BICICLETE PLIANTE

Bicicleta plianta reprezinta atat un mod placut de relaxare, cat si o modalitate de a face miscare in aer liber. Clickbox.ro ofera o gama variata de biciclete pliante: biciclete pliante Dahon, biciclete pliante Orbea, biciclete pliante Giant. Bicicleta plianta ocupa spatiu redus in apartament si poate fi usor transportata in masina. Iti vom oferi cel mai bun sfat pentru a alege bicicleta plianta potrivita.
< Recomandam utilizarea filtrelor pentru a gasi mai usor modelul care ti se potriveste. >

Producator
Diametru roti bicicleta plianta (inch)
Numar de viteze
Valuta:
Bicicleta plianta Dahon S.U.V.
1.248,00 LEI

Bicicleta pliabila Dahon S.U.V. este usor de manevrat si depozitat. Bicicleta este echipata cu roti de 20 inch, potrivite si pentru teren accidentat.

Bicicleta plianta Orbea Folding F10
1.757,35 LEI

Bicicleta plianta Orbea Folding F10 este usor de transportat si dispune de 6 viteze. Bicicleta ocupa spatiu redus de depozitare datorita sistemului de pliere.

Bicicleta plianta Dahon Vybe C7A
1.798,00 LEI

Bicicleta plianta Dahon Vybe C7A se pliaza rapid, in doar 15 secunde. Bicicleta este dotata cu componente performante, cum ar fi ghidonul Radius si tehnologiile Fusion si V-Clamp.

Bicicleta plianta Dahon Roo D7
1.998,07 LEI

Probabil cea mai buna combinatie intre performante ridicate si pret accesibil. Cadrul din alumniu, cu linii arcuite ofera”look” atragator si o rigiditate exceptionala. Perfecta pentru calatoriile lungi, pe drumuri de tara sau in weekend. Complet echipata cu aparatori de noroi, portbagaj si cric.

Bicicleta plianta Orbea Folding A20
2.050,24 LEI

Bicicleta plianta Orbea Folding A20 se transporta cu usurinta datorita sistemului de pliere. Bicicleta dispune de 6 viteze.

Bicicleta plianta Dahon Vitesse D8
2.238,00 LEI

Bicicleta pliabila Dahon Vitesse D8 este echipata cu schimbatoare Neos 8. Bicicleta este portabila, se pliaza cu usurinta si permite o greutate maxima a utilizatorului de 105 kg.

Bicicleta plianta Dahon Vybe
2.299,00 LEI

Bicicleta plianta Dahon Vybe se pliaza rapid, in doar 15 secunde. Bicicleta este dotata cu componente performante, cum ar fi ghidonul Radius si tehnologiile Fusion.

Bicicleta plianta Orbea Folding A10
2.440,77 LEI

Bicicleta plianta Orbea Folding A10 dispune de 6 viteze si este echipata cu schimbator Shimano. Bicicleta ocupa spatiu redus de depozitare si se transporta cu usurinta datorita sistemului de pliere.

Bicicleta plianta Dahon Roo D3
2.448,00 LEI

Bicicleta pliabila Dahon Roo D3 este echipata cu cadru de aluminiu, cu linii arcuite, ce ofera un look atragator si o rigiditate exceptionala. Bicicleta este perfecta pentru calatoriile lungi, pe drumuri de tara sau pentru plimbarile prin parc.

Bicicleta plianta Dahon Vitesse D3 + manusi Ventura
2.448,00 LEI

Bicicleta pliabila Dahon Vitesse D3 este ideala pentru plimbarile prin parcuri sau pentru drumuri lungi. Bicicleta dispune de cadru robust din aluminiu si de cele mai noi tehnologii patentate Dahon. Datorita componentelor din clasa Deluxe, bicicleta este robusta si usoara.

Bicicleta plianta Dahon Briza D8
2.598,00 LEI

Bicicleta pliabila Dahon Briza D8 dispune de cadru arcuit, cu geometrie joasa. Bicicleta este confortabila, se pliaza rapid si se transporta cu usurinta datorita greutatii sale reduse.

Bicicleta plianta Dahon Ciao D7
2.698,00 LEI

Bicicleta pliabila Dahon Ciao D7 este sigura, stabila, cu centrul ed greutate coborat, fiind perfecta pentru plimbari, cumparaturi etc.

Bicicleta plianta Dahon Curve D3
2.748,00 LEI

O bicicleta plianta super compacta, cu roti de 16". Incredibil de mica dupa pliere (doar 32x64x75 cm).^ Poate fi tinuta permanent in portbagajul masinii. O aveti astfel mereu la indemana pentru o tura in parc.^ Ideala pentru copii dar si pentru adultii pentru care locul de depozitare a bicicletei este o problema.^

Bicicleta plianta Dahon Ikon D3
2.798,00 LEI

Bicicleta pliabila Dahon Ikon D3 este perfecta pentru oras. Construita din aluminiu de cea mai buna calitate, bicicleta permite o greutate maxima a utilizatorului de 105 kg.

Bicicleta plianta Dahon Vitesse D7HG
3.248,12 LEI

“Sora mai sofisticata” a modelului Vitesse D7, avand derailleur tip Shimano Nexus 7 in butucul rotii spate. Fara intretinere, acest tip de derailleur poate schimba vitezele rapid, atat de pe loc cat si in mers. Complet echipata cu aparatori de noroi, portbagaj, cric si paratoare de lant.

Bicicleta plianta Dahon Ios S9
4.748,00 LEI

Bicicleta pliabila Dahon Ios S9 este echipata cu cauciucuri Kojak de la Schwalbe si discuri de frana ce opresc instant rotile. Bicicleta se pliaza compact, cu usurinta.

Bicicleta plianta Dahon Jetstream P8
4.798,00 LEI

Model sportiv, super-comod, cu suspensie fata pe paralelogram deformabil si suspensie spate pe cilindru pneumatic.^ Garantat confort maxim, atat in oras cat si pe drumuri accidentate.^ Extrem de robusta, usoara si performanta.^ Un Land Rover al bicicletelor pliante.

Bicicleta plianta Tern Eclipse P24h
5.398,19 LEI

Bicicleta plianta Tern Eclipse P24h se adapteaza modului de viata, se pliaza cu usurinta si are o greutate de numai 14.7 kg.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept