Valuta:
Dezumidificator Kind Home Equilibrium AKD-M200RV
1.287,19 LEI

Dezumidificatorul Kind Home Equilibrium AKD-M200RV poate fi utilizat la o temperatura de lucru intre 5 si 35 grade Celsius. Dezumidificatorul se va opri automat atunci cand s-a atins nivelul de umiditate dorit din incapere. Dezumidificatorul va porni automat imediat ce umiditatea din incapere creste peste nivelul setat.

Purificator de aer ADA Electrotech CO ADA 682
962,00 LEI

Purificatorul de aer Ada Electrotech CO ADA 682 foloseste un sistem de sterilizare pe baza de UV. Purificatorul de aer Ada Electrotech elimina particulele solide : praf, par, scame, etc.

Aer conditionat General Fujitsu ASHG18LFC
4.971,36 LEI

Aparatul de aer conditionat General Fujitsu ASHG18LFC este echipat cu filtru de dezodorizare cu ioni ce absoarbe mirosurile neplacute. Echipamentul poate functiona la maximum de putere a fluxului de aer si a compresorului timp de 20 de minute pentru o climatizare rapida.

Aer conditionat Hitachi Eco Comfort RAK-50PEB/RAC-50WEB Inverter 18000 BTU
4.652,58 LEI

Aparatul de aer conditionat Hitachi Eco Comfort RAK-50PEB/RAC-50WEB avand o capacitate de 18000 BTU are o eficienta de racire de 5,9.

Aer conditionat LG Artcool Mirror A09RK Inverter
3.089,20 LEI

Aparatul de aer conditionat LG Artcool Mirror A09RK dispune de tehnologia Inverter, care controleaza simultan viteza motorului si a compresorului. Prin eliminarea ciclurilor de pornire/oprire, eficienta aparatului creste in mod semnificativ, prelungindu-se durata de viata a componentelor individuale. Cu ajutorul acestei tehnologii, echipamentele de climatizare cu inverter sunt mai putin expuse riscului de disfunctionalitate, sunt mai economice, iar compresorul unitatii exterioare este, in general, mai silentios decat alte echipamente de climatizare standard. Consum de energie este redus in timpul functionarii cu pana la 60%.

Dezumidificator profesional Master tip DH 44
4.591,37 LEI

Dezumidificatorul profesional Mater tip DH 44 are un randament mare ce previne formarea ruginii, mucegaiului, petelor si in acelasi timp reduce timpul de eliminare a umezelii regularizeaza diferentele de umiditate intre anotimpuri. Timpul de uscare a cladirilor noi sau a celor inundate se micsoreaza.

Dezumidificator semi-profesional Master tip DH 751
3.044,80 LEI

Dezumidificatorul semi-profesional Mater tip DH 751 cu carcasa metalica, compact si de inalta eficienta, previne formarea ruginii, mucegaiului, petelor. Reduce timpul de eliminare a umezelii, contribuie la scaderea cerintelor de incalzire. Este echipat cu roti si maner incastrat in carcasa pentru o deplasare mai usoara.

Aer conditionat General Fujitsu ASHG12LLC
2.562,93 LEI

Aparatul de aer conditionat General Fujitsu ASHG12LLC dispune de tehnologia V-PAM (Pulse Amplitude Modulation), ce asigura o putere mai mare a compresorului. Aparatul economiseste energie datorita tehnologiei Inverter, iar temperatura dorita se atinge foarte rapid cu ajutorul tehnologiei V-PAM.

Aer conditionat LG Libero Inverter CS09AQ + S09AQU
2.599,62 LEI

Spre deosebire de aparatele de aer conditionat conventionale, aparatele inverter pot modifica turatia compresorului pentru a ajusta necesarul de racire sau incalzire. Cand se atinge temperatura dorita in camera, aparatul ajusteaza turatia compresorului astfel incat sa se mentina temperatura dorita in camera, in felul acesta realizand economii de energie de pana la 44%.^ Cand se porneste aparatul de aer conditionat este ori cald ori rece, astfel compresorul functioneaza la turatie maxima pentru a atinge temperatura dorita in camera cat mai repede. Cand se atinge temperatura dorita, spre deosebire de aparatele de aer conditionat conventionale care pornesc sau opresc compresorul, aparatele LG inverter ajusteaza si modifica permanent turatia compresorului pentru a mentine constanta temperatura dorita, cu minim de fluctuatie pentru a nu perturba confortul dumneavoastra.^ Aparatele de aer conditionat LG inverter utilizeaza compresoare DC inverter (curent continuu) datorita eficientei si zgomotului redus. Acestea sunt mult mai eficiente decat compresoarele normale de viteza constanta AC, in special la turatii mici.^

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept