Valuta:
Sageti Harrows Savege
138,00 LEI

Analiza computerizata a modului de prindere preferat al sagetilor a aratat la mai multi jucatori ca acestia prefera sa tina sageata cu predilectie in zonele extreme anterioare si posterioare acesteia. Sagetile Savage beneficiaza de doua portiuni zimtate negre in asa fel incat sa poata fi prinse in oricare mod preferat de catre jucatori.^ Extra: Cutie portsageti

Tija Triad
14,00 LEI

Aluminiu anodizat. Stil spectaculos. Taiate cu diamant. Disponibile in variantele scurt si mediu 2BA

Buzz Wallet Harrows
59,08 LEI

Portmoneul Buzz de la Harrows are 2 compartimente cu fermoar ce ii permit jucatorului sa isi pastreze sagetile si o diversitate de accesorii, fiind gata oricand pentru joc.

Sageti Harrows Bristow Black
206,33 LEI

Gama Bristow Black are corpuri de sageata din tungsten si titan gravate pentru o amintire permanenta a realizarilor celui supranumit “The Crafty Cockney”.^ Nitrura neagra de titan este aplicata pe corpul sagetii printr-un procedeu de acoperire la abur (PAA), ceea ce confera tungstenului un invelis rezistent si aderent.

Harrows Darts Fixit
10,33 LEI

- unealta rigida din otel multifunctionala pentru reparatii instante^ - extractor de varfuri de plastic rupte^ - fixator pentru smulgerea tijelor^ - Indepartarea filetelor tijelor rupte^ - fixator-sprijin pentru varfurile de plastic Intepenite^ - noua cheie aerodinamica „CD Collar” Powerpoint^ - cheie In stilul vechi cap de colier^ - lama de siguranta pentru alinierea canalului tijei^ - cheie pentru varfuri de plastic (2BA si 1/4")^ - sistem de Inchidere In 3 pasi al canalului fluturasului^

Big Zipper Wallet
47,31 LEI

Sagetile pot fi asezate inauntru cu aripioarele montate^

Sageti Harrows Fire
190,97 LEI

Sagetile Harrows Fire sunt obtinute printr-un proces de productie unic, pudra fina de tungsten de buna calitate fiind amestecata cu nichel, zinc si fier, compresata si sintetizata apoi la peste 3150 grade C. Corpul sagetii este supus unei expuneri duble la procesul de acoperire cu vapori, ceea ce ii confera un invelis durabil si o aderenta foarte buna.

Harrows Dimplex 3D
6,66 LEI

Design dinamic Dimplex. Materiale reflectorizante uimitoare

Royal Case Harrows
90,29 LEI

Avand dimensiunile de 20 cm lungime x 11 cm latime x 4 cm grosime, acest portmoneu a fost proiectat pentru a pastra sagetile si accesoriile intr-un mod profesional. Interiorul acestui portmoneu este realizat din materialul care se foloseste si la cutiile pentru instrumente (atat medicale, cat si muzicale).^ Sagetile pot fi pastrate in portmoneu fara a indeparta tijele si aripioarele si fara a fi necesara folosirea unei protectii pentru varfuri. Sagetile si accesoriile nu sunt incluse.

Darts Caddy
39,09 LEI

Darts Caddy este realizat din material plastic stirenic rezistent, suportul protejeaza sagetile, acestea putand fi oricand gata pentru joc. Dimensiunile suportului sunt 16 cm lungime x 7.3 cm latime x 2.4 cm grosime. Sagetile nu sunt incluse.

Tija Alamo
5,69 LEI

-Varf de aluminiu fix. Corp de policarbonat.

Sageti Harrows Vortex Silver
166,99 LEI

Sagetile Harrows Vortex Silver sunt gravate cu laser si contin 90% Tungsten. Sagetile Harrows Vortex Silver ii confera jucatorului un control mai bun datorita aerodinamicii.

Sageti Harrows Dimplex Gold
190,98 LEI

Sagetile cu varf de plastic Harrows Dimplex Gold sunt realizate din tungsten 80% printr-un proces electronic de compresie, in urma caruia ramane o retea simetrica de "gaurele" convexe.^ Jucatorii beneficiaza de aderenta si un grip foarte bun. Aripioarele aerodinamice si tijele completeaza formula castigatoare.^ Nitrura neagra de titan este aplicata pe corpul sagetii printr-un procedeu de acoperire la abur (PAA), ceea ce confera tungstenului un invelis rezistent si aderent.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept