CIOCANE ROTOPERCUTOARE
Producator
Valuta:
Ciocan rotopercutor Skil 1740AR
291,36 LEI

Ciocan rotopercutor cu mecanism pneumatic eficient pentru gaurirea fara efort a betonului.^ Ciocan rotopercutor compact si confortabil. Unealta ideala pentru orice lucrare de gaurire a betonului in casa si jurul acesteia.^

Ciocan rotopercutor Bosch PBH 2000 RE
359,63 LEI

Gaurire cu si fara percutie, daltuire in beton^ Gaurire cu percutie fara efort, in beton si zidarie, daltuire si gaurire cu o putere de 550 W^ Mecanism de percutie pneumatic Bosch cu o energie de percutie de 1.5 J - putere mare de percutie in materiale dure, independent de forta de apasare exercitata de utilizator^ Greutate activa redusa de 2.2 kg si design ergonomic Slimline pentru lucru fara efort

Ciocan rotopercutor Skil 1743AE
373,70 LEI

Ciocanul rotopercutor Skil 1743AE avand o putere de 600W foloseste tehnologie prin percutie pneumatica avand o energie de percutie de 1,3 Jouli. Ciocanul rotopercutor Skil este dotat cu un maner softgrip pentru o manevrabilitate mai buna.

Ciocan rotopercutor Bosch PBH 2100 RE
405,67 LEI

Ciocanul rotopercutor Bosch PBH 2100 RE este puternic si usor de manevrat. Ciocanul ofera posibiltatea gauririi cu percutie fara efort, in beton si zidarie, daltuirii, gauririi si insurubarii cu o putere de 550 W. Greutatea activa redusa, de numai 2.2 kg, si design-ul compact Slimline cu softgrip asigura lucrul fara efort.

Ciocan rotopercutor Skil 1758AD
452,45 LEI

Ciocanul rotopercutor Skil 1758AD are mecanism pneumatic puternic pentru gaurirea fara efort a betonului.^ Sistemul SDS-plus ajuta la schimbarea rapida si usoara a burghiului.^ Manerul cu forma ergonomica asigura confortul si protectia utilizatorului. Manerul moale, anti-alunecare, ofera un confort sporit utilizatorului.^ Ciocanul este dotat cu comutator pentru viteza variabila cu buton de blocare pentru operare continua, rotita de selectare a vitezei, pentru a seta viteza corecta pentru fiecare lucrare.^ Skil 1758 dispune de cuplaj de siguranta pentru protectie in cazul in care burghiul se blocheaza.^

Ciocan rotopercutor Maktec-Makita MT870
464,13 LEI

Modelul MT870 este primul rotopercutor din gama Maktec, adaptat pentru burghie tip SDS PLUS, cu capacitate de găurire în beton de până la 22 mm.

Ciocan rotopercutor Ryobi ERH 710 RS
491,23 LEI

Masina de gaurit de la Ryobi ERH 710 RS cu mandrina SDS PLUS vine echipat cu un motor electric puternic de 710W. Maner ergonomic si led de avertizare (Livetool Indicator - devine albastru când este alimentat la sursa de curent). Functii a ciocanului Ryobi: rotatie, rotopercutie, daltuire.

Ciocan rotopercutor Bosch PBH 2500 RE
538,29 LEI

Ciocanul rotopercutor Bosch PBH 2500 RE permite gaurirea cu percutie fara efort in beton si in zidarie, daltuirea, gaurirea si insurubarea cu o putere de 600 W. Mecanismul de percutie pneumatic Bosch cu o energie de percutie de 1.9 J asigura o putere mare de percutie in materiale dure, independent de forta de apasare exercitata de utilizator.

Ciocan rotopercutor Skil 1764AK
598,79 LEI

Ciocanul rotopercutor Skil 1764AK este echipat cu motor puternic de 920 W. Ciocanul dispune de 4 functii: gaurire cu percutie, oprire percutie pentru lucrari obisnuite de gaurire si insurubare, oprire rotatie pentru lucrari de daltuire usoare, daltuire cu rotatie libera pentru o libertate maxima de miscare. Sistemul SDS+ asigura schimbarea rapida si usoara a burghiului.

Ciocan rotopercutor Bosch PBH 2500 SRE
632,58 LEI

Ciocanul rotopercutor Bosch PBH 2500 SRE este puternic si se manevreaza cu usurinta. Ciocanul permite gaurirea cu percutie fara efort, in beton si zidarie, daltuirea si insurubarea cu o putere de 600 W.

Ciocan rotopercutor Bosch PBH 2800 RE
747,68 LEI

Ciocanul rotopercutor Bosch PBH 2800 RE asigura gaurirea cu percutie puternica, in beton si zidarie, daltuirea si gaurirea cu o putere foarte mare de 720 W.^ Mecanismul de percutie pneumatic Bosch cu o energie de percutie de 2.6 J confera putere foarte mare de percutie in materiale dure, independent de forta de apasare exercitata de utilizator.^ Design-ul ergonomic Slimline si softgrip-ul asigura lucrul fara efort.

Ciocan rotopercutor Makita HR2230
757,90 LEI

Ciocanul rotopercutor Makita HR2230 dispune de sistem SDS-Plus al mandrinei ce permite schimbarea usoara a burghielor. Ciocanul rotopercutor ofera doua moduri de operare: rotopercutie si rotatie fara percutie.

Ciocan rotopercutor Makita HR2470
780,55 LEI

Ciocanul rotopercutor Makita HR2470 dispune de sistem de ghidare a mandrinei ce permite schimbarea usoara a burghielor. Ciocanul rotopercutor ofera trei moduri de operare: percutie, rotopercutie si rotatie fara percutie. Intrerupatorul si butonul de blocare de dimensiuni mari permit o actionare facila.

Ciocan rotopercutor Makita HR2600
859,86 LEI

Ciocanul rotopercutor Makita HR2600 dispune de doua moduri de operare: rotopercutie si rotatie fara percutie, are posibilitatea de reglare a adancimii de lucru in mod facil, printr-o singura miscare. Are un design ergonomic al manerului cauciucat si permite o putere maxima de actionare, cu un control si confort sporit. Butonul pentru schimbarea modului de operare este pozitionat sub carcasa angrenajelor reducandu-se astfel posibilitatea ruperii.

Ciocan rotopercutor Makita BHR241Z
859,86 LEI

Ciocanul rotopercutor BHR241Z prezinta trei moduri de operare: găurire, găurire cu percutie, percutie si posibilitatea reglarii pozitiei daltii. Manerul sau este ergonomic, cauciucat, cu posibilitate de rotatie la 360 grade, cu blocare la fiecare 40 de grade. Construcția cu elemente de cauciuc atenuează transmiterea vibratiilor către acumulator, reducând defectiunile terminalelor acestuia.

Ciocan rotopercutor Makita HR2470T
889,31 LEI

Ciocanul rotopercutor Makita HR2470T dispune de sistem de ghidare a mandrinei ce permite schimbarea usoara a burghielor. Ciocanul rotopercutor permite trei moduri de operare: percutie, rotopercutie si rotatie fara percutie.

Ciocan rotopercutor Bosch PBH 3000 FRE
935,45 LEI

Gaurire in forta cu si fara percutie, daltuire in beton - cu mandrina-adaptor;^ Gaurire cu percutie puternica, in beton si zidarie, daltuire, gaurire si insurubare cu o putere foarte mare de 750 W;^ Mecanism de percutie pneumatic Bosch cu o energie de percutie de 2.8 J - putere foarte mare de percutie in materiale dure, independent de forta de apasare exercitata de utilizator;^ Mandrina-adaptor SDS Bosch pentru burghie obisnuite cu coada cilindrica.

Ciocan rotopercutor Makita HR2611F
1.013,93 LEI

Ciocanul rotopercutor Makita HR2611F este echipat cu sistem AVT si lumina de lucru, aer 3 moduri de operare (percutie, rotopercutie si rotatie fara percutie), iar dalta prezinta 40 de ungiuri diferite de operare.

Ciocan rotopercutor Bosch PBH 3000-2 FRE, valiza plastic
1.015,17 LEI

Gaurire in forta cu si fara percutie, in beton si zidarie, daltuire, gaurire si insurubare cu o putere foarte mare de 750 W;^ Mecanism de percutie pneumatic Bosch cu o energie de percutie de 2.8 J - putere foarte mare de percutie in materiale dure, independent de forta de apasare exercitata de utilizator;^ Mandrina interschimbabila SDS Bosch - schimbare rapida, fara cheie intre sistemul de prindere SDS-plus si mandrina pentru burghie obisnuite cu coada cilindrica.

Ciocan rotopercutor Makita HR2810
1.319,81 LEI

Ciocanul rotopercutor Makita HR2810 dispune de vibratii reduse si rapiditater la gaurirea progresiva. Pentru o manevrare mai buna, ciocanul beneficiaza de constructie compacta a carcasei motorului in forma de "L'. Scula ofera protectie la mersul in gol. Cuplajul de siguranta cu declansare impiediac rasucirea masinii in cazul blocarii portsculei.

Ciocan rotopercutor cu acumulator Bosch GBH 14.4 V-Li
1.327,03 LEI

Ciocanul rotopercutor Bosch GBH 14.4 V-Li dispune de forma compacta si mecanism cu percutie pneumatic - optimizat pentru gauri cu diametrul intre 4 si 8 mm. Ciocanul este adecvat si pentru lucrari de insurubare si gaurire in lemn si metal de anvergura mica pana la medie. Tehnologia unica Premium litiu-ion Bosch asigura o durata de viata cu 400% mai indelungata si o putere imbatabila a acumulatorului. Bosch Electronic Cell Protection (ECP) protejeaza acumulatorul impotriva suprasolicitarii, supraincalzirii si a descarcarii profunde. Indiferent de starea de incarcare, acumulatorul poate fi incarcat oricand, fara ca celulele de acumulator sa se deterioreze.

Ciocan rotopercutor cu acumulator Bosch GBH 14.4 V-Li (4.0 Ah)
1.645,07 LEI

Ciocanul rotopercutor Bosch GBH 14.4 V-Li dispune de forma compacta si mecanism cu percutie pneumatic - optimizat pentru gauri cu diametrul intre 4 si 8 mm. Ciocanul este adecvat si pentru lucrari de insurubare si gaurire in lemn si metal de anvergura mica pana la medie. Tehnologia unica Premium litiu-ion Bosch asigura o durata de viata cu 400% mai indelungata si o putere imbatabila a acumulatorului. Bosch Electronic Cell Protection (ECP) protejeaza acumulatorul impotriva suprasolicitarii, supraincalzirii si a descarcarii profunde. Indiferent de starea de incarcare, acumulatorul poate fi incarcat oricand, fara ca celulele de acumulator sa se deterioreze.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept