CROSSTRAINERE

Bicicleta eliptica reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport chiar si la tine acasa. Clickbox.ro ofera o gama variata de biciclete eliptice: biciclete eliptice pentru acasa, biciclete eliptice semiprofesionale, biciclete eliptice profesionale pentru sali de fitness. Pentru alegerea corecta a bicicletei eliptice te sfatuim sa tii cont de greutatea maxima admisa, greutatea volantei, gradul de dificultate, etc. Iti vom oferi cel mai bun sfat pentru a alege bicicleta eliptica potrivita.
< Recomandam utilizarea filtrelor pentru a gasi mai usor modelul care ti se potriveste. >

Producator
Greutatea volantei (kg)
Greutate maxima admisa (kg)
Valuta:
Bicicleta eliptica magnetica Sport Life 1321
574,84 LEI

Bicicleta eliptica Sport Life dispune de sistem de franare magnetic si de consola ce afiseaza cei mai importanti parametri ai antrenamentului. Bicicleta suporta o greutate maxima a utilizatorului de 100 kg.

Bicicleta eliptica magnetica inSPORTline Light
719,00 LEI

Bicicleta eliptica inSPORTline Light este dotata cu functiile necesare unui antrenament eficient pentru toate tipurile de muschi. Miscarea pe care o faceti cu bicicleta eliptica este foarte benefica pentru articulatiile dvs. Bicicleta eliptica Light este recomandata de catre Clickbox datorita sistemului BeltDrive care asigura functionarea usoara si silentioasa.

Bicicleta eliptica magnetica inSPORTline Radian
749,00 LEI

Bicicleta eliptica magnetica inSPORTline Radian este prevazuta cu sistemul Poly V-belt, care asigura o functionare usoara si silentioasa. Manerele bicicletei eliptice sunt echipate cu senzori de puls, care ajuta la monitorizarea pulsului in timpul antrenamentului.

Bicicleta eliptica inSPORTline Orbitrack Air 1
765,00 LEI

Bicicleta eliptica inSPORTline AIR 1 este dotata cu functiile necesare unui antrenament eficient pentru toate tipurile de muschi. Miscarea pe care o faceti cu bicicleta eliptica este foarte benefica pentru articulatiile dvs. Bicicleta eliptica Air 1 este recomandata de catre Clickbox datorita nivelului de zgomot redus produs in timpul functionarii.

Bicicleta eliptica inSPORTline Tucson
909,00 LEI

Bicicleta eliptica inSPORTline Tucson este destinata uzului casnic. Bicicleta eliptica dispune de sistemul BeltDrive care asigura functionarea silentioasa si fara probleme. Bicicleta este dotata cu sistem de franare Super Silent Magnetic.

Bicicleta eliptica magnetica Lifegear 93390
958,74 LEI

Bicicleta eliptica Lifegear 93390, din gama Home Fitness, cu sistem de franare magnetic, va ofera o calitate exceptionala la un pret competitiv. Cu un design modern, echipata cu volanta de 7 kg, aceasta bicicleta eliptica este ideala pentru exercitii de intensitate redusa, dar si pentru miscare ce necesita un grad ridicat de dificultate. Bicicleta magnetica Lifegear 93390 se diferentiaza de celelalte biciclete magnetice prin calitate, nivel de zgomot redus, eficienta in tonifierea musculaturii.

Bicicleta eliptica Sporter BK-37H
958,98 LEI

Bicicleta eliptica Sporter BK-37H este destinata uzului casnic. Bicicleta dispune de sistem de franare magnetic si 8 trepte de rezistenta pentru ca antrenamentul sa se desfasoare la nivelul de intensitate dorit. Bicicleta suporta o greutate maxima a utilizatorului de 110 kg.

Bicicleta eliptica magnetica Diadora Vicky Cross
1.047,20 LEI

Bicicleta eliptica magnetica Diadora Vicky Cross suporta o greutate maxima a utilizatorului de 110 kg si este ideala pentru antrenamentul casnic. Bicicleta dispune de pedale antiderapante si de roti de deplasare pe suportul fata.

Bicicleta eliptica magnetica Diadora Vicki Cross
1.053,86 LEI

Bicicleta eliptica Diadora Vicki Cross, cu sistem de franare magnetic. Utilizatorul poate alege unul dintre cele 8 nivele de rezistenta pentru ca antrenamentul sa fie cat mai eficient.

Bicicleta eliptica Rovera Mantis
1.142,02 LEI

Bicicleta eliptica Rovera Mantis, destinata uzului casnic, suporta o greutate maxima a utilizatorului de 110 kg. Cele 6 programe de care dispune bicicleta dau diversitate antrenamentului si sporesc eficienta acestuia. Bicicleta eliptica Rovera Mantis poate fi folosita atat de persoanele care doresc sa se mentina in forma, sa isi tonifice musculatura sau sa scape de kilogramele in plus, cat si de persoanele ce urmeaza un tratament de recuperare.

Bicicleta eliptica inSPORTline Orlando
1.149,00 LEI

Bicicleta eliptica inSPORTline Orlando este destinata antrenamentului casnic. Bicicleta dispune de brat pedalier alcatuit din 3 parti, iar gradul de rezistenta se regleaza manual.

Bicicleta eliptica inSPORTline Phoenix
1.179,00 LEI

Bicicleta eliptica inSPORTline Phoenix cu control manual , design modern, ideal pentru antrenamentul casnic.

Bicicleta eliptica Sporter 280
1.189,97 LEI

Bicicleta eliptica Sporter 280, cu sistem de franare magnetic, este destinata uzului casnic. Bicicleta dispune de 8 trepte de dificultate pentru ca utilizatorul sa poata seta nivelul de dificultate dorit pentru antrenament.

Bicicleta eliptica magnetica Reebok Pure
1.334,29 LEI

Bicicleta eliptica Reebok Pure, de uz casnic, suporta o greutate maxima a utilizatorului de 130 kg. Pentru ca antrenamentul sa se desfasoare la nivelul de intensitate dorit, utilizatorul poate alege manual una dintre cele 8 trepte de rezistenta. Antrenamentul cu bicicleta eliptica este foarte eficient, lucrand musculatura intregului corp prin miscari naturale.

Bicicleta eliptica inSPORTline Shape
1.368,75 LEI

Confortul maxim din timpul exercitiilor efectuate cu bicicleta eliptica Shape este asigurat de volanta de 8 kg,de prezenta celor 8 nivele de rezistenta si,nu in ultimul rand,de sistemul MicroShift pentru stabilizare.

Bicicleta eliptica magnetica Diadora DX2 Black Line
1.381,93 LEI

Bicicleta eliptica Diadora DX2 Black Line, cu sistem de franare magnetic, ofera utilizatorului un antrenament diversificat datorita celor 4 programe presetate. Utilizatorul poate alege unul dintre cele 8 nivele de rezistenta pentru ca antrenamentul sa fie cat mai eficient.

Bicicleta eliptica inSPORTline Trenton
1.469,00 LEI

Bicicleta eliptica inSPORTline Trenton este destinata uzului casnic. Bicicleta dispune de sistem cu banda, ceea ce face ca aparatul sa functioneze usor si silentios. Utilizatorul poate alege nivelul de intensitate potrivit antrenamentului sau dintre cele 8 trepte de rezistenta disponibile.

Bicicleta eliptica magnetica Diadora Wave
1.722,88 LEI

Bicicleta eliptica Diadora Wave echipata cu o volanta de 12 kg permite utlizatorului sa regleze pasii in functie de inaltime si tipul de antrenament dorit. Suportul de picioare dotat cu anti-alunecare. fata de modelele anterioare vine cu un design nou si elegant cu un LCD generos, cu sensori de puls in maner usor de folosit. Pe consola centrala se afla reglajul treptelor de dificultate(8 trepte). Depozitare ușoară prin intermediul roților de transport

Bicicleta eliptica magnetica Diadora Circle Cross
1.727,88 LEI

Bicicleta eliptica magnetica Diadora Cycle Cross este potrivita pentru antrenamentul casnic. Bicicleta suporta o greutate maxima a utilizatorului de 150 kg. Computerul LCD afiseaza timpul, distanta, caloriile consumate, pulsul, oferind utilizatorului posibilitatea sa isi verifice performantele obtinute.

Bicicleta eliptica ergometrica Hammer Cardio CE1
1.793,70 LEI

Bicicleta eliptica Hammer Cardio CE1 dispune de programe de control al ritmului cardiac de 55%, 75% si 95% din valoarea maxima recomandata. Bicicleta dispune de 12 programe de fitness presetate si de 4 programe de control al ritmului cardiac. Utilizatorul isi poate verifica performantele cu ajutorul display-ului LCD ce afiseaza cei mai importanti parametri ai antrenamentului.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept