Valuta:
Harrows Marathon FAT
6,38 LEI

Aripioarele Harrows Marathon FAT sunt foarte rigide si rezistente. Sunt cele mai groase aripioare Harrows.

Radical Flights System
24,17 LEI

Seturi de aripioare de foarte buna calitate grupate in pachete

Harrows Shaft Lock System
9,50 LEI

Solutia perfecta pentru problema tijelor de metal care slabesc In timpul jocului. Urmariti instructiunile de mai jos pentru a crea o legatura permanenta si durabila Intre tija si corpul sagetii:^ - Tija de aluminiu sau colier Powerpoint.^ - Aplicator^ -`O` Rings.^ Poate fi folosit si pentru a lega 'O' Ring de colierele Powerpoint^

Darts Harrows Electro 2
143,09 LEI

Placa de darts Harrows Electro 2 este destinat jocului pe echipe sau individual, 1-8 jucatori. Darts-ul pastreaza automat scorul, dispune de efecte sonore si de inchidere automata cu functie de memorie.

Harrows Dimplex Marathon
5,65 LEI

Aripioarele Harrows Dimplex Marathon imbina grosimea aripioarelor Marathon cu puterea aripioarelor Dimplex, rezultand o combinatie ideala.

Harrows Graflite
7,04 LEI

Pentru performante sportive de top; aripioare laminate rigide

Sageti Harrows Ice
146,84 LEI

Sagetile I.C.E. sunt realizate in laboratoarele Harrows din Anglia. Pudra din tungsten, 90% pura, este combinata cu nichel, fier si zinc cu ajutorul unui proces Izostatic (Isostatic) Rece (Cold) de Extrudare (Extrusion), obtinandu-se astfel un corp concentric fara rival si o densitate uniforma. Fiecare corp este prelucrat separat, pentru a crea o forma unica, cu canale intoarse, pentru o aderenta mai mare si un control mai bun. Ca o dovada a celor mai grozave sageti de pe planeta, verificati imprimarea cu laser de pe fiecare corp.

Ascutitor Beer Mug
8,33 LEI

Un accesoriu de baza pentru varfurile ascutite de metal ale sagetilor. Acest ascutitor cilindric unic pentru sageti este fixat intr-o halba de bere in miniatura si are atasat un breloc de chei pentru accesul mai usor. Omul Harrows spune: "Pastrati-va sagetile ascutite si berea rece!"^

Sageti Harrows Assasin Plus
117,08 LEI

Sagetile cu varf de plastic Assasin sunt cele mai populare dintre sagetile cu tungsten pe plan mondial. Gama Assasin Plus reprezinta o versiune dezvoltata a acestui design. Corpurile de sageata, avand greutatea plasata in fata, asigura o aruncare mai buna si control optim, pentru performanta aerodinamica deosebita.

Sageti Harrows Supergrip
142,99 LEI

Sagetile Harrows Supergrip sunt realizate din tungsten 90% si sunt destinate jucatorilor avansati.

Sageti Harrows Power Point
188,10 LEI

Principiul energiei cinetice Power Point este un concept patentat care reduce semnificativ ricoseurile, marind astfel mediile de scor. Energia rezultata din acceleratia liniara a sagetii o forteaza pe aceasta sa se infiga in placa.

Protectii aripioare Harrows
6,84 LEI

Protectori rezistenti din aluminiu, care maresc viata de joc a fluturasilor de darts prin diminuarea deteriorarii fluturasului si prin mentinerea formei lui cruciforme adevarate^

Sageti Harrows Bristow Black
206,33 LEI

Gama Bristow Black are corpuri de sageata din tungsten si titan gravate pentru o amintire permanenta a realizarilor celui supranumit “The Crafty Cockney”.^ Nitrura neagra de titan este aplicata pe corpul sagetii printr-un procedeu de acoperire la abur (PAA), ceea ce confera tungstenului un invelis rezistent si aderent.

Sageti Harrows Diva
133,40 LEI

Sagetile Harrows Diva sunt foarte stilate si atractive. Corpurile de sageata, 85% tungsten, sunt gravate cu laser, demonstrand astfel tehnologia de precizie a echipei "Harrows".^ Corpurile de sageata cu inele colorate, tijele si aripioarele completeaza design-ul "chic" al acestor sageti.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept