BICICLETE ERGOMETRICE

Bicicleta ergometrica reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport chiar si la tine acasa. Clickbox.ro ofera o gama variata de biciclete ergometrice: biciclete ergometrice pentru acasa, biciclete ergometrice semiprofesionale, biciclete ergometrice profesionale pentru sali de fitness. Pentru alegerea corecta a bicicletei ergometrice te sfatuim sa tii cont de greutatea maxima admisa, greutatea volantei, gradul de dificultate, etc. Iti vom oferi cel mai bun sfat pentru a alege bicicleta ergometrica potrivita.
< Recomandam utilizarea filtrelor pentru a gasi mai usor modelul care ti se potriveste. >

Producator
Categorie bicicleta
Greutate maxima admisa (kg)
Greutatea volantei (kg)
Sistem de franare
Valuta:
Bicicleta magnetica inSPORTline Venus Ergo SE
1.339,16 LEI

Bicicleta magnetica inSPORTline Venus Ergo SE dispune de un ecran LCD mare si clar. Scaunul si ghidonul bicicletei se pot ajusta dupa inaltimea utilizatorului. Datorita sistemului Belt Drive, functionarea bicicletei este silentioasa. Bicicleta ofera un antrenament diversificat utilizatorului datorita celor 21 de programe de care dispune.

Bicicletă pliabila Proform USA X-Bike Duo
1.349,00 LEI

Obțineți un antrenament cardio uimitor în confortul propriei case. X-Bike Duo dispune de un sistem unic in 3 poziții, care vă permite să treceți cu ușurință de la poziția orizontala - recumbent la cea verticală și în cele din urmă în poziția pliată pentru o depozitare ușoară - cea mai bună versatilitate pentru o bicicleta. Personalizați-vă antrenamentul cu 14 niveluri de rezistență electromagnetică si 14 programe presetate de antrenament. Spre deosebire de alte biciclete de exerciții care utilizează frecarea pentru a adăuga rezistență, X-Bike utilizează magneți. Din moment ce magneții nu ating niciodată volantul interior, X-Bike oferă o miscare lina, fără nici un sunet enervant. Reglați cu ușurință rezistența de la un nivel scăzut 1 la un nivel mai dificil 14 în timpul antrenamentului prin simpla apasare a butonului de control al tensionării. Monitorul LCD încorporat monitorizează ritmul cardiac, distanța, timpul și caloriile. Scaunul confortabil este reglabil, astfel încât să puteți găsi poziția perfectă de antrenament. În plus, include un suport pentru tableta.

Bicicletă ergometrică ProForm USA 210CSX
1.490,00 LEI

Aveti o experiență realistă și confortabilă cu bicicleta de exerciții PROFORM 210 CSX în confortul propriei case. Cu ajutorul unui buton, personalizați rapid antrenamentul prin alegerea a 16 de niveluri de rezistență digitală și 14 de aplicații de antrenament încorporate. Fiecare antrenament este proiectat de un antrenor personal certificat și oferă o mare varietate de opțiuni de antrenament. Bicicleta dispune de un scaun reglabil și pedale ergonomice prevazute cu curele reglabile.

Bicicleta medicinala inSPORTline Venus Ergo
1.789,00 LEI

-Un model maxim echipat pentru satisfacerea clientului.Un computer electronic care contine rezumatul complet al antrenamentului tau si cateva functii standard care includ si program pentru crearea unei rute.^ -Este dotata cu un computer care scaneaza timpul, viteza, distanta, caloriile arse, performanta, masa musculara, sistemul metabolic, grasimile corporale si pulsul^

Bicicleta ergometrica ProForm 345 ZLX (model 2014)
2.110,35 LEI

Bicicleta ergometrica ProForm 345 ZLX este echipata cu volanta de 9 kg si dispune de 18 nivele de rezistenta reglabile, pentru ca antrenamentul sa se poata desfasura la nivelul de intensitate dorit. Utilizatorul isi poate verifica performantele obtinute cu ajutorul diplay-ului ce afiseaza cei mai importanti parametri ai antrenamentului.

Bicicletă ergometrică ProForm 225 CSX
2.205,01 LEI

Bicicleta ergometrică ProForm 225 CSX, ideală pentru antrenamentul în propria locuință, vine echipată cu display LED care oferă informații cu privire la parametrii importanți ai pregătirii: intensitate, timp, distanță, calorii consumate, puls și viteză. Difuzoarele stereo vă permit să conectați cu ușurință o sursă de muzică pentru a asculta melodiile care vă motivează în timpul antrenamentului. Compatibilitatea iFit Smart BlueTooth vă oferă opțiuni online nelimitate de antrenament.

Bicicleta ergometrica Nordic Track GX 3.1
2.302,26 LEI

Bicicleta ergometrica Nordic Track GX 3.1 dispune de LCD mare ce afiseaza cei mai importanti parametri ai antrenamentului. Cu ajutorul celor 17 programe disponibile, utilizatorul beneficiaza de un antrenament eficient. Bicicleta suporta o greutate maxima a utilizatorului de 130 kg.

Bicicleta ergometrica Nordic Track GX 3.0
2.389,60 LEI

Bicicleta ergometrica Nordic Track GX 3.0, destinata uzului casnic, ofera posibilitatea unui antrenament eficient datorita celor 25 de nivele de rezistenta. Cele 17 programe presetate asigura diversitatea antrenamentului. Bicicleta dispune de constructie solida, suportand o greutate maxima a utilizatorului de 130 kg.

Bicicleta ergometrica Nordic Track USA VX 400
2.420,21 LEI

Aveti o experiență realistă și confortabilă cu bicicleta de exerciții NordicTrack Vx400 în confortul propriei case. Cu ajutorul unui buton, personalizați rapid antrenamentul prin alegerea a 20 de niveluri de rezistență digitală și 20 de aplicații de antrenament încorporate. Fiecare antrenament este proiectat de un antrenor personal certificat și oferă o mare varietate de opțiuni de antrenament. Modelul Vx400 dispune de un scaun reglabil, cu dimensiuni superioare, și pedale ergonomice extrem de largi si curele reglabile. Bicicleta de exerciții Vx400 oferă facilități confortabile și facile, care vă vor ajuta să vă mențineți sau să vă măriți nivelul de antrenare.

Bicicleta ergometrica Nordic Track USA VX 350
2.569,65 LEI

Specificatii:^ Ecran 5”(12.7cm), retroiluminat cu iFit^ Sistem iFit Bluetooth Smart integrat^ Compatibilitate audio iPod / MP3^ Sistem audio integrat – 2 boxe^ 20 programe de antrenament integrate^ Rezistenta magnetica reglabila digital 1-20^ Ventilator integrat^ Puls pe manere EKG^ Senzor puls Bluetooth integrat^ Volant echilibrat 9kg^ Sistem de franare magnetica SMR ( silent magnetic resistance)^ Maner reglabil^ Mecanism angrenare din trei piese cu sistem “roata libera”^ Sa captusita de mari dimensiuni^ Sa reglabila orizontal si vertical^ Pedale antialunecare cu bretea reglabila^ Roti transport^ Picioare ajustabile^

Bicicleta ergometrica Nordic Track GX 4.7 R
2.739,91 LEI

5 "DISPLAY HIGH CONTRAST MULTI-COLOUR Urmăriți-vă caloriile totale arse și evolutia antrenamentului pe un afișaj iluminat, ușor de citit. Un unghi larg de vizualizare facilitează citirea rezistenței, timpului, distanței, pulsului și caloriilor arse. Vedeți progresul pe un traseu vizual, de patru mile. Faceti exercitii în confort cu designul scaunului bicicletei NordicTrack GX 4.7R. Scaunul supradimensionat, cu amortizare, este construit cu suport lombar, astfel încât să vă puteți relaxa și să vă concentrați asupra antrenamentului. Scaunul supradimensionat, cu amortizare, este construit cu suportul lombar ventilat, astfel încât să puteți rămâne relaxat și să vă concentrați asupra antrenamentului. Manerele de lângă scaun oferă stabilitate suplimentară pe măsură ce vă antrenați. DIVERTISMENT IN TIMPUL ANTRENAMENTULUI CU NordicTrack GX 4.7R Lucrati in timp ce va antrenati atasand tableta pentru a vă bucura de muzica și filmele preferate sau rezolvati probleme de serviciu. * Tableta nu este inclusă. ANTRENAMENTUL ZILEI CU NordicTrack GX4.7R Beneficiați mai mult de orice antrenament cu tehnologie iFit® *. Achiziționați un abonament iFit pentru a urmări progresul dvs., pentru a replica rute de ciclism în aer liber cu Google Maps ™, pentru a vă antrena cu formatori personali și pentru a personaliza antrenamentele potrivit obiectivelor dvs. * Necesită un abonament iFit®, vândut separat. RAMANETI CONCENTRAT CU NordicTrack GX 4.7R Păstrați focalizarea în timp ce schimbați intensitatea. Comenzile integrate ale mânerului vă permit să selectați antrenamentul și să vă modificați rezistența fără a vă lua mâinile de pe mâner. Comenzile simple schimbă antrenamentul fără a vă compromite stabilitatea. CADRUL RECUMBENT Avand ca tinta confortul, designul bicicletei de acest tip își plasează pedalele ergonomice extra-largi direct în fața dvs. Iar scaunul cu spătar ergonomic cu suport...

Bicicletă medicinală electromagnetică Fassi FB 250
3.340,19 LEI

Bicicleta medicinală electromagnetică Fassi FB 250 este potrivită atât pentru menținerea în formă a utilizatorului, cât și pentru antrenamente sportivilor mai exigenți. Bicicleta dispune de 24 de programe de antrenament și de un program care calculează masa grăsimii corporale. Cadrul rubost permite o greutate maximă a utilizatorului de 150 kg.

Bicicleta ergometrica semiprofesionala Nordic Track USA GX 4.4 Pro
3.518,52 LEI

Bicicleta ergometrica Nordic Track GX 4.4 Pro permite o greutate maxima a utilizatorului de 150 kg. Bicicleta dispune de 30 de programe de antrenament si este echipata cu Ifit Bluetooth.

Bicicleta ergometrica Kettler E5
3.837,75 LEI

Bicicleta ergometrica Kettler E5 dispune de tehnologie noua, iar datorita constructiei solide bicicleta suporta o greutate maxima a utilizatorului de 150 kg. Bicicleta este dotata cu sistem de franare prin inductie independent de viteza, iar rezistenta poate fi setata intre 25 si 400 watt. Cele 8 programe de care dispune bicicleta asigura un antrenament diversificat. Volanta de 8 kg face ca gradul de eficienta a antrenamentului sa fie ridicat.

Bicicleta ergometrica Kettler E7
5.549,00 LEI

Bicicleta ergometrica Kettler E7 este ideala pentru uzul semiprofesional, in corporatii, hoteluri, centre spa. Bicicleta dispune de 48 de programe de antrenament si retine parametrii antrenamentului a 4 utilizatori. Cu ajutorul bicicletei fitness Kettler E7 se obtine un antrenament diversificat si eficient. Bicicleta suporta o greutate maxima a utilizatorului de 150 kg.

Bicicleta ergometrica profesionala Impulse Ecu7 Encore
5.563,08 LEI

Bicicleta ergometrica Impulse Ecu7 suport o greutate maxima de 150 kg. Este o bicicleta ergometrica, cu acumlator proprie. Rezistenta se regleaza in 20 de trepte electronic. Are 13 pozitii de ajustare a sezutului cu ajutorul unui maner ergonomic, usor de ajustat cu o singura mana. Consoloa LED cu 6 ferstre,16x8 matrici unde sunt afistae informatii utile pe parcursul antrenamentului, viteza , timp de antrenament, calorii arse,distanta, frcventa de pedalare,puls, nivel de antrenament.

Bicicleta ergometrica profesionala Reebok B 9.5e
6.910,38 LEI

Bicicleta fitness Reebok B 9.5e, destinata uzului profesional, in sali de fitness, centre de recuperare, dispune de 12 programe presetate si 5 programe individuale pentru a oferi utilizatorului un atrenament diversificat. Bicicleta dispune de o constructie robusta si suporta o greutate maxima a ultilizatorului de 180 kg. Bicicleta dispune de sistem de control al franarii in intervale de 5 watt (25-400 Watt) pentru ca utilizatorul sa aleaga treapta de rezistenta potrivita antrenamentului sau.

Bicicleta Panatta Sport Spinnig Star Evolution
6.924,36 LEI

Volan reglabil. Volanta 20 kg Optional se poate comanda pedale de tip cursiera

Bicicleta ergometrica Kettler RE7
7.676,46 LEI

Bicicleta recumbent Kettler RE7, dotata cu sistem de franare electromagnetic, dispune de o volanta de 10 kg pentru un grad ridicat de eficienta a antrenamentului. Dispunand de 48 de programe, bicicleta recumbent ofera utilizatorului un antrenament eficient si diversificat. Bicicleta suporta o greutate maxima a utilizatorului de 150 kg.

x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept