Valuta:
Harrows Official Competition Bristle
151,37 LEI

Placa Harrows Official Competition Bristel este fabricata in conformitate cu standardele Federatiei Internationale. Tinta reduce sansele de ricoseu ale sagetilor. Este tinta preferata a jucatorilor de inalta precizie din intreaga lume. Profilul firelor: rotund.

Harrows Fantail
5,95 LEI

Forma aerodinamica inovativa. Design cu impact vizual deosebit

Harrows Family darts game bristle
94,25 LEI

Distractie pentru intreaga familie ! Aceasta placa are dimensiuni oficiale de competitie iar pachetul cuprinde 6 sageti cu corp de bronz, intr-un ambalaj superb. Bonus : pe spate o tinta normala.

Protectii aripioare Harrows
6,84 LEI

Protectori rezistenti din aluminiu, care maresc viata de joc a fluturasilor de darts prin diminuarea deteriorarii fluturasului si prin mentinerea formei lui cruciforme adevarate^

Darts Harrows Club Classic Bristle
150,00 LEI

Placa de calitate pentru sageti cu varf ascutit, ideala pentru cluburi sau pentru acasa. ^ Dimensiuni oficiale de competitie, ambalaj superb. Profilul divizorilor : rotund.

Tija Quiver
8,00 LEI

-Policarbonat flexibil. Lungimea se poate reduce. Varf de aluminiu

Harrows Dimplex Marathon
5,65 LEI

Aripioarele Harrows Dimplex Marathon imbina grosimea aripioarelor Marathon cu puterea aripioarelor Dimplex, rezultand o combinatie ideala.

Sageti Harrows Dimplex
181,38 LEI

Sagetile cu varf de otel Dimplex sunt realizate cu tungsten 80% printr-un proces electronic de compresie, in urma caruia ramane o retea simetrica de "gaurele" convexe.^ Jucatorii beneficiaza de aderenta si un grip foarte bun. Aripioarele aerodinamice si tijele completeaza formula castigatoare.^

Sageti Harrows Supergrip
142,99 LEI

Sagetile Harrows Supergrip sunt realizate din tungsten 90% si sunt destinate jucatorilor avansati.

Sageti Harrows Assassin Plus
130,13 LEI

Gama de sageti Assasin Plus este realizata din tungsten in procentaj mare si reprezinta cea mai noua combinatie intre design si arta. Tijele de inalta calitate sunt combinate cu aripioare aerodinamice pentru a crea perfectiunea zborului.

Harrows V-Wing
6,66 LEI

Forma aerodinamica unica, pentru portanta sporita. O colectie spectaculoasa de proiecte superbe

Harrows Conversion Points
11,00 LEI

Transforma rapid sagetile din sageti cu varf de plastic In sageti cu varf de otel. Partea frontala seamana cu un sistem de Inchidere. Doar puneti un varf de otel In gaura si Inchideti-l pe corpul sagetii. Disponibil In variantele 2BA si 1/4"^

Tija Graflite
13,79 LEI

Tijele Graflite sunt proiectate cu precizie dintr-un aliaj aerospatial carbonizat rezistent. Atunci când sunt fixate pe orice sageata de darts, Zonele de Reducere a Greutatii ale acestor tije super usoare dar super puternice vor muta centrul de greutate al sagetii în fata, conducând astfel la un zbor aerodinamic perfect.

Sageti Harrows Savege
138,00 LEI

Analiza computerizata a modului de prindere preferat al sagetilor a aratat la mai multi jucatori ca acestia prefera sa tina sageata cu predilectie in zonele extreme anterioare si posterioare acesteia. Sagetile Savage beneficiaza de doua portiuni zimtate negre in asa fel incat sa poata fi prinse in oricare mod preferat de catre jucatori.^ Extra: Cutie portsageti

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept