Dezumidificator prin absorbtie Master tip DHA 160
11.223,03 LEI

Dezumidificatorul prin absorbtie Master tip DHA 160 poate fi folosit in locatii cu temperaturi negative sau unde nivelul umiditatii trebuie sa fie foarte mic. Invelisul rotorului este dintr-o substanta higroscopica (silica gel). Se pot folosi si in cazul unor procese tehnologice complexe. Condensul este evacuat in afara incaperii (nu exista rezervor de apa).

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept