Valuta:
Dezumidificator Kind Home Equilibrium AKD-M200RV
1.287,19 LEI

Dezumidificatorul Kind Home Equilibrium AKD-M200RV poate fi utilizat la o temperatura de lucru intre 5 si 35 grade Celsius. Dezumidificatorul se va opri automat atunci cand s-a atins nivelul de umiditate dorit din incapere. Dezumidificatorul va porni automat imediat ce umiditatea din incapere creste peste nivelul setat.

Purificator de aer ADA Electrotech CO ADA 682
962,00 LEI

Purificatorul de aer Ada Electrotech CO ADA 682 foloseste un sistem de sterilizare pe baza de UV. Purificatorul de aer Ada Electrotech elimina particulele solide : praf, par, scame, etc.

TermoHigrometru extern Purline TH0090
62,01 LEI

TermoHigrometrul Purline TH0090 se foloseste pentru masurarea temperaturii ambientale si nivelului de umiditate din aer.

Purificator de aer Equilibrium Kind Home KC-A300UV
744,80 LEI

Recomandat pentru locuinte, birouri, gradinite, scoli, camere de hotel, restaurante, saloane si cabinete cosmetice, purificatorul KC-A300UV, prevazut cu filtru HEPA, reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc sa-si desfasoare activitatea zilnica intr-un ambient curat si sanatos.^ Prevazute cu filtre fotocatalitice impregnate cu TiO2 si cu lampi UV, purificatoarele KC-A300UV de la Kind Home sunt foarte eficiente in indepartarea impuritatilor, a alergenilor sau a unor micro-organisme din aer responsabile pentru raspandirea unor boli.^ Cele 7 trepte de filtrare le recomanda pentru utilizarea in camine de copii si batrani, in camere pentru nou-nascuti si copii si le confera aplicatii in domeniul medical sau farmaceutic: laboratoare, cabinete medicale si terapeutice, cabinete stomatologice, spitale, locuri unde se lucreaza cu publicul si unde exista pericolul raspandirii virusurilor.

Dezumidificator casnic Master DH 745
2.115,00 LEI

Dezumidificatorul este compact, echipat cu carcasa din material de plastic, usor de transportat si silentios. Prezinta higrostat incorporat, indicator pentru rezervor plin, filtru de carbon activ pentru absorbtia mirosurilor si panou electronic de control.

Dezumidificator semi-profesional Master tip DH 731
1.834,18 LEI

Dezumidificatorul semi-profesional Mater tip DH 731 cu carcasa metalica, compact si de inalta eficienta, previne formarea ruginii, mucegaiului, petelor. Reduce timpul de eliminare a umezelii, contribuie la scaderea cerintelor de incalzire. Este echipat cu roti si maner incastrat in carcasa pentru o deplasare mai usoara.

Aer conditionat General Fujitsu ASHG18LFC
4.964,96 LEI

Aparatul de aer conditionat General Fujitsu ASHG18LFC este echipat cu filtru de dezodorizare cu ioni ce absoarbe mirosurile neplacute. Echipamentul poate functiona la maximum de putere a fluxului de aer si a compresorului timp de 20 de minute pentru o climatizare rapida.

Dezumidificator prin absorbtie Master tip DHA 10
1.061,90 LEI

Dezumidificatorul prin absorbtie Mater tip DHA 10 nu are compresor si nici agent frigorific. re o efcienta de indepartare a apei aproape constanta la orice temperatura si este mai eficient decat un dezumidificator cu compresor la temperaturi sub 5°C. Functioneaza eficient la temperaturi scazute. Protejeaza medul inconjurator datorita lipsei agentului frigorific. Fara gheata, eficienta 100% in special la temperaturi scazute.

Dezumidificator profesional Master tip DH 44
4.585,46 LEI

Dezumidificatorul profesional Mater tip DH 44 are un randament mare ce previne formarea ruginii, mucegaiului, petelor si in acelasi timp reduce timpul de eliminare a umezelii regularizeaza diferentele de umiditate intre anotimpuri. Timpul de uscare a cladirilor noi sau a celor inundate se micsoreaza.

Pompa de condens Mercury
388,68 LEI

Mercury este o pompa de condens cu contact electromagnetic, conceputa pentru evacuarea condensului din aparatele de aer conditionat, ventiloconvectoare, centrale termice in condensatie. Pompa se poate instala deasupra tavanului fals daca este posibil, se poate atasa la traseul frigorific sau in spatele unitatii interioare.

Aer conditionat LG Artcool Mirror A12RK Inverter
3.302,25 LEI

Aparatul de aer conditionat LG Artcool Mirror A12RK dispune de tehnologia Inverter, care controleaza simultan viteza motorului si a compresorului. Prin eliminarea ciclurilor de pornire/oprire, eficienta aparatului creste in mod semnificativ, prelungindu-se durata de viata a componentelor individuale. Cu ajutorul acestei tehnologii, echipamentele de climatizare cu inverter sunt mai putin expuse riscului de disfunctionalitate, sunt mai economice, iar compresorul unitatii exterioare este, in general, mai silentios decat alte echipamente de climatizare standard. Consum de energie este redus in timpul functionarii cu pana la 60%.

Aer conditionat Fujitsu AUY12U tip caseta de tavan
4.849,72 LEI

Aparatul de aer conditionat Fujitsu AUY12U dispune de refrigerant R410 A, programare, setarea temperaturii, viteza si directionarea jetului de aer.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept