COMPRESOARE CU PISTON
Producator
Valuta:
Compresor Michelin cu piston MBL6
713,36 LEI

Compresorul Michelin MBL6 cu piston, insonorizat, este actionat de un mtoor electric monofazat. Compresorul este ideal pentru lucrari pe teren, mici ateliere si pentru aplicatii casnice. Datorita sistemului de autolubrifiere (compresor fara ulei), aerul rezultat poate fi folosit la aplicatii ce necesita un aer curat si uscat.

Compresor Fiac cu piston Cosmos 225
819,93 LEI

COSMOS 225 este un compresor profesional, coaxial, cu un piston, actionat de un motor electric monofazat. Grupul compresor are o constructie robusta, ungere îmbunatatita realizata cu un consum scazut de ulei, aripioare de racire a cilindrului si a capacului chiulasei, ventilatie fortata cu debit mare, nivel redus de zgomot. Este echipat cu presostat, protectie termica cu resetare automata, regulator de presiune, manometru, supapa de siguranta, robinet de purjare a condensului, roti si maner pentru transport. Compresorul este prevazut cu cupla rapida tip mama.

Compresor Fiac cu piston Cosmos 255
1.130,93 LEI

COSMOS 255 este un compresor profesional, coaxial, cu un piston, actionat de un motor electric monofazat. Grupul compresor are o constructie robusta, ungere îmbunatatita realizata cu un consum scazut de ulei, aripioare de racire a cilindrului si a capacului chiulasei, ventilatie fortata cu debit mare, nivel redus de zgomot. Este echipat cu presostat, protectie termica cu resetare automata, regulator de presiune, manometru, supapa de siguranta, robinet de purjare a condensului, roti si maner pentru transport. Compresorul este prevazut cu cupla rapida tip mama.

Compresor Fiac cu piston Cosmos 100 LT
1.803,84 LEI

COSMOS 100 este un compresor profesional, coaxial, cu un piston, actionat de un motor electric monofazat. Grupul compresor are o constructie robusta, ungere îmbunatatita realizata cu un consum scazut de ulei, aripioare de racire a cilindrului si a capacului chiulasei, ventilatie fortata cu debit mare, nivel redus de zgomot. Este echipat cu presostat, protectie termica cu resetare automata, regulator de presiune, manometru, supapa de siguranta, robinet de purjare a condensului, roti si maner pentru transport. Compresorul este prevazut cu cupla rapida tip mama.

Compresor cu piston Fiac Colibri 15
2.318,41 LEI

Compresor portabil profesional ideal pentru umflarea anvelopelor de camioane. Grupul compresor GM 85/110 are o constructie robusta, ce lucreaza la o presiune de pana la 14 bari (chiar daca in denumire apar 15 bari), aripioare de racire a cilindrului si a capacului chiulasei, ventilatie fortata cu debit mare, nivel redus de zgomot. Compact si usor de transportat datorita greutatii sale reduse. Echipat cu regulator de presiune, manometru,supapa de siguranta, cupla rapida. Rezervor de 3 litri situat in jurul pompei ce rezista la o presiune de 15 bari.

Compresor Fiac cu piston AB 100/330 MC
2.335,37 LEI

AB100/330MC este un compresor profesional cu doua pistoane actionat prin curea de un motor electric monofazat. Are un randament îmbunatatit, o constructie robusta si este echipat cu presostat resetabil automat, manometru, regulator de presiune, supapa de siguranta, supapa de purjare, mâner si roti pentru transport. Compresoarele cu curea FIAC sunt compresoare profesionale, foarte fiablie, recomandate pentru o utilizare de tip profesional in vulcanizari, vopsitorii, service-uri auto, productie, etc. Compresorul este prevazut cu cupla rapida tip mama.

Compresor Fiac cu piston AB 100/350 MC
2.578,52 LEI

AB100/330MC este un compresor profesional cu doua pistoane actionat prin curea de un motor electric monofazat. Are un randament îmbunatatit, o constructie robusta si este echipat cu presostat resetabil automat, manometru, regulator de presiune, supapa de siguranta, supapa de purjare, mâner si roti pentru transport. Compresoarele cu curea FIAC sunt compresoare profesionale, foarte fiablie, recomandate pentru o utilizare de tip profesional in vulcanizari, vopsitorii, service-uri auto, productie, etc. Compresorul este prevazut cu cupla rapida tip mama.

Compresor Fiac cu piston AB 100/350 TC
2.708,58 LEI

AB100/330TC este un compresor profesional cu doua pistoane actionat prin curea de un motor electric trifazat. Are un randament îmbunatatit, o constructie robusta si este echipat cu presostat resetabil automat, manometru, regulator de presiune, supapa de siguranta, supapa de purjare, mâner si roti pentru transport. Compresoarele cu curea FIAC sunt compresoare profesionale, foarte fiablie, recomandate pentru o utilizare de tip profesional in vulcanizari, vopsitorii, service-uri auto, productie, etc. Compresorul este prevazut cu cupla rapida tip mama.

Compresor Fiac cu piston VX 100/300
2.934,77 LEI

Compresorul Fiac VX 100/300 dispune de constructie robusta, iar ungerea imbunatatita este realizata cu un consum scazut de ulei. Compresorul este echipat cu presostat, protectie termica cu resetare automata, regulator de presiune, manometru, supapa de siguranta, robinet de purjare a condensului, roti si maner pentru transport.

Compresor Fiac cu piston AB 200/410 MC
3.618,98 LEI

AB200/410MC este un compresor profesional cu doua pistoane actionat prin curea de un motor electricmonofazat. Are un randament imbunatatit, o constructie robusta si este echipat cu presostat cu protectie termica resetabila manual, manometru, reductor de presiune, supapa de siguranta, robinet de purjare, maner si roti de transport. Compresorul este echipat cu cupla rapida tip mama. B200/410MC este foarte fiabil astfel incat este recomandat pentru aplicatii industriale in ateliere de vopsit, ateliere de vulcanizare, actionare scule pneumatice, etc. Este compresorul ideal pentru aplicatiile care necesita atat un debit de aer mare cat si un rezervor de aer mare, in acele locuri in care nu exista curent trifazat.

Compresor Fiac cu piston Totem CCS/330 MC
3.641,60 LEI

Compresorul Fiac Totem CCS 330 dispune de doua pistoane, iar pompa de inalta calitate, cu turatie redusa, asigura fiabilitatea compresorului, dar si durata de viata indelungata a acestuia. Compresorul este ideal pentru folosirea in ateliere de vopsit, ateliere de vulcanizat, pentru actionarea sculelor pneumatice etc.

Compresor Fiac cu piston AB 200/410 TC
3.839,51 LEI

AB200/410 TC este un compresor profesional cu doua pistoane actionat prin curea de un motor electric trifazat. Are un randament imbunatatit, o constructie robusta si este echipat cu presostat cu protectie termica resetabila manual, manometru, reductor de presiune, supapa de siguranta, robinet de purjare, maner si roti de transport. Compresorul este echipat cu cupla rapida tip mama. AB200/410 TC este foarte fiabil astfel incat este recomandat pentru aplicatii industriale in ateliere de vopsit, ateliere de vulcanizare, actionare scule pneumatice, etc.

Compresor FIAC cu piston AB90/410 MC
4.088,32 LEI

AB90/410MC este un compresor profesional cu doua pistoane actionat prin curea de un motor electric monofazat. Pompa de inalta calitate cu o turatie redusa asigurand astfel o functionare fiabila dar si prelungirea duratei de viata. Are un randament îmbunatatit, o constructie robusta si este echipat cu presostat cu protectie termica resetabil manual, manometru, regulator de presiune, supapa de siguranta, supapa de purjare, mâner si roti pentru transport. Indicator de ulei situat in blocul compresor pentru o monitorizare mai usoara si precisa a uleiului. Compresorul este echipat cu doua cuple rapide tip mama. AB90/410MC este foarte fiabil astfel încât este recomandat pentru aplicatii industriale in ateliere de vopsit, ateliere de vulcanizat, actionare scule pneumatice, etc.

Compresor Fiac cu piston AB 200/510 TC + F
4.925,21 LEI

AB200/510TC este un compresor profesional cu doua pistoane actionat prin curea de un motor electric trifazat. Are un randament imbunatatit, o constructie robusta si este echipat cu presostat cu protectie termica resetabila manual, manometru, reductor de presiune, supapa de siguranta, robinet de purjare, maner si roti de transport. Compresorul este echipat cu cupla rapida tip mama. AB200/510TC este foarte fiabil astfel incat este recomandat pentru aplicatii industriale in ateliere de vopsit, ateliere de vulcanizare, actionare scule pneumatice, etc.

Compresor Fiac cu piston AB 300/610 TC + F
6.689,46 LEI

AB300/610TC este un compresor profesional cu doua pistoane actionat prin curea de un motor electric trifazat. Are un randament imbunatatit, o constructie robusta si este echipat cu presostat cu protectie termica resetabila manual, manometru, reductor de presiune, supapa de siguranta, robinet de purjare, maner si roti de transport. Compresorul este echipat cu cupla rapida tip mama. AB300/610TC este foarte fiabil astfel incat este recomandat pentru aplicatii industriale in ateliere de vopsit, ateliere de vulcanizare, actionare scule pneumatice, etc.

Compresor Fiac cu piston AB 300/790 TC + F
7.345,40 LEI

AB300/790TC este un compresor profesional cu doua pistoane si doua trepte de compresie actionat prin curea de un motor electric trifazat. Are un randament imbunatatit, o constructie robusta si este echipat cu presostat cu protectie termica resetabila manual, manometru, reductor de presiune, supapa de siguranta, robinet de purjare, maner si roti de transport. Compresorul este echipat cu cupla rapida tip mama. AB300/790TC este foarte fiabil astfel incat este recomandat pentru aplicatii industriale severe in ateliere de vopsit, ateliere de vulcanizare, actionare scule pneumatice, etc.

Compresor Fiac cu piston Honda Agri 512/24
7.661,45 LEI

Compresoarele cu motor termic AGRI produse de FIAC sunt compresoare profesionale, concepute special pentru a fi utilizate in acele locuri in care este necesa a utiliza aer comprimat dar nu exista sursa de curent electric (de ex. lucrari de vopsire balustrade rutiere, vopsire confectii metalice pe santiere unde nu exista sursa de curent electric, aplicatii in agricultura, autoateliere mobile, etc. Pompa folosita este o pompa cu randament deosebit, ce functioneaza la turatie redusa asigurand astfel o durata de viata extrem de lunga si o fiabilitate crescuta. Compresoarele sunt robuste, versatile, usor de transportat. Motorul este prevazut cu autoreglarea acceleratiei. comanda fiind data de o supapa pneumatica, realizand astfel o reducere considerabila de carburant

Compresor Fiac cu piston AB 500/1050 F
10.868,25 LEI

AB500/1050F este varful de gama a compresor profesional cu doua pistoane si doua trepte de compresie. Compresorul este actionat prin curea de un motor electric trifazat. Are un randament imbunatatit, o constructie robusta si este echipat cu presostat cu protectie termica resetabila manual, manometru, supapa de siguranta, robinet de purjare, patru picioare de sprijin. AB500/1050F este foarte fiabil astfel incat este recomandat pentru aplicatii industriale severe in ateliere de vopsit, ateliere de vulcanizare, actionare scule pneumatice, etc. Asigura un debit de aer extrem de mare si un vas tampon de volum mare.

Compresor Fiac tandem cu piston ABT 900/2100 F
27.391,16 LEI

ABT900/2100F este un compresor tandem profesional, de calitate superioara, cu debit mare. Compresorul este echipat cu doua grupuri de pomparel cu doua pistoane si doua trepte de compresie. Grupurile sunt actionate prin curea de cate un motor electric trifazat. Are un randament imbunatatit, o constructie robusta si este echipat cu presostat cu protectie termica resetabila manual, manometru, supapa de siguranta, robinet de purjare, patru picioare de sprijin. ABT500/2100F este foarte fiabil astfel incat este recomandat pentru aplicatii industriale severe in ateliere de vopsit, ateliere de vulcanizare, actionare scule pneumatice, sablare, etc. etc. Asigura un debit de aer extrem de mare si un vas tampon de volum mare.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept