Valuta:
Dezumidificator Kind Home Equilibrium AKD-M200RV
1.287,19 LEI

Dezumidificatorul Kind Home Equilibrium AKD-M200RV poate fi utilizat la o temperatura de lucru intre 5 si 35 grade Celsius. Dezumidificatorul se va opri automat atunci cand s-a atins nivelul de umiditate dorit din incapere. Dezumidificatorul va porni automat imediat ce umiditatea din incapere creste peste nivelul setat.

Purificator de aer ADA Electrotech CO ADA 682
962,00 LEI

Purificatorul de aer Ada Electrotech CO ADA 682 foloseste un sistem de sterilizare pe baza de UV. Purificatorul de aer Ada Electrotech elimina particulele solide : praf, par, scame, etc.

Aer conditionat Hitachi Performance RAK-35PPB/RAC-35WPB Inverter 12000 BTU
3.099,49 LEI

Aparatul de aer conditionat Hitachi Performance RAK-35PPB/RAC-35WPB de tip inverter 12000 BTU, face parte din gama A++ atat la racire cat si la incalzire.

Aer conditionat Hitachi Performance RAK-25PPB/RAC-25WPB Inverter 9000 BTU
2.726,52 LEI

Aparatul de aer conditionat Hitachi Performance RAK-25PPB/RAC-25WPB, de tip inverter, are o capacitate de racire de 9000BTU si o eficienta la racire de 7.64, facand ca acesta sa faca parte din gama A++

Dezumidificator casnic Master DH 745
2.115,00 LEI

Dezumidificatorul este compact, echipat cu carcasa din material de plastic, usor de transportat si silentios. Prezinta higrostat incorporat, indicator pentru rezervor plin, filtru de carbon activ pentru absorbtia mirosurilor si panou electronic de control.

Detergent spumogen split Ecotech Split Net 500 ml
37,71 LEI

Detergentul spumogen Ecotech este parfumat, bazat pe agenti tensioactivi, alcooli, dezinfectanti, corector de PH, si asigura o curatare eficienta a split-urilor aparatelor de aer conditionat, dezinfecteaza si odorizeaza, eliminand disconfortul produs de mirosul neplacut al instalatiei, are efect antialga si este usor detartrant pentru suprafete.

U.E. pentru aer conditionat inverter multi Split LG MU3M19
5.477,09 LEI

Unitatea externa LG MU3M19 Multi Split suporta maxim trei unitati interne conectabile.

Aer conditionat Hitachi Akebono RAK-50PXB-RAC-50WXB Inverter 18000 BTU
6.874,18 LEI

Aparatul de aer conditionat Hitachi Akebono RAK-50PXB-RAC-50WXB gama inverter, cu o capacitate maxima de racire de 18000 BTU, face parte din clasa A++

Detergent spumogen split Ecotech Split Net, 5 kg
235,94 LEI

Detergentul spumogen Ecotech este parfumat, bazat pe agenti tensioactivi, alcooli, dezinfectanti, corector de PH, si asigura o curatare eficienta a split-urilor aparatelor de aer conditionat, dezinfecteaza si odorizeaza, eliminand disconfortul produs de mirosul neplacut al instalatiei, are efect antialga si este usor detartrant pentru suprafete.

Dezumidificator casnic Master DH 711
839,18 LEI

Dezumidificatorul Master casnic DH 711 previne formarea ruginii, mecegaiului, petelor. Este regularizata diferenta de umiditate intre anotimpuri, se micsoreaza timpul de uscare a cladirilor noi sau a celor inundate.

Aer conditionat Fujitsu AWY18L
9.837,26 LEI

Aparatul de aer conditionat Fujitsu, AWY18L, 18000 btu/h, tip convertibil de perete este perfect pentru spatii rezidentiale, birouri si spatii industriale.^ Design-ul unic al dispozitivelelor FUJITSU GENERAL pentru pereti-tavan combina avantajele modelelor pentru tavan si a celor pentru pereti intr-un singur dispozitiv. Dispozitivul compact poate fi montat intr-un colt intre tavan si perete si permite o distributie optima a aerului dar si un debit de racire remarcabil. Deschiderile dispozitivului cuprind placute de auto-inchidere si placute controlate de la distanta ce dispun de o functie auto-swing si asigura distributia consecventa a aerului. Inovativul ventilator axial creste fluxul de aer specific si prin urmare creste si aria de racire sau incalzire cu pana la 150% mai mult comparativ cu modelele standard.^ Filtrul de titan de serie elimina fumul de tigara si mirosurile neplacute. O proprietate de eliminare a bacteriilor datorita ultravioletelor distruge sporii fungali periculosi si bacteriile, astfel asigurand toate cerintele igienice.^ Constructia inovativa poate satisface cerinte ridicate referitoare la design si functii incorporate. Repornirea automata in urma unei pane de curent garanteaza o functionalitate absoluta a dispozitivului.

Aer conditionat General Fujitsu ASHG30LFC
6.028,07 LEI

Aparatul de aer conditionat General Fujitsu ASHG30LFC este echipat cu filtru de dezodorizare cu ioni ce absoarbe mirosurile neplacute. Echipamentul poate functiona la maximum de putere a fluxului de aer si a compresorului timp de 20 de minute pentru o climatizare rapida.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept