Bicicleta Spinning ProForm Tour de France TDF 1.0

Bicicleta spinning ProForm Tour de France TDF 1.0 vă permite să deveniți din spectator participant. Alegeți din cele 24 de programe de antrenament pe care bicicleta vi le pune la dispoziție și pedalați pe drum de munte sau încercați un program pentru viteză. Puteți să optați pentru un antrenament care vă va plimba virtual pe drumurile din Franța.
Cod produs: 18680
Garantie: 24 luni
Disponibilitate: Indisponibil
Tel: 0770-488.949
Tel: 0799-787.866
        
Comenzi email:
comenzi@clickbox.ro
5.490,00 LEI
TVA inclus
Nume produs:  Bicicleta Spinning ProForm Tour de France TDF 1.0
Producator:  ProForm

Descriere produs:
 Bicicleta spinning ProForm Tour de France TDF 1.0 vă permite să deveniți din spectator participant. Alegeți din cele 24 de programe de antrenament pe care bicicleta vi le pune la dispoziție și pedalați pe drum de munte sau încercați un program pentru viteză. Puteți să optați pentru un antrenament care vă va plimba virtual pe drumurile din Franța.

Descarca manual:
Manual de utilizare ProForm Tour de France TDF 1.0.pdf

Bicicleta Spinning ProForm Tour de France TDF 1.0 Foto 2

Informatii generale:   Condiție pentru orice etapă de munte datorită sistemului de înclinare și declinare de până la 15%
Indiferent de rută și de teren, bicicleta ProForm Tour de France TDF 1.0 reglează automat gradul de înclinare/declinare pentru a simula traseul real. Cu impresionanta capacitate de înclinare/declinare vă puteți antrena tot anul pentru orice cursă din lume.
Lumea este scena dumneavoastră datorită tehnologiei iFit® Antrenor Ready ™. Start în Normandia, Franța. Apoi îndreptați-vă către Verona, Italia. Poate vă veți opri în Salzburg, Austria. Cu bicicleta ProForm Tour de France TDF 1.0 nu veți vrea să vă opriți din pedalare. Rutele Google Maps vă duc oriunde în lume - dumneavoastră configurați traseul. În plus, puteți urmări progresul, puteți intra în competiție cu prietenii și vă puteți personaliza antrenamentul pentru a se potrivi obiectivelor pe care vi le-ați stabilit. Este necesar să accesați contul iFit de pe tabletă sau de pe smartphone. Necesită calitatea de membru, care se achiziționează separat.
V-ați întrebat vreodată dacă antrenamentul dumneavoastră este diferit? Cu noul Watts LED Display puteți vizualiza puterea redată pe consola cu lumini LED. Pe baza algoritmului de putere de wați/kilogram puteți afla dacă sunteți în anduranță, tempo sau în zona de vârf. Anduranța este o zonă excelentă pentru un antrenament lent și constant. Zona Tempo vă plasează în ritmul cardiac ideal în funcție de categoria de greutate, iar în zona de vârf (Peak zone) vă aflați în momentul în care atingeți nivelul cardio maxim. Iar dacă vă concentrați pe intervalul de antrenament, apăsați butonul Work pentru a începe în mare viteză, apoi apăsați Recover pentru a încetini.
Puteți trece lin printre cele 26 de viteze.
Vă puteți conecta iPod-ul la sistemul Intermix Acoustics și să ascultați un sunet de calitate superioară prin intermediul celor două difuzoare de 2 inch.
Bicicleta idoor Tour de France a fost construită pentru a imita experiența supremă de ciclism în aer liber. Cu ambreiajul volantei mișcarea circulară este lină, naturală, astfel încât să vă mențineți tehnica de pedalare la fel ca pe circuitele în aer liber.
Bicicleta este prevăzută cu dispozitiv pentru tabletă, astfel încât să aveți acces în timpul antrenamentului la toate instrumentele de formare și de divertisment.
Vă puteți personaliza rapid orice antrenament cu ajutorul comenzilor integrate în mânere.
Volantă Inertia-Enhanced - o transmisie mai rapidă și plasarea eficientă a greutății oferă experiență de ciclism mai natural decât alte biciclete spinning.
SMR™ Silent Magnetic Resistance - acest sistem vă permite să reglați intensitatea antrenamentului fără a vă opri din pedalare.
Șaua căptușită, ergonomică, poate fi reglată pe orizontală și pe verticală pentru a găsi poziția potrivită.
Suport dublu pentru sticla de apă - rămâneți hidratat pe tot parcursul antrenamentului, având la îndemână sticla cu apă. Suportul dublu pentru sticla de apă este încorporat în cadrul bicicletei pentru acces facil.
Pedalele ergonomice sunt construite cu bretele reglabile pentru a spori stabilitatea în timpul pedalării.
Puteți muta cu ușurință aparatul fitness cu ajutorul roților pentru transport încorporate.
Reglați picioarele de nivelare pentru a menține stabilă bicicleta pe suprafețe neuniforme.
Cadrul bicicletei din oțel durabil este proiectat pentru a rezista timp îndelungat.


Greutate maxima admisa(kg):   115

Greutatea volantei (kg):   n/a

Sistem de franare:   Electromagnetic

Pedale:   Da

Roti pentru transport:   Da

Reglaj pt orizontalitate:   Da

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept