Valuta:
Dezumidificator Kind Home Equilibrium AKD-M200RV
1.287,19 LEI

Dezumidificatorul Kind Home Equilibrium AKD-M200RV poate fi utilizat la o temperatura de lucru intre 5 si 35 grade Celsius. Dezumidificatorul se va opri automat atunci cand s-a atins nivelul de umiditate dorit din incapere. Dezumidificatorul va porni automat imediat ce umiditatea din incapere creste peste nivelul setat.

Purificator de aer ADA Electrotech CO ADA 682
962,00 LEI

Purificatorul de aer Ada Electrotech CO ADA 682 foloseste un sistem de sterilizare pe baza de UV. Purificatorul de aer Ada Electrotech elimina particulele solide : praf, par, scame, etc.

Aer conditionat LG Libero Inverter CS09AQ + S09AQU
2.599,62 LEI

Spre deosebire de aparatele de aer conditionat conventionale, aparatele inverter pot modifica turatia compresorului pentru a ajusta necesarul de racire sau incalzire. Cand se atinge temperatura dorita in camera, aparatul ajusteaza turatia compresorului astfel incat sa se mentina temperatura dorita in camera, in felul acesta realizand economii de energie de pana la 44%.^ Cand se porneste aparatul de aer conditionat este ori cald ori rece, astfel compresorul functioneaza la turatie maxima pentru a atinge temperatura dorita in camera cat mai repede. Cand se atinge temperatura dorita, spre deosebire de aparatele de aer conditionat conventionale care pornesc sau opresc compresorul, aparatele LG inverter ajusteaza si modifica permanent turatia compresorului pentru a mentine constanta temperatura dorita, cu minim de fluctuatie pentru a nu perturba confortul dumneavoastra.^ Aparatele de aer conditionat LG inverter utilizeaza compresoare DC inverter (curent continuu) datorita eficientei si zgomotului redus. Acestea sunt mult mai eficiente decat compresoarele normale de viteza constanta AC, in special la turatii mici.^

Aer conditionat Hitachi Akebono RAK-50PXB-RAC-50WXB Inverter 18000 BTU
6.899,45 LEI

Aparatul de aer conditionat Hitachi Akebono RAK-50PXB-RAC-50WXB gama inverter, cu o capacitate maxima de racire de 18000 BTU, face parte din clasa A++

Aer conditionat Fujitsu AWY18L
9.873,42 LEI

Aparatul de aer conditionat Fujitsu, AWY18L, 18000 btu/h, tip convertibil de perete este perfect pentru spatii rezidentiale, birouri si spatii industriale.^ Design-ul unic al dispozitivelelor FUJITSU GENERAL pentru pereti-tavan combina avantajele modelelor pentru tavan si a celor pentru pereti intr-un singur dispozitiv. Dispozitivul compact poate fi montat intr-un colt intre tavan si perete si permite o distributie optima a aerului dar si un debit de racire remarcabil. Deschiderile dispozitivului cuprind placute de auto-inchidere si placute controlate de la distanta ce dispun de o functie auto-swing si asigura distributia consecventa a aerului. Inovativul ventilator axial creste fluxul de aer specific si prin urmare creste si aria de racire sau incalzire cu pana la 150% mai mult comparativ cu modelele standard.^ Filtrul de titan de serie elimina fumul de tigara si mirosurile neplacute. O proprietate de eliminare a bacteriilor datorita ultravioletelor distruge sporii fungali periculosi si bacteriile, astfel asigurand toate cerintele igienice.^ Constructia inovativa poate satisface cerinte ridicate referitoare la design si functii incorporate. Repornirea automata in urma unei pane de curent garanteaza o functionalitate absoluta a dispozitivului.

Dezumidificator semi-profesional Master tip DH 771
5.024,53 LEI

Dezumidificatorul semi-profesional Mater tip DH 771 cu carcasa metalica, compact si de inalta eficienta, previne formarea ruginii, mucegaiului, petelor. Reduce timpul de eliminare a umezelii, contribuie la scaderea cerintelor de incalzire. Este echipat cu roti si maner incastrat in carcasa pentru o deplasare mai usoara.

Dezumidificator casnic Master DH 711
842,26 LEI

Dezumidificatorul Master casnic DH 711 previne formarea ruginii, mecegaiului, petelor. Este regularizata diferenta de umiditate intre anotimpuri, se micsoreaza timpul de uscare a cladirilor noi sau a celor inundate.

Dezumidificator casnic Master DH 720
1.306,42 LEI

Deumidificatoarele Master previn formarea ruginii, mucegaiului, petelor. ^ Acestea reduc timpul de eliminare a umezelii, regularizeaza diferentele de umiditate intre anotimpuri. Cu ajutorul dezumidificatoarelor Master, cheltuielile de intretinere sunt reduse.^ Contribuie la scaderea cerintelor de incalzire. Timpul de uscare a cladirilor noi sau a celor indundate este redus cu ajutorul dezumidificatoarelor Master.

Aer conditionat LG Artcool Stylist V G12Wl
4.456,74 LEI

Aparatul de aer conditionat LG Artcool Stylist V G12Wl dispune de tehnologia Inverter, astfel consumul de energie fiind redus cu pana la 60%.^ Efecte de iluminare speciale pentru o atmosfera unica in caminul dumneavoastra.Telecomanda intuitiva. Comenzile speciale "hot keys" permit un control rapid al functiilor utilizate frecvent.^ Filtrul de protectie dublu (prefiltrul) este usor de schimbat facand mai usoara curatarea atat a interiorului echipamentului de climatizare cat si a filtrului propriu-zis. Acest lucru inseamna usurinta in mentinerea curateniei.^ Datorita tehnologiei compresorului cu vibratii minime, echipamentele de climatizare LG au un nivel foarte mic de zgomot.^

Aer conditionat Fujitsu AUY12U tip caseta de tavan
4.863,58 LEI

Aparatul de aer conditionat Fujitsu AUY12U dispune de refrigerant R410 A, programare, setarea temperaturii, viteza si directionarea jetului de aer.

Aer conditionat General Fujitsu ASHG09LEC
2.566,94 LEI

Aparatul de aer conditionat General Fujitsu ASHG09LEC este echipat cu filtru de dezodorizare cu ioni ce absorb mirosurile neplacute. Echipamentul poate functiona la maximum de putere a fluxului de aer si a compresorului timp de 20 de minute pentru o climatizare rapida.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept