BICICLETE RECUMBENT
Producator
Valuta:
Bicicleta magnetica recumbent Lifegear 26390
796,55 LEI

Bicicleta magnetica recumbent Lifegear 26390 este potrivita pentu uzul casnic, pe dispaly-ul LCD se pot urmari usor functiile aparatului pentru monitoriarea exercitiilor, iar cele 8 nivele de ajustare a tensiunii ofera eficienta antrenamentului.

Bicicleta NordicTrack USA GX3.9 Indoor Trainer
2.428,17 LEI

NordicTrack GX 3.9 Indoor Trainer este echipată cu o volanta de 18 kg și beneficiază de un sistem de frânare lin. Cadrul robust oferă o platformă solidă pentru cele mai intense sesiuni de anternament.

Bicicleta ergometrica recumbent ProForm 325 CSX
2.699,00 LEI

Bicicleta ergometrică recumbent ProForm 325 CSX este ideală pentru un antrenament performant. Consola cu care este echipată vă asigură feedback pentru cei mai importanți parametri ai antrenamentului: intensitate, viteză, timp, distanță, calorii și puls. Compatibilitatea iFit Smart BlueTooth vă oferă opțiuni nelimitate de antrenament. Alegeți una dintre cele 22 de trepte de rezistență digitale pentru a vă atinge mai eficient și mai rapid obiectivele de fitness stabilite.

Bicicleta ergometrica recumbent Nordic Track GXR 4.2
2.753,24 LEI

Bicicleta ergometrica recumbent Nordic Track GXR 4.2 suporta o greutate maxima a utilizatorului de 136 kg. Bicicleta este potrivita pentru antrenamentul casnic si dispune de display LCD ce afiseaza cei mai importanti parametri ai antrenamentului.

Bicicleta ergometrica recumbent Nordic Track GXR 4.1
2.782,10 LEI

Bicicleta ergometrica recumbent Nordic Track GXR 4.1 dispune de consola cu display LCD ce afiseaza functiile aparatului si cu posibilitatea de conectare iPod si MP3. Cele 24 de programe si 20 de nivele de rezistenta fac antrenamentul mai eficient si mai usor de personalizat.

Bicicleta magnetica recumbent Kettler Axos Cycle R
2.799,00 LEI

Bicicleta magnetica recumbent Kettler Axos Cycle R ofera un antrenament diversificat si eficient, datorita celor 8 programe de antrenament. Consola bicicletei afiseaza permanent 7 functii ale antrenamentului si retine parametrii a 4 utilizatori. Utilizatorul poate seta dificultatea antrenamentului alegand una dintre cele 16 trepte de rezistenta.

Bicicleta Recumbent inSPORTline inCondi R60i
2.899,00 LEI

Bicicleta Recumbent inSPORTline inCondi R60i este conceputa pentru utilizarea casnica. Cu un design robust, bicicleta este proiectata in special pentru utilizatorii cu o mobilitate redusa (persoanele varstnice sau cu un exces de greutate) ^Bicicleta dispune de conexiuni pentru tablete si telefoane mobile prin Bluetooth si iConsole+. Aceste conexiuni fac posibila o plimbare virtuala. Ruta poate fi urmarita prin intermediul Google Maps Street View.

Bicicleta ergometrica recumbent Nordic Track VXR 475
2.989,69 LEI

Bicicleta ergometrică recumbent Nordic Track 475 VXR este ideală pentru un antrenament performant. Consola cu care este echipată vă asigură feedback pentru cei mai importanți parametri ai antrenamentului: intensitate, viteză, timp, distanță, calorii și puls. Compatibilitatea iFit Smart BlueTooth vă oferă opțiuni nelimitate de antrenament. Alegeți una dintre cele 22 de trepte de rezistență digitale pentru a vă atinge mai eficient și mai rapid obiectivele de fitness stabilite.

Bicicleta fitness recumbent Nativ Sport BM
3.069,00 LEI

Bicicleta Recumbent Nativ Sport BM - 3266 este construita din materiale de calitate superioara (inclusiv aluminiu), fiind destinata utilizarii atat in salile de fitness, cat si acasa.

Bicicleta magnetica recumbent Kettler Giro R
3.299,00 LEI

Bicicleta magnetica recumbent Kettler Giro R ofera utilizatorului un antrenament confortabil si eficient datorita scaunului orizontal reglabil, senzorilor de puls, celor 7 functii afisate si celor 16 nivele de dificultate.

Bicicleta ergometrica recumbent Nordic Track USA Commercial VR21
3.880,78 LEI

Ramaneti concentrati pe antrenamentul dvs., Bicicleta orizontala Commercial VR21 este echipata cu un scaun cu formă ergonomica și comenzi pe mânere care vă permit să ajustați antrenamentul fără a va opri pentru aceasta . Un ventilator puternic autoreglabil vă răcoreste în timp ce suportul pentru tableta vă permite să vă adăugați mediul digital pentru inspirație.

Bicicleta recumbent Nordic Track USA Elite R110
3.989,84 LEI

Echipata o gamă completă de caracteristici oferă divertisment la bord și instrumente avansate de antrenament, în timp ce scaunul bicicletei NordicTrack Elite R110 oferă confort și stabilitate în timp ce lucrați. Scaunul cu amortizare, supradimensionat, are spatarul ventilat și o pârghie de ajustare ușor de folosit. Obțineți un nou antrenament zilnic cu functia iFit și urmăriți-vă statisticile în timp ce lucrați. Un ventilator autoreglabil ține pasul cu viteza, pentru a vă menține racoriti pe măsură ce vă antrenați. AJUSTARI ALE SETARILOR IN TIMPUL ANTRENAMENTULUI, Păstrați focalizarea pe măsură ce modificați intensitatea. Comenzile integrate pe mâner vă permit să selectați antrenamentul și să modificați rezistența fără a vă lua mâinile de pe mâner. Folosirea usoara a tastelor de control modifica parametrii de antrenament fără a compromite stabilitatea. SCAUN CU SUPORT LOMBAR Antrenati-va în confort, scaunul supradimensionat, amortizat, este construit cu suport lombar și este, de asemenea, ventilat, astfel încât să puteți rămâne racorit, relaxat și concentrat în timpul antrenamentului. IFIT COMPATIBIL Un program revoluționar de instruire interactivă, tehnologia iFit vă ajută să obțineți mult mai mult din fiecare antrenament. Urmăriți-vă progresul, reproduceți trasee din viața reală cu Google Maps ™, antrenați-vă cu Jillian Michaels și personalizați-vă antrenamentele în funcție de obiectivele dvs. SETAȚI OBIECTIVELE, Obțineți o citire rapidă și precisă a ritmului cardiac cu ajutorul senzorilor duali Cardio-Grip încorporați în ambele manere. O curea pentru piept, wireless Smart, este de asemenea inclusă și vă permite să aveti o citire continuă pe afișaj, astfel încât să rămâneți în zona de antrenament corectă pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

Bicicleta recumbent SEG BM 3266
4.145,91 LEI

Bicicleta recumbent SEG BM 3266 este potrivita pentru antrenamentul in centre spa, centre de recuperare, hoteluri etc. Bicicleta dispune de 15 nivele de rezistenta si suporta o greutate maxima a utilizatorului de 136 kg.

Bicicleta magnetica recumbent Kettler Golf R
4.605,49 LEI

Bicicleta magnetica recumbent Kettler Golf R dispune de consola LCD cu afisare simultana a 8 functii plus afisarea valorilor medii la finalul antrenamentului. Posibilitatea de introducere manuala a valorilor urmarite in timpul antrenamentului ajuta utilizatorul sa isi eficientizeze exercitiile.

Bicicleta magnetica recumbent Sport Vision 426
4.908,76 LEI

Bicicleta tip recumbent Sport Vision cu 20 de nivele de rezistenta si inclinare si 10 programe incorporate. Bicicleta va ajuta sa va creati propriul plan de exercitii datorita afisajului complex. Este potrivita persoanelor ce se afla in recuperare, dar si pentru imbunatatirea ritmului cardiac, slabire sau antrnarea muschilor picioarelor.

Bicicleta magnetica recumbent inSPORTline SEG BE7216
4.999,00 LEI

Bicicleta magnetica recumbent inSPORTline SEG BE7216 este modelul Seg-UG-7230 fara generator. Aparatul este ideal in domeniul comercial si pentru utilizatori pretentiosi. Multitudinea de functii, flexibilitatea bicicletei, numarul mare de programe presetate ofera utlizatorului posibilitatea de a-si personaliza antrenamentul in functie de nevoile sale.

Bicicleta ergometrica recumbent Tunturi Pure 4.0
5.249,00 LEI

Bicicleta recumbent Tunturi Pure 4.0 este ideala pentru tratamente de recuperare sau pentru fitness. Bicicleta se poate utiliza in centre de recuperare, centre spa, hoteluri, sau pentru antrenamentul casnic intens. Bicicleta suporta o greutate maxima a utilizatorului de 135 kg.

Bicicleta recumbent Reebok Momentum R 900
5.950,06 LEI

Bicicleta recumbent Reebok Momentum R 900 ofera o serie larga de exercitii datorita programelor de care dispune, celor 20 de nivele de rezistenta si a display-ului ce afiseaza functiile aparatului.

Bicicleta magnetica recumbent SEG BG 7230
6.564,36 LEI

Bicicleta magnetica recumbent SEG 7230 este destinata antrenamentului profesional, in sali de fitness. Bicicleta dispune de 16 nivele de rezistenta si de 18 programe presetate. Bicicleta recumbent este echipata cu butoane rapide de ajustare rezistenta pe manere.

Bicicleta recumbent Life Fitness R1 cu consola Go
8.502,18 LEI

Bicicleta recumbent Life Fitness R1 cu consola Go ofera un antrenament eficient si diversificat datorita celor 13 programe de care dispune. Utilizatorul isi poate verifica performantele cu ajutorul LCD-ului ce afiseaza cei mai importanti parametri ai antrenamentului. Bicicleta ofera confort sporit in timpul antrenamentului datorita scaunului cu spatar. Bicicleta Life Fitness R1 poate fi folosita de persoane cu greutatea de pana la 135 kg.

Bicicleta ergometrica profesionala recumbent Reebok R9.5e
8.567,41 LEI

Bicicleta ergometrica profesionala recumbent Reebok R9.5e permite memorarea a 9 utilizatori diferiti si creearea de programe individuale, pentru un antrenement mai eficient.

Bicicleta recumbent Life Fitness R1 cu consola Track
10.277,04 LEI

Bicicleta recumbent Life Fitness R1 cu consola Track ofera personalizare, monitorizare si divertisment pentru a ajuta utilizatorul sa isi atinga scopurile fitness. Cu ajutorul consolei Track utilizatorul poate accesa Life Fitness Virtual Trainer, putandu-si crea antrenamente personalizate la adresa www.lifefitness.virtualtrainer.com. Pozitia utilizatorului este confortabila in timpul antrenamentului datorita scaunului cu spatar.

Bicicleta recumbent Precor RBK 615
10.748,39 LEI

Bicicleta recumbent Precor RBK 615 este potrivita pentru utilizarea in centre de recuperare, centre spa, hoteluri etc. Bicicleta dispune de 25 de nivele de rezistenta si de sistem de generare curent propriu si suporta o greutate maxima a utilizatorului de 159 kg.

Bicicleta recumbent Life Fitness R3 cu consola Go
11.135,85 LEI

Bicicleta recumbent Life Fitness R3 cu consola Go este echipata cu scaun standard cu spatar prevazut cu material care lasa pielea sa respire, oferind confort in timpul antrenamentului. Utilizatorul poate alege una dintre cele 20 de trepte de rezistenta pentru ca antrenamentul sa se desfasoare la nivelul de intensitate dorit. Bicicleta dispune de design modern si constructie robusta si suporta o greutate maxima a utilizatorului de 180 kg.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept