Valuta:
Tija Alamo
5,69 LEI

-Varf de aluminiu fix. Corp de policarbonat.

Sageti Harrows Bristow Black
206,33 LEI

Gama Bristow Black are corpuri de sageata din tungsten si titan gravate pentru o amintire permanenta a realizarilor celui supranumit “The Crafty Cockney”.^ Nitrura neagra de titan este aplicata pe corpul sagetii printr-un procedeu de acoperire la abur (PAA), ceea ce confera tungstenului un invelis rezistent si aderent.

Harrows Beer Buddy
12,00 LEI

Acest excelent accesoriu cuprinde: - un deschizator de sticle pentru ca berea este importanta^ - un dispozitiv de inchidere pentru strangerea tijelor de corpurile de sageata^ - o cheie pentru strangerea Key Points^ - trei gauri în ordinea tijelor pentru apropierea canalelor pe tijele din metal, ce au fost departate prin impactul cu urmatoarea sageata^ - o unealta pentru strângerea varfurilor^

Tija Graflite
13,79 LEI

Tijele Graflite sunt proiectate cu precizie dintr-un aliaj aerospatial carbonizat rezistent. Atunci când sunt fixate pe orice sageata de darts, Zonele de Reducere a Greutatii ale acestor tije super usoare dar super puternice vor muta centrul de greutate al sagetii în fata, conducând astfel la un zbor aerodinamic perfect.

Harrows Combat
6,66 LEI

Forme radicale. Material 3D uimitor

Harrows Marathon FAT
6,38 LEI

Aripioarele Harrows Marathon FAT sunt foarte rigide si rezistente. Sunt cele mai groase aripioare Harrows.

Flight punch Harrows
49,62 LEI

Caderea si punerea la loc a aripioarei pot afecta ritmul si concentrarea jucatorilor. Unealta Flight Punch elimina aceasta problema, blocand aripioara pe tija. Acest accesoriu se poate folosi la orice tip de aripioara si la toata tijele care au inele de fixare (Nylon, Supergrip si Rainbow).

Sageti Harrows Ice
146,84 LEI

Sagetile I.C.E. sunt realizate in laboratoarele Harrows din Anglia. Pudra din tungsten, 90% pura, este combinata cu nichel, fier si zinc cu ajutorul unui proces Izostatic (Isostatic) Rece (Cold) de Extrudare (Extrusion), obtinandu-se astfel un corp concentric fara rival si o densitate uniforma. Fiecare corp este prelucrat separat, pentru a crea o forma unica, cu canale intoarse, pentru o aderenta mai mare si un control mai bun. Ca o dovada a celor mai grozave sageti de pe planeta, verificati imprimarea cu laser de pe fiecare corp.

Varfuri 2BA standard blister - 100 bucati
11,99 LEI

Varfuri de rezerva pentru sagetile cu varf de plastic, ce pot fi utilizate pe placile electronice.

Pro Wallet
39,48 LEI

- imitatie de piele^ - inchidere cu scai^

Harrows Hologram
5,95 LEI

Forme radicale. Material 3D

Harrows Covor Profesional
250,00 LEI

Cauciuc solid (10kg). Imprimat cu logo-ul Harrows si cu linie de aruncare stabilite la nivel international. Este ambalat intr-un carton de o culoare remarcabila^

Harrows Finger Grip - ceara
7,60 LEI

La Inceput trebuie sa experimentati pentru a stabili cat trebuie sa aplicati din Finger-Grip pentru a obtine un nivel satisfacator de prindere^

Aparat de darts Profesional
7.453,23 LEI

Aparatul "PROFESIONAL DARTS" este un echipament de joc sportiv controlat electronic. Cu acest aparat puteti juca dartsul dupa regulile traditionale, dar va asigura si multe jocuri noi. Dimensiunile aparatului sunt aceleasi cu standardele internationale. Scorurile sunt aratate de semnalizator (tabela electronica), multiple variante de joc( peste 40 variante).

Varfuri 2BA standard blister - 300 bucati
39,06 LEI

Varfuri de rezerva pentru sagetile cu varf de plastic, ce pot fi utilizate pe placile electronice.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept