CILINDRI VIBROCOMPACTORI
Producator
Valuta:
Monocilindru vibrocompactor Masalta MSR 58-3
22.319,77 LEI

Monocilindrul vibrocompactor Masalta MSR 58-3 dispune de greutate redusa si este usor de manevrat. Este destinat compactarii suprafetelor granulate si asfaltului. Cilindrul compactor este ideal pentru lucrari de intretinere si reparatii. Datorita transmisiei hidraulice, motorul actioneaza o pompa hidraulica prin intermediul careia sunt comandate atat unitatea de vibrare, cat si deplasarea cilindrului, astfel viteza de lucru fiind variabila.

Cilindru vibrocompactor dublu Masterpac DVR65L
35.586,64 LEI

Cilindrul vibrocompactor dublu Masterpac DVR65L este dotat cu un motor Lombardini de 8.1KW. Cilindrul vibrocompactor Masterpac are un sistem de racire cu ulei.

Cilindru vibrocompactor dublu Masalta MDR65
65.104,07 LEI

Cilindrul vibrocompactor dublu Masalta MDR65 dispune de constructie robusta si este potrivit pentru o gama larga de aplicatii in constructii. Utilajul asigura o compactare excelenta pentru suprafete granulate, pietris si asfalt, atat pentru spatii inguste cat si pentru suprafete mari.

Cilindru vibrocompactor fara post de lucru STONE WBR 650
66.943,91 LEI

Cilindrul vibrocompactor WBR 650 dispunde de filtre de aer de mare capacitate pentru o protectie suplimentara a motorului. Controlul vibratiilo realizate elctronic elimina problemele generate de controlul hidraulic. Capacele de protectie completa sunt usor de indepartat pentru un acces comod pentru lucrari de intretinere.

Cilindru compactor cu post de lucru STONE Wolf Pack 3100
85.494,50 LEI

Cilindrul compactor Wolf Pack 3100D dispune de protectie cu capac a bordului, scaun reglabil cu centura de siguranta si cadru de protectie ROPS, facandu-l un utilaj eficient, usor de utilizat.

Cilindru compactor cu post de lucru STONE Wolf Pack 3100 D
98.767,94 LEI

Cilindrul compactor Wolf Pack 3100D dispune de protectie cu capac a bordului, scaun reglabil cu centura de siguranta si cadru de protectie ROPS, facandu-l un utilaj eficient, usor de utilizat.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept