CAPSATOARE SI PISTOALE PNEUMATICE
Producator
Valuta:
Capsator pneumatic Makita AF505
361,39 LEI

Capsator pneumatic Makita AF505 este prevazut cu aparatoare de cauciuc ce protejeaza suprafetele in timpul lucrului. Adancimea cuielor poate fi reglata prin actionarea simpla a butonului de reglaj. Cuiele intepenite se pot elimina fara alte scule ajutatoare.

Capsator pneumatic Bosch GTK 40
580,23 LEI

Forma constructiva subtire pentru pozitionare precisa in punctul de fixare;^ Nu exista posibilitatea de capsare in gol datorita "wood protection system" pentru un lucru absolut curat;^ Ciocul invelit in cauciuc impiedica deteriorarea suprafetelor de calitate superioara.

Pistol pneumatic de impuscat cuie Bosch GSK 64
1.129,75 LEI

Pistolul pneumatic de impuscat cuie Bosch GSK 64 dispune de forma compacta ce permite lucrul si in locurile greu accesibile. Constructia robusta si carcasa stabila de magneziu asigura o fiabilitate ridicata in orice situatie de lucru.

Capsator pneumatic Makita AT1150A
1.471,61 LEI

Capsatorul pneumatic Makita AT115a0A dispune de orificiu de evacuare a aerului cu posibilitaet de rotire la 360 grade, pentru a proteja operatorul. Partile laterale din cauciuc protejeaza suprafetele laterale de zgarieturi si deteriorari.

Capsator pneumatic Makita AT2550A
1.523,72 LEI

Capsatorul pneumatic Makita AT2250A dispune de orificiu de evacuare a aerului cu posibilitatea rotirii la 360 grade, pentru a proteja utilizatorul. Partile laterale din cauciuc protejeaza suprafetele laterale de zgarieturi si deteriorari.

Pistol pneumatic de impuscat cuie Bosch GSN 90-34 DK
1.901,14 LEI

Pistolul pneumatic de impuscat cuie Bosch GSN 90-34 DK ofera putere mare si in cazul unei frecvente ridicate de tragere datorita tehnologiei inovatoare Full Force Technology. Constructia compacta permite lucrul placut si in regim de utilizare continua. Piesele consumabile sunt usor de inlocuit datorita constructiei moderne.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept