Valuta:
Tija Revolver
13,44 LEI

-Aluminiu anodizat.Varf rotativ. Mai putine devieri

Darts Harrows Club Classic Bristle
150,00 LEI

Placa de calitate pentru sageti cu varf ascutit, ideala pentru cluburi sau pentru acasa. ^ Dimensiuni oficiale de competitie, ambalaj superb. Profilul divizorilor : rotund.

Graflite Wallet Harrows
61,23 LEI

Acest portmoneu din nylon permite pastrarea sagetilor gata oricand pentru joc. Are 7 compartimente pentru pastrarea accesoriilor de baza, inchidere cu fermoar si posibilitatea de a-l pastra la curea.

Harrows Covor Profesional
250,00 LEI

Cauciuc solid (10kg). Imprimat cu logo-ul Harrows si cu linie de aruncare stabilite la nivel international. Este ambalat intr-un carton de o culoare remarcabila^

Sageti Harrows Ice
146,84 LEI

Sagetile I.C.E. sunt realizate in laboratoarele Harrows din Anglia. Pudra din tungsten, 90% pura, este combinata cu nichel, fier si zinc cu ajutorul unui proces Izostatic (Isostatic) Rece (Cold) de Extrudare (Extrusion), obtinandu-se astfel un corp concentric fara rival si o densitate uniforma. Fiecare corp este prelucrat separat, pentru a crea o forma unica, cu canale intoarse, pentru o aderenta mai mare si un control mai bun. Ca o dovada a celor mai grozave sageti de pe planeta, verificati imprimarea cu laser de pe fiecare corp.

Radical Flights System
24,17 LEI

Seturi de aripioare de foarte buna calitate grupate in pachete

Sageti Harrows Assasin Plus
117,08 LEI

Sagetile cu varf de plastic Assasin sunt cele mai populare dintre sagetile cu tungsten pe plan mondial. Gama Assasin Plus reprezinta o versiune dezvoltata a acestui design. Corpurile de sageata, avand greutatea plasata in fata, asigura o aruncare mai buna si control optim, pentru performanta aerodinamica deosebita.

Harrows O'Rings
7,31 LEI

`O` Rings reprezinta unul dintre cele mai importante accesorii de darts. In mod traditional, tijele din metal atasate de corpuri de sageata din metal slabesc In mod deranjant In timpul jocului. Fixarea unui cauciuc 'O' Ring elimina aceasta problema si Il mentine pe jucator concentrat la castigarea jocului^

Harrows Heart
6,66 LEI

Heart - caracteristici radicale pentru un zbor lin

Marathon Gold
6,43 LEI

Marathon Gold reprezinta o fuziune radicala dintr-un material termo-laminat unic, care este cu 33% mai gros decat un fluturas standard si decat conceptul patentat de constructie Dimplex. Acest proces de Inalta tehnologie conduce la o putere mai mare, la o viata mai lunga si la un adevarat unghi al fluturasului de 900, totul pentru un optim In performanta zborului.

Darts Holster
68,97 LEI

Portofelul este realizat din material rezistent. Acesta dispune de inchizatoare cu arici si contine suportul din plastic pentru sageti. Dimensiunile portmoneului sunt 16 cm lungime x 8 cm latime x 4 cm grosime. Sagetile nu sunt incluse.

Tija Alamo
5,69 LEI

-Varf de aluminiu fix. Corp de policarbonat.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept